14 fundații care vor șterge 5 ani în doar 1 pas

imagine

Fundația nu este exact primul lucru pe care îl gândiți când auziți expresia “tratamente anti-îmbătrânire”. Dar formulările de astăzi sunt mai mult decât acoperire – ele reprezintă o piesă esențială a arsenalului dvs. de îngrijire a pielii. Datorită opțiunilor care fac totul, de la adăugarea umidității (cheia pentru înmuierea ridurilor) la livrarea ingredientelor puternice de perfecționare a pielii în timp, fundația dvs. urmează să obțină o îmbunătățire.

imagine

Maybelline
Maybelline Instant Age Rewind Eraser Tratament de machiaj

CUMPARĂ ACUM

Nu vei găsi niciodată o fundație care să se întoarcă de fapt, dar asta se apropie foarte mult. Ea are un aplicator unic de burete pentru amestecare ușoară și este ambalat cu antioxidanți, colagen și boabe goji pentru a proteja pielea de stresorii mediului.

(9 dolari, amazon.com)

imagine

Prea Facand
Prea Facându-se Nascut pe această cale

CUMPARĂ ACUM

Acidul hialuronic și apa de nucă de cocos se combină în această formulă de acoperire de la mediu până la plin pentru a umfla pielea și a umple pielea în timp ce umple linii fine și riduri.

($ 39, ulta.com)

imagine

IT Cosmetică
Este cosmetice pielea ta, dar mai bine Cream CC

CUMPARĂ ACUM

Când vrei ca fundația să o facă toate, acesta este cel care trebuie folosit. Obțineți acoperire medie-totală, SPF 50 cu spectru larg și un colaj de colagen pentru piele-plumping, acid hialuronic hidratant și vitaminele A, B, C și E.

($ 38, ulta.com)

imagine

Flori de frumusete
Flower E.E. Ștergeți Fundația Everything Ultimate

CUMPARĂ ACUM

Acest hibrid de grund / hidratant / fundație oferă o umiditate imediată în timp ce umple porii și așează textura pielii, iar peria atașată face ca aplicarea să fie super ușoară. Purtați-l pe cont propriu sau sub bază mai pigmentată.

($ 7, walmart.com)

imagine

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury Magic Foundation

CUMPARĂ ACUM

Datorită unei multitudini de ingrediente pentru îngrijirea pielii (extract de ciuperci, pentru fermitate și acid hialuronic, pentru umezeală de umiditate), această formulă trăiește până la numele său magic. Finisajul imaculat, al doilea strat este un plus adăugat.

($ 44, nordstrom.com)

Legate de: 9 trucuri magice pentru a obține cele mai multe din fundația dumneavoastră

imagine

Neutrogena
Neutrogena Hydro Boost Hidratant hidratant

CUMPARĂ ACUM

Cu o formulă care oferă hidratarea la fel de mult ca un hidratant, plus un pigment suficient pentru a vă îndepărta tenul, această nuanță va fi esențială în fiecare zi. Simțiți-vă liber să o aplicați doar cu degetele.

($ 14, amazon.com)

imagine

CoverGirl
CoverGirl + Olay Pur și simplu fără vârstă 3-în-1 Liquid Foundation

CUMPARĂ ACUM

Cele mai bune din ambele lumi: o bază de acoperire de la mediu la înalt, combinată cu un cocktail de ingrediente bune pentru piele, cum ar fi ceaiul verde și vitaminele B și E.

($ 11, amazon.com)

RELATED: Cum sa faci pielea impecabila in 60 de secunde

imagine

Giorgio Armani
Giorgio Armani Frumusețe de frumusețe Fabric Longwear High Coverage Foundation SPF 25

CUMPARĂ ACUM

Radianturile sunt date cu fundații Armani, dar această ofertă oferă, de asemenea, o protecție semnificativă împotriva UVA și UVB. Și cu un rating puternic de protecție UVA (PA ++), vă veți simți mai puțin îngrijorat de expunerea pielii la acele raze periculoase.

($ 64, sephora.com)

imagine

Pixi
Pixi H2O Skin Tint

CUMPARĂ ACUM

Ca o băutură înaltă de apă pentru față: Această bază se răcește instantaneu, cu apă de trandafir pentru a hidrata și musetelul de musetel și lavanda pentru a calma.

($ 24, target.com)

AFLATE: Fundația Flawless în apartament de două minute

imagine

Beneficiu
Beneficiați Bună ziua Flawless Oxygen Wow Machiaj luminos

CUMPARĂ ACUM

În acele zile când protejarea pielii de mediul înconjurător este o prioritate de vârf (um, în fiecare zi?), Aceasta este alegerea ta. Spectacole speciale pentru vitaminele C și E ale formulei – ambii sunt antioxidanți cunoscuți.

($ 36, sephora.com)

anti îmbătrânire foundations

Dior
Dior Capture Totale Foundation SPF 25

CUMPARĂ ACUM

Când Dior a lansat prima fundație anti-îmbătrânire, a devenit o lovitură instantanee. Formula cu un grad ridicat de evaluare utilizează un amestec de ingrediente care fac imediat pielea să arate vibrantă și luminată, toate creând un ten mai tanar.

($ 82, nordstrom.com)

anti îmbătrânire foundations

Estee Lauder
Estée Lauder Perfecționist Tinere-Infuz Ser de Machiaj SPF 25

CUMPARĂ ACUM

Această fundație nu creează doar un finisaj radiant. Tehnologia sa anti-îmbătrânire îmbunătățește drastic aspectul liniilor fine și stimulează hidratarea.

($ 48, sephora.com)

Legate de: Cele mai bune fundații pentru pielea grasă

anti îmbătrânire foundations

Perricone MD
Perricone MD Nr. Foundation Foundation Serum SPF 30

CUMPARĂ ACUM

După ce ați văzut finisajul semimat perfect al acestei fundații, nici măcar nu vă veți aminti că este de asemenea imperfecțiuni de înmuiere și de a minimiza aspectul ridurilor și porilor cu neuropeptide asemănătoare proteinelor pe măsură ce le folosiți.

($ 60, sephora.com)

imagine

Decădere urbană
Degradarea urinară Machiajul fără greutate pentru piele fără greutate

CUMPARĂ ACUM

Cea mai bună parte a utilizării acestei fundații fără greutate este că nu simți că ai purtat machiaj deloc. Bonus adăugat? Îmbunătățește fermitatea pielii și apariția de linii fine datorită peptidelor sale puternice anti-rid și ingrediente nutritive cum ar fi ceaiul verde.

($ 40, sephora.com)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =