terbaik meditation apps

Sama ada anda pemula atau pro yang berpengalaman, anda akan mendapati tenang anda dengan salah satu aplikasi meditasi mesti cuba.

terbaik meditation apps

10% lebih bahagia
10% lebih bahagia

Jika anda ragu-ragu tentang meditasi, ini adalah aplikasi untuk anda. Dibuat untuk mereka yang tidak benar-benar yakin dengan manfaat, terdapat kursus pengenalan 7 sesi, ditambah meditasi yang sedar, video harian, dan akses percuma ke sebenar jurulatih meditasi – bukan robot. (Percuma, iPhone dan Aplikasi Web)

BERKAITAN: Anda Perlu Cuba Meditasi Orgasmic – Itulah Mengapa

terbaik meditation apps

Evenflow
Evenflow

Evenflow direka oleh ahli terapi berasaskan kesedaran, jadi anda tahu ia bagus. Dengan bermeditasi dari pakar-pakar yang akan membantu anda menguasai asas-asas, anda akan dapat menjalani hari kerja yang kasar dan seterusnya. Terdapat juga Siri 911 meditasi pendek untuk memastikan anda mendapat alasan jika anda berada di kawasan meltdown. ($ 9.99; iPhone)

terbaik meditation apps

Aura
Aura

Aura ditujukan kepada mereka yang mempunyai tekanan dan kebimbangan dan membantu mengurangkan ketegangan dan meningkatkan positif melalui meditasi cepat, 3 minit. Bahagian yang terbaik? Anda boleh memilih bagaimana perasaan anda dan melakukan meditasi berdasarkan mood anda. (Percuma; iPhone dan Android)

terbaik meditation apps

Headspace
Headspace

Terdapat banyak perkara untuk dicintai tentang Headspace. Selain akal Inggeris dan makhluk animasi comel pasti akan membuat anda tersenyum, aplikasi ini juga dikenali sebagai cara yang sangat berkesan untuk meningkatkan kesedaran diri, mengurangkan tekanan dan bimbang, dan juga membantu anda mencintai, makan, tidur, dan melatih lebih baik. Plus, Emma Watson pernah menyebutnya sebagai “jenius.” Jadi ada begitu. (Percuma; iPhone dan Android)

BERKAITAN: Sambungan Yang Menarik Antara Kesedaran dan Lemak Belly

terbaik meditation apps

Tenang
Tenang

Tenang betul-betul apa yang anda harapkan untuk: membantu anda menahan tekanan melalui meditasi berpandu yang memfokuskan pada segala-galanya dari tidur dan kebahagiaan kepada kebimbangan dan harga diri. Ia juga mudah untuk melakukan meditasi ke dalam jadual anda. Aplikasi ini menawarkan sesi 3 minit untuk mereka yang sedang berjalan, dan sehingga sesi 25 minit untuk bila anda benar-benar berasa seperti zen-ing keluar. (Percuma, iPhone dan Android)

terbaik meditation apps

Oh Tuhan. Saya boleh merenung!
Oh Tuhan. Saya boleh merenung!

Aplikasi ini mendakwa ia hanya mengambil masa 10 minit dengan jurulatih meditasi peribadi anda sehari untuk menegaskan tekanan, tidur dengan lebih baik, lebih bahagia, dan mencari ketenangan fikiran. Dengan beratus-ratus meditasi, siri untuk keperluan khusus, dan meditasi istimewa berdasarkan apa yang sedang anda hadapi – bahkan ada yang dapat membantu anda mengatasi bos jerk anda! – mudah untuk mencari sesuatu yang berfungsi untuk anda. ($ 12.99 / bulan; iPhone dan Android)

terbaik meditation apps

Senyum tersenyum
Senyum tersenyum

Semua orang mahu mempunyai minda tersenyum, bukan? Nah, aplikasi ini akan membantu anda di sana. Semua meditasi moden dikembangkan oleh ahli psikologi dan pendidik, dan ada program untuk setiap kumpulan umur – dari 7-tahun ke dewasa – menjadikannya mudah untuk mencari keseimbangan dengan mini-saya. (Percuma; iPhone dan Android)

BERKAITAN: 4 Cara Foolproof untuk Merasai Stres Terbaik Anda Di Bawah

terbaik meditation apps

Berhenti, Breathe, & Fikirkan
Berhenti, Breathe, & Fikirkan

Berhenti, Breathe, & Fikirkan pada dasarnya seperti berhenti, jatuh, dan roll – tetapi untuk minda anda. Aplikasi ini membantu anda menyemak perasaan anda dan mengesyorkan meditasi, yoga, dan juga video akupresur berdasarkan emosi yang anda alami. Minta bertanya “Bagaimana anda?” oleh aplikasi membantu anda menegaskan lebih banyak daripada yang anda fikirkan. (Percuma; iPhone dan Android)

terbaik meditation apps

Aplikasi Kesedaran
Aplikasi Kesedaran

Menjadi lebih banyak hadir dalam hidup anda dengan aplikasi yang mudah digunakan ini. Terdapat pengenalan kepada kesedaran untuk membuat anda bermula, meditasi berpandu dan senyap yang berkisar dari 3-30 minit, dan seksyen premium yang memimpin meditasi dari beberapa guru dunia yang paling berpengaruh. (Percuma; iPhone dan Android)

terbaik meditation apps

Welzen
Welzen

Sesiapa yang suka berjalan jauh dari kelas yoga dengan pelajaran kehidupan yang inspiratif akan mendapat yang sama daripada sesi meditasi 10 minit ini. Anda akan membuka mata anda yang bermotivasi, gembira, dan bersedia untuk mengambil dunia – dan tekanan anda akan hilang secara ajaib. ($ 9.99 / bulan; iPhone dan Android)

BERKAITAN: 18 Cara Mudah Anda Boleh Menimbulkan Tekanan Denyut Dalam Minit Atau Kurang