Parti for charity

Romi Wallach

Selepas melepaskan anak-anak mereka pada satu majlis hari jadi yang terlalu banyak, ibu Toronto, Debbie Zinman dan Alison Smith berkata, “Cukup.” Mereka akan melihatnya dengan melihat buasir dan tumpukan hadiah anak-anak tidak dapat disentuh dan yang ditakdirkan untuk hilang, dilupakan, atau diperbaharui. “Kebanyakan ibu bapa akan tampil dengan hadiah yang mereka kehabisan untuk membeli dengan harga $ 20, dan mereka tidak tahu sama ada anak itu sudah mempunyai mainan atau mahu,” kata Debbie. “Alison dan saya tertanya-tanya, Bagaimanakah wang ini dapat dibelanjakan dengan lebih baik??“Jawapan mereka adalah echoage.com, sebuah laman web di mana ibu bapa boleh membuat undangan parti percuma dan memilih dari satu daripada lebih 100 organisasi bukan keuntungan untuk menyokong, termasuk World Wildlife Fund dan Reading Is Fundamental.Jika tetamu RSVP, mereka boleh membuat sumbangan – separuh pergi kepada amal, dan selebihnya pergi kepada ibu bapa untuk membeli satu hadiah yang bermakna, seperti alat muzik atau set seni, yang anak mereka telah memilih. “Kanak-kanak secara semula jadi memberikan jiwa-jiwa kecil, dan kami ingin menggabungkan kegembiraan mendapat hadiah dengan membantu orang lain yang kurang bernasib baik, “kata Alison, Lorri Sklar dari Orlando, FL, baru-baru ini menggunakan laman web ini untuk menaikkan $ 200 untuk Autism Speaks dan memberi anak perempuannya berusia 4 tahun sebuah rumah boneka yang dia inginkan. cara terbaik untuk menjaga pemberian hadiah di bawah kendali semasa mengajarnya tentang perkongsian, “kata Lorri. Dalam masa empat tahun, EchoAge telah menyalurkan lebih daripada $ 1 juta dalam sumbangan kepada 25 badan amal. Dapatkan keseronokan di echoage.com.

4 LEBIH CARA UNTUK MEMPUNYAI ISTERI

1. Hos Pertukaran pakaian untuk Goodwill’s Good untuk Everyone Swap-n-Drop campaign. Mintalah teman wanita untuk membawanya perlahan-lahan yang dikenakan mereka bersedia untuk berdagang dengan tetamu, kemudian lepaskan apa yang tersisa di Goodwill (locator.goodwill.org).

2. Daftar perkahwinan anda dengan I Do Foundation dan meminta tetamu untuk menyokong amal pilihan anda di tempat hadiah. Idea manis, terutamanya untuk perkahwinan kedua, apabila anda mempunyai semua stemware dan penekan panini yang anda perlukan. Untuk keterangan lanjut, lawati idofoundation.org.

3. Loji pokok dengan membeli undi parti anda dari Paper Culture, sebuah syarikat alat tulis eco-chic. Masukkan kod promo REDBOOK di checkout di paperculture.com dari 10 hingga 14 Ogos dan mereka akan mendermakan kos keseluruhan pembelian anda kepada Yayasan Arbor Day, yang menanam lebih dari 10 juta pokok di Amerika Syarikat setiap tahun.

4. Mark kalendar anda untuk menyertai Share Our Strength’s Dine Out untuk kempen No Hungry Hunger dari 16 hingga 22 September. Dapatkan beberapa kawan bersama-sama, kemudian pergi ke nokidhungry.org untuk mencari sebuah restoran yang memberikan sepotong jualannya minggu itu ke untung yang membantu membiayai program nutrisi untuk kanak-kanak di keluarga berpendapatan rendah.

Pengasas EchoAge Alison Smith dan Debbie Zinman tahu bagaimana untuk mendapatkan letupan dan memberi kembali. Pada bulan Mei, anak perempuan Alison Jacqui mempunyai pesta ulang tahun ke 10 yang mengumpul dana untuk hospital Toronto. Seorang lagi gadis b hari, Jamie, membantu kanak-kanak dengan kanser.