Apabila jurugambar tempatan mengambil gambar tembakan yang menggembirakan untuk seorang pelanggan, dia tidak tahu ia akan memberi impak kepada cara beribu-ribu lelaki melihat pasangan mereka.

Victoria Caroline Haltom, 25, telah menembak selama lebih setahun daripada perniagaannya, Victoria Caroline Boudoir, katanya. mySA.com. Beliau baru-baru ini menyaksikan satu trend wanita, yang dengan penuh minat memasuki sesi, memanggil dengan kaki sejuk untuk membatalkan tunas mereka selepas mempertimbangkan “kelemahan” mereka, katanya..

Wanita-wanita itu tidak berbeza dari pelanggan San Antonio yang “terkenal” dalam usia 40 tahun yang pernah bekerja dengannya yang meminta setiap cacat pada tubuhnya menjadi Photoshopped.

“Dia (kliennya) berkata, ‘Saya berjuang dengan ini, dalam setiap pemikiran saya, saya ingin melihat sesuatu yang berbeza,” kata Haltom.

Keinginannya adalah arahan para jurugambar kerana setiap tanda regangan, selulit dan selipar kedutan hilang dalam gambar yang diculik kepada suami klien pada Krismas-di mana plot cerita mengelirukan untuk menarik di tengah-tengah beribu-ribu talian.

Kepada kejutan Halton, dia menerima e-mel dari pasangan pelanggannya, menyatakan kekecewaannya dalam hadiahnya untuk semua sebab yang tepat. Dengan persetujuan pasangan itu, dia menyiarkan mesej di Facebook dengan harapan dapat memperkasakan wanita yang berpengetahuan diri.

“Saya tidak mahu anda berfikir bahawa saya dalam apa-apa cara kecewa dengan anda … tetapi saya mempunyai makanan untuk difikirkan bahawa saya ingin menyampaikan kepada anda,” tulis lelaki itu. “Saya telah bersama isteri saya sejak berusia 18 tahun, dan kami mempunyai dua anak yang cantik bersama.”

Dia menambah bahawa dia difahamkan mengapa isterinya mengambil foto itu dan meminta mereka untuk dijadikan “rempah-rempah” kerana dia merasakan dia tidak lagi mendapat perhatian selepas bertahun-tahun berkahwin. Daripada foto-foto yang menarik perhatiannya, dia berkata bahawa dia membuat tenggelam hatinya.

“Gambar-gambar ini … semasa mereka cantik dan anda seorang jurugambar yang sangat berbakat … mereka bukan isteri saya,” katanya.

Mesejnya yang tulus terus menerus, “apabila anda mengambil tanda peregangannya, anda mengambil dokumentasi anak-anak saya. Apabila anda mengambil kedutannya, anda mengambil alih dua dekad ketawa kami, dan kebimbangan kami. selulit, anda mengambil citarasa bakar dan semua barang yang kami makan sepanjang tahun. “

Halton berkata dia pergi tidur selepas menyiarkannya Rabu malam dan terbangun ke peti masuk yang dibanjiri dengan e-mel dari orang di seluruh dunia yang mengucapkan terima kasih kepadanya dan beribu-ribu pemberitahuan di Facebook-reaksi yang dia katakan dia tidak pernah dijangka.

“Saya rasa banyak jurufoto terperangkap dalam menolak produk yang mereka fikir masyarakat mahu membeli,” kata Haltom dalam menjelaskan bagaimana kisah itu meningkatkan hubungannya dengan pelanggan dan perniagaan secara menyeluruh. “Saya lebih lanjut memberitahu wanita yang tidak memerlukan Photoshop dan ‘anda tidak kurang cantik.'”

Reaksi terikat kepada 200,000 suka, lebih daripada 180,000 saham dan hampir 11,000 komen kebanyakannya positif, kata Haltom. Beliau menambah melihat lelaki berkongsi penghargaan mereka untuk pasangan mereka melalui komen dalam talian dan e-mel telah menyegarkan.

“Lelaki benar-benar merasakan untuk wanita, hakikat bahawa mereka membuka adalah sangat manis,” katanya.

Perkataan suami tanpa nama yang bergema dengan beribu-ribu berakhir dengan, “Saya perlu berbuat lebih baik, dan untuk sepanjang hari saya akan meraikannya dalam semua ketidaksempurnaannya. Terima kasih atas peringatan itu.”

Nota: foto yang disertakan dalam kisah ini tidak menggambarkan pelanggan Haltom, yang meminta identiti beliau untuk kekal bersendirian. Gambar di atas adalah gambar Halton dikongsi dengan mesej.

Dari: Berita San Antonio-Express