Apabila Robin Rinaldi memberitahu suaminya, Scott Mansfield bahawa dia mahu mengambil satu tahun dari perkahwinan mereka 17 tahun untuk menyesatkan, contoh rakan lain, dia mengatakan bahawa dia adalah pemahaman. Sudah tentu, apabila dia bersetuju dengan eksperimen itu, di mana mereka tinggal sebagai pasangan suami isteri dalam seminggu dan pada hujung minggu bebas melakukan apa sahaja atau siapa yang mereka suka, dia tidak tahu bahawa dia akan mendedahkan semua butiran daripada hubungan mereka dalam bukunya, Projek Oats Wild.

gambar

Sekarang bahawa memoirnya telah dibebaskan, Scott bercakap. Dia berkata bahawa jika dia mempunyai pemalasnya, dia tidak akan membiarkan isterinya tidur dengan lelaki lain.

“Ia bukan sesuatu yang saya mahu lakukan,” kata pembuat bir dan wain kepada The Times.

“Saya tidak suka idea membuka pernikahan kita, tetapi jika saya tidak melakukannya, saya rasa kita sedang menuju perceraian, jadi saya fikir mengapa tidak mengambil peluang dan mungkin kita boleh keluar dari pihak lain?”

Robin berkata bahawa dia akhirnya mencapai titik pecah apabila dia menyedari bahawa walaupun keinginannya untuk menjadi seorang ibu, Scott, yang telah mendapat vasektomi, tidak akan mempunyai anak dengannya.

“Saya tahu pada ketika itu perbincangan tentang bayi telah selesai, yang bermula dengan pengalaman ini,” jelasnya.

Dia menulis dalam Projek Oats Wild, “Saya enggan pergi ke kubur saya tanpa kanak-kanak dan hanya empat pencinta … Jika saya tidak dapat mempunyai satu, saya mesti mempunyai yang lain Saya memandang ke hadapan untuk tidur mati dan berfikir, ‘Apa yang akan saya miliki? Saya tidak mempunyai anak dan cucu, sekiranya saya sekurang-kurangnya hidup sepenuhnya? “

“Saya mempunyai banyak orang yang memberitahu saya bahawa saya sepatutnya mengembara dunia, mencuba kelas lukisan atau memasak – tetapi saya sudah tahu cara memasak!”

Walau bagaimanapun, Scott mengatakan bahawa dia sentiasa terbuka dengan Robin tentang pilihannya untuk tidak menjadi seorang ayah dan ia sepatutnya tidak mengejutkannya.

“Adakah kejam untuk tidak mengubah fikiran anda tentang sesuatu yang anda percayai?” Beliau berkata tentang keturunan.

Semasa percubaan sepanjang tahun dia mendedahkan bahawa dia bertarikh beberapa wanita, bagaimanapun, dia hanya tidur dengan salah seorang daripada mereka.

Dia berkata, “Saya suka perasaan tertarik kepada wanita lain dan mendapatkan maklum balas yang baik. Saya mempunyai beberapa wanita yang berkata kepada saya: ‘Saya tidak boleh percaya isteri anda akan berisiko kehilangan anda, anda seorang yang hebat , ‘jadi apabila anda mendengarnya, anda tahu, ia membuatkan anda merasa cukup baik. “

Hari ini dia dalam hubungan jangka panjang dan Robin komited kepada seorang lelaki yang ditemuinya ketika dia sedang tidur dari perkahwinannya.

Namun, ketika kita bertanya apakah dia akan mengesyorkan hubungan terbuka percubaan ini kepada wanita yang sudah berkahwin, Robin memberitahu kami, “Tidak jika mereka ingin tetap berkahwin.” Dan Scott, nampaknya setuju.

Berkaitan:
“Suami saya Biarkan Saya Mengambil Tahun Daripada Perkahwinan Kami dan Inilah Apa Yang Berlaku”