стакло ornaments

Еллен Силверман

Све што је потребно је мало боје, неколико перја и нека лепа трака за откривање старе колекције чудних орнамената и направити их сјајне звезде ове сезоне.

стакло ornaments

Еллен Силверман
Додајте празнични мир

Промените изглед било које собе са једноставним саветима за смрчање старих орнамената.

бео ornaments

Еллен Силверман
Паинт Ит Вхите

Обједините асортиман ходгеподге премазивањем орнамената матираном бијелом бојном бојом, што даје луксузни изглед порцелана. Изаберите једноставне форме за најважнији фактор. Да урадите: украсите украсе на решетку на отвореном, премијете их, а затим нанијете боју у свјетлост, чак и слојевима са свих страна. Нека се осуши 24 сата.

Дрво из Лове-а.

колачић cutter ornaments

Еллен Силверман
Раид тхе Китцхен

Нађите инспирацију у својим ормарићима: причврстите дугачке траке траке за резање колачића и прикажите их изнад прозорског седишта или на вратима – или одвојите шармантно кућно божићно стабло ако имате више од пекиншке дуцхе.

Цоокие Цуттерс из Сур ла Табле, амазон.цом и Броадваи Панхандлер.

стакло ball ornaments

Еллен Силверман
Попуните Перје

Обучите основна прозирна чаша од стакла, испуњавајући свако деликатним пером (доступно у занатским радњама). За ударе у облику лустере, суспендујте кластер из мале куке коју инсталирајте у плафон. Или их стави у велику стаклену посуду као ударан средишњак.

Стаклени орнаменти из Мицхаелс и Таргет. Перје из Сунсхине Дисцоунт Црафтс, Јамали Гарден и Мицхаелс.

дрвени ornaments

Еллен Силверман
Изаберите микс

Сачувајте серију неусаглашених украса сортирањем кроз њих и бирањем једне теме – црвене боје или дрвених украса, као што смо овде користили. Прикажите их као кохезивну колекцију на венци од мантела или на другом месту.

Украсне од Мидвест оф Цаннон Фаллс, ЦБК Стилес Инц. и амазон.цом. Глиттер деер из КД Винтаге.