Прекрасне канте за буџет

Пустит ћу вам тајну: Уз мало генијалног омотача, та празна кутија која се воде за рециклажу могу бити суптилна за фанци системе организовања које видите у дизајнерским продавницама. Стварање скупа коцкица помоћу штампаних – и тако издржљивих – платно је једноставно. Можете прилагодити величину тако да одговара вашим полицама, и они последњи. Свиђају ми се за сезонску одећу, или, заиста, само за све. (Етикете помажу да прате садржај.) Али најбољи део? Нема лавине ствари када отворим врата ормара.

1. Започните у унутрашњости

слика

Емили Кате Роемер

Узмите чврсту кутију и уклоните горње клапне и етикете како бисте добили глатку површину. Купите довољно платно да покријете унутрашњост и споља са различитим отисцима. (Савет: Обрасци за слободне форме опраштају, траке треба да се крећу управо тако.) Исеците квадрат тканине величине сваког унутрашњег зида плус један инч са свих страна, тако да можете преклапати ивице. Причврстите кутију помоћу лепка за прскање.

2. Обмотите спољне углове

слика

Емили Кате Роемер

Затим покријте спољашњост са другим обрасцем. Исеците четири квадрата тканине око 3 инча веће са свих страна од сваког зида. Причврстите комад на једну страну, центрирајте додатни материјал на ивицама; још увек не спуштајте вишак. Поновити на супротној страни. За уредне углове: Исеците мали прорез у тканину на сваком углу и обмотите ивице као поклон, лепљење на месту.

3. Завршите странице

слика

Емили Кате Роемер

Покријте последња два зидова (можете прескочити дно) са преосталим трговима. Али уверите се да креирате чисту ивицу где ће бити видљиви било који од ивица материјала. Ево како: Прекидати ивицу пре него што се залепи. Ово спречава тканину да се љутиш и трикне људима да мисле да сте покупили ове лепе кутије у кућном бутику. Додајте етикете ако желите.

Пратите Редбоок на Фацебооку.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =