13 idei de petrecere care vor face aceasta vara ta cea mai buna

partid ideas

Sărbătorile la domiciliu + Ideile de partid ale lui Kara

Este încă vară? Aceste idei de petreceri – dintr-o epocă “plimbare în” noapte de film la o petrecere de sirenă care ar face chiar Ariel gelos – vă va ține pe tine și prietenii tăi ocupați tot timpul sezonului.

vară party

Burnetts Boards
Partea de ceai

Nu este nimic mai clasic decât petrecerea de ceai la grădină. Ia-ți prietenele și sărbătoarea pe niște gustări de mâncare – cum ar fi sandwich-uri și macaroane minuscule – în timp ce savurezi berea preferată.

Vedeți mai multe la Burnetts Boards.

vară party ideas

Hostess Cu Mosteza
Târgul de țară

Ziua Independenței și partidele merg mână în mână. În acest an, profitați de toate decorurile roșii, albe și albastre și organizați o petrecere în stil echitabil, o stație de câine caldă și toate.

Vedeți mai multe la Hostess Cu Mosteza.

vară party ideas

În onoarea designului
Backyard Movie Party

Cu o foaie albă, un proiector închiriat și câteva gustări, vă puteți transforma curtea într-un cinematograf de tip “walk-in”. Stropiți-o pe iarbă cu pături și perne și serviți popcorn, sifon și bomboane tuturor oaspeților dvs..

Vedeți mai mult la În onoarea designului.

Legate de: 18 cărți pentru a citi înainte de versiunea filmului iese

vară party ideas

Inspirat de asta
Boho Party

Prin înființarea unei mese joase și a unor scaune de pernă colorate, vă puteți transforma curtea în fericire boemă. Creați o bară de coroană de flori DIY și o cabină foto pentru o atingere extra specială.

Vedeți mai multe la Inspired by This.

vară party ideas

Studio DIY
Partidul Fiesta

Aruncarea unei fieste mexicane poate fi la fel de distractiva ca este simpla. Creați o stație taco, serviți niște margaritas și asigurați-vă că alimentarea cu guac este nesfârșită.

Vedeți mai multe la Studio DIY.

vară party ideas

Trading Oriental
Ice Cream Party

Noi toate țipa pentru înghețată! Înființați o bară de deserturi cu gustări grozave și bineînțeles un balon de conuri de gheață gigant de casă pentru un efect suplimentar.

Vedeți mai multe la Trading Oriental.

Legate de: Cel mai bun înghețată pentru a mânca dacă sunteți pe o dieta

vară party ideas

Ideile partidului lui Kara
Derby Party

Toată lumea are nevoie de o scuză pentru a purta pălării supradimensionate, iar această petrecere cu derby-temă este locul perfect pentru a face acest lucru. Și ce este un bash sudic, fără un bar de julep de menta?

Vedeți mai multe la Evite.

vară party ideas

Mica parte a lui Laura
Partidul Luau

Nimic nu spune vara ca un luau. Datorită unor decorațiuni distractive – cum ar fi flamingosul roz clasic și ananasul de țesut – orice curte poate fi transformată într-un paradis tropical.

Vedeți mai multe la Little Party a lui Laura.

vară party ideas

Sucul creativ
Sailing Party

Navigați departe de stresul dvs. cu o petrecere nautică. Complet cu dungi, ancore și fructe de mare, puteți să-i luați pe oaspeți în mare, fără să faceți vreodată pasul pe o barcă.

Vedeți mai multe la Creative Juice.

vară party ideas

Ideile partidului lui Kara
Campout Party

Poate fi peste două decenii de când ați fost prinși canoodling cu băieți drăguți în spatele paturilor, dar nu sunteți niciodată prea bătrâni pentru a vă angaja într-un joc de capturare a steagului. Aveți niște s’mores, serviți limonadă spiked, și aranjați o alunecare pentru o zi de vară perfectă.

Vedeți mai multe la ideile de partid ale lui Kara.

vară party ideas

Sărbătorile la domiciliu
Burger Bash

Porniți grătarul și invitați-vă prietenii pentru o adevărată sărbătoare. Pentru a face lucrurile foarte usor, trebuie sa aveti o masa pregatita cu un afisaj de burgeri, hot dogs si toate condimentele pe care oaspetii dumneavoastra le-ar putea dori vreodata.

Vedeți mai multe la sărbătorile la domiciliu.

Legat de: 12 Rețete de vară atât de bune, veți uita că sunt sănătoase

vară party ideas

Ideile partidului lui Kara
Mermaid Party

Luați-vă oaspeții sub mare cu o petrecere maiestuoasă, care are totul, de la gogoși de mare pentru a scoate macaroane. Toată lumea se va simți ca o sirenă a doua pe care o pasesc pe ușă.

Vedeți mai multe la ideile de partid ale lui Kara.

vară party ideas

Programe de pepinieră
Piesa de pepene

Pepenele de verdeață sunt fructele de vară finale, deci de ce să nu fiți în centrul petrecerii dvs.? Baloanele roz și verde și petele pe pepene verde nu pot fi mai drăguțe.

Vedeți mai multe la Nursery Project.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 90