Cum de a arunca Picnic Ultimate Fall

imagine

Rebecca Hansen Nunti

Toamna este timpul meu preferat al anului, mai ales pentru că am crescut în Texas, unde frunzele tonate cu bijuterii sunt practic inexistente. Acum, văzându-le să se schimbe din fereastra mea New England nu este nimic magic. Lucrurile pe care le iubesc chiar mai mult decât frunzișul sunt momentele minunate de memorie, cum ar fi bucurați-vă de un picnic proaspăt de la livadă cu familia și prietenii. Acest sezon este simbolul prietenilor, al familiei și al tuturor lucrurilor delicioase, deci de ce nu combinați cei trei și aruncați propriul picnic?

imagine

Rebecca Hansen Nunti

1. Gândiți mere. Fundația pentru picnicul nostru de toamnă de succes a fost merele proaspete pe care le-am stocat în ziua precedentă. De acolo, am fost capabili să infuzăm sandvișurile, părțile și deserturile noastre cu puțină bunătate. Merele sunt pline de inimă, ele păstrează și țin bine în majoritatea rețetelor și sunt, în general, iubite de toți. Începeți cu mere și nu puteți merge prost!

imagine

Rebecca Hansen Nunti

2. D.I.Y. un coș de picnic. Nu numai că economisește un ban destul (coșurile de picnic sunt scumpe!), Dar se potrivesc și elementele pe care le aveți în casa dvs. Utilizați aceste sfaturi pentru a vă crea propria dvs..

imagine

Rebecca Hansen Nunti

3. O pătură mare este o necesitate. Poți să cumperi o pătură de picnic izolate, rezistente la intemperii, sau poți să folosești doar o pătură care nu mai e bine, deja ai. Confortul este esențial atunci când vine vorba de un picnic de succes. Nu vă fie frică să aduceți cu adevărat în aer liber perne cu aruncătoare destul de dulci și felinare cu lumânări.

imagine

Rebecca Hansen Nunti

4. Bucură-te de meniul tău. Cursuri individuale de brânză de cheddar, plăcinte miniatură de mere în cutii de kraft mici, chiar și o bară de mere completă cu toppinguri cum ar fi miere, caramel, ciocolată, granola și nuci au stabilit tonul pentru o după-amiază plină de distracție.

imagine

Rebecca Hansen Nunti

5. Actualizați piesele de servire. Vorbind despre hrană, tăvile sunt o modalitate excelentă de a răspândi puțin suprafața. Fie că sunteți D.I.Y. rufe de inspirație rustică ca acestea sau folosind o varietate simplă de culoare albă, o mână de tăvi bune vă va asigura că colegii dvs. picnicilor vor avea un timp ușor devorând toate bunatațile dvs..

Pentru mai multă inspirație, vizitați Style Me Pretty Living.

Abby Larson este editor și fondator al StyleMePretty.com, resursa stil-savvy dedicată mirelui modern și autor al Stil Me Me Pretty Nunti: Inspiratie & Idei pentru o sarbatoare de neuitat. StyleMePretty.com este un suport în industria de nunta și a debutat recent Style Me Pretty Living, un pas pentru toate lucrurile de divertisment și stilul de viață pentru înainte și după “Eu fac”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 16 =