Wanita-wanita ini tahu bahawa “Membelanjakan banyak masa pada pakaian saya” tidak akan pernah menjadi senarai tugas anda. Kerana seperti anda, plat mereka penuh dengan kerja, kanak-kanak, dan satu juta perkara lain. Oleh itu, percaya apabila kita mengatakan bahawa nasihat mereka tidak memerlukan tan tenaga atau banyak wang tunai. Dengan tips mereka – dan beberapa dari hakim kami, juga – berpakaian akan menjadi perkara baru yang anda nantikan pada waktu pagi.

Sharifa Murdock

Peter Yang

Sharifa Murdock, 37, New York City

Sebagai pengasas bersama dalam pameran perdagangan fesyen lelaki, tidak hairanlah Sharifa suka melontarkan aksen tomboyish ke dalam penampilan femininnya yang lain. “Saya seorang gadis cantik,” katanya, “tetapi sekeping sporty menambah kesenangan untuk pakaian anda. Saya belajar bahawa dari ayah saya, yang terlihat sangat malas walaupun dia pergi ke permainan bola keranjang.”

 • Pinstripe Tops: “Mereka pergi dengan segala-galanya, saya akan berpasangan dengan gingham atau skirt bunga dan ia akan kelihatan lebih menarik daripada jika saya menggunakan pepejal.”
 • Cahaya Semula jadi: “Ibu saya tidak memakai solek jadi saya tidak, kecuali untuk Nars berminyak di Orgasm. Ia kelihatan hebat pada kulit coklat dan mencerahkan wajah saya ketika saya tidur sedikit.”
 • A Big Watch: “Ini adalah pernyataan saya. Ia mengatakan saya seorang wanita kerja yang serius-dan sentiasa pada masa itu. “
 • Sneakers Percuma: “Saya akan memakainya dengan skirt tulle. Cari yang mempunyai kualiti yang unik, seperti permata atau cetakan.”

  Jessie Lehrbaum

  Peter Yang

  Jessie Lehrbaum, 26, Seattle

  Sama ada ia adalah jaket motos atau but hitam, Jessie menggabungkan elemen yang memukau menjadi segala yang dipakainya. “Orang ramai cenderung untuk melihat saya seperti dirizabkan dan lembut, tetapi saya juga berani dan kuat,” kata penyelaras runcit itu. “Gaya membolehkan saya untuk menyatakan sebahagian daripada keperibadian saya yang tidak jelas pada mulanya.”

  • Keping pakaian lelaki: “Saya menggunakannya untuk berpakaian kasual kegemaran saya, saya akan memakai seluar dengan tisu grafis, kasut brogue dengan seluar jeans yang tertekan, atau hanya buang fedora.”
  • Kuku Merah: “Ini adalah versi gincu merah saya.
  • Pocket Squares: “Saya meminjam suami saya! Mereka menambah warna atau corak tanpa sebahagian besar selendang besar. Saya akan mengikat satu di sekeliling leher, beg, atau pergelangan tangan saya.”
  • A Backpack Sharp: “Fungsi sangat penting untuk saya, ini sangat praktikal dan benar-benar bergaya.”

   Bertha Hidalgo

   Peter Yang

   Bertha Hidalgo, 38, Birmingham, AL

   “Di bidang sains, ada kepercayaan ini bahawa anda boleh cerdas atau bergaya, tetapi tidak keduanya,” kata profesor epidemiologi dan ibu kepada dua orang. Itulah sebabnya Bertha, yang memakai blaus wanita dan kasut yang cerah, memakai pakaian hitam hanya untuk mesyuarat pada permulaan kerjayanya. “Seperti yang saya telah mendapat pengalaman dalam kerja saya, saya menyedari bahawa tidak kira apa yang saya pakai. Kerja saya bercakap untuk dirinya sendiri.”

   • Kelas dengan Twist: “Pergi untuk pakaian yang disesuaikan dengan warna yang menyeronokkan. Dengan perhiasan, mutiara chunky merasa lebih istimewa daripada sehelai biasa.”
   • Leopard Heels: “Mereka suka bermain dan membuat pakaian kosong tanpa menonjol.”
   • Tweed: “Walaupun ia murah, ia kelihatan bergaya dan mahal, saya akan memakai jaket untuk bekerja atau dengan seluar jeans untuk menjalankan tugas.”
   • Pick-Me-Up Pantas: “Maskara benar-benar gelap seperti Diorshow Black Out mengeluarkan putih mata saya dan membantu saya kelihatan lebih terjaga.”

    Kayla Kamaile

    Peter Yang

    Kayla Kamaile O Hualalai Harris, 25, Sacramento, CA

    “Saya adalah ‘gadis besar’ sebagai seorang kanak-kanak, jadi saya menyembunyikan tubuh saya,” mengakui pembantu pentadbiran. Tidak sampai dia melihat gambar bekas permaisuri dari asalnya Hawaii (“Mereka adalah ukuran saya, saya melihat diri saya di dalamnya.”) Bahawa dia mula bermain keluknya. Sekarang, dia tahu bahawa gaya hebat bermula sebelum ini berpakaian. “Pujian diri anda di cermin. Perut saya tidak sempurna, tetapi saya mengatakan sesuatu yang baik tentangnya.”

    • Booties: “Ini sama seperti stilettos, tetapi lebih teguh. Smash Shoes menawarkan gaya comel untuk ukuran kaki saya-11.”
    • Cetakan tropika: “Saya suka mereka pada pakaian, kimono, beg, segala-galanya! Mereka mengangguk ke warisan pulau saya, dan mereka melepaskan perasaan gembira itu.”
    • Bodi mata yang anggun: “Satu dengan leher V-leher dan lengan panjang akan membuat anda berasa seksi namun masih dilindungi.”
    • Hairy Beachy: “Gelombang bergelora membuat saya merasa bersatu. Saya menggunakan hairspray Tresemmé supaya ia tetap pada titik sepanjang hari.

     Megan Head

     Peter Yang

     Megan Head, 33, Fort Lewis, WA

     Megan adalah perkara paling jauh dari stereotaip yang ditekankan oleh seorang guru matematik. “Saya suka berpakaian untuk kerja. Saya pergi ke pakaian yang menyeronokkan, tee, dan oxfords emas,” katanya. Dia kelihatan agak pelik, tetapi dia tidak membiarkannya mengganggunya. “Saya mengajar sekolah menengah, dan ini masa kanak-kanak perempuan berusaha keras untuk disesuaikan. Saya harap dengan melihat bahawa saya bangga kerana berbeza, pelajar saya akan diilhamkan untuk melakukan perkara yang sama.”

     • Baju berjalur: “Mereka lebih baik daripada tee neutral, mereka boleh berpakaian dengan rok pensil dan tumit atau kasual dengan jins dan jaket utiliti.”
     • Kasut Metalik: “Saya meletakkan ini dan dengan serta-merta berasa sejuk. Sekarang saya terobsesi dengan bola sepak Chelsea.”
     • A Signature Hue: “Beg oren gincu atau gincu tidak begitu popular seperti merah, tetapi mereka keseronokan dan sangat merasakan saya.”
     • Kenyataan Terperinci: “Perhiasan saya cukup berani untuk melengkapkan pandangan saya, tidak mencuri rancangan itu.”

      LaShoundra Young

      Peter Yang

      LaShoundra Young, 34, Mobile, AL

      Berkembang, pekerja sosial ini tidak mempunyai banyak wang untuk dibelanjakan untuk pakaian. Namun sekarang dia mampu berbelanja secara besar-besaran, dia jarang sekali berbuat demikian. “Perkara terbaik saya datang dari rak pelepasan,” kata ibu satu. “Nenek saya mempunyai semua pakaian bekas saya berubah, jadi saya menghabiskan wang dengan jahitan yang baik. Rahsia sebenar pakaian yang comel memastikan ia sesuai dengan sempurna.”

      • Asas Berdandan: “Saya benci membantah dengan pelbagai ritsleting dan hubungan, saya akan memakai pakaian yang mudah atau seluar pendek dan tee dengan blazer atau tumit yang terang, dan rupa saya rasa pemikiran.”
      • Jeans Tinggi-Waisted: “Saya 5-kaki-2 tanpa lengkung, dan ini mengubah badan saya. Express mempunyai pilihan hebat.”
      • Cermin mata hitam Chic: “Mereka tidak perlu mahal, terutamanya yang bergaya, saya mendapat sepasang $ 2.50 di Walmart!”
      • Kulit Dewy: “Losyen toning manfaat menjadikan kulit kering saya kelihatan sempurna, bahkan membantu solek saya menjadi lebih baik.”