Ах, дате ноћи. Савршено је време да отворите боцу вина и препустите се кувајућем оброку са значајним другим. Кување је, уосталом, практична активност и то вам даје прилику да распакујете нови Инстант Пот који имате за Божић.

Али када заједно правите вечеру, колико бисте требали и ви и ваш партнер стварно добити? Према аутентичним ауторима кухињских књига, прилично близу.

Подцаст хост Мике Ругнетта је недавно приметио невероватно неугодан тренд у броју Инстант пот за два Кувари на Амазону: На сваком наслову је жена која припрема јело са човеком који лебди иза ње како би “помогао”, понекад чак и рукује на њу. “Ове сиромашне жене”, написала је Ругнетта на Твиттеру.

Он је у праву. Само погледајте бизарне фотографије:

Ови подаци нису на Инстант Потовој листи овлашћених или препоручених кувара (они, на срећу, у ствари не приказују људе на насловној страни). Али само на Амазону има више од 10 књига које чине необично блиске парове који кују олују. Барем изгледа да уживају у себи, тачно?

Пошто је први пут примјетио образац, Ругнеттови твеетови су добили више од 21.000 фаворита и 5.300 ретвеета. Сљедбеници су одмах одговорили са својим коментарима и зумирали на најнеповољнијим деловима слика.

А неки нису могли да помогну, али да нагласу због лоше технике аматерских кувара:

Ако након свега овога још увек желите испробати Инстант Пот кување за двоје, можете купити књиге овдје. Али можда замолите свог партнера да помогне са нечим другим док вам сече паприке – само ради спашавања прста или два.

КУПИТЕ САДА

слика
амазон.цом

($ 70, Инстант Пот, амазон.цом)

КУПИТЕ САДА

слика
амазон.цом

($ 8, Инстант Пот за два кувана књига: 250 Амазинг Инстант Пот Реципес за 2, амазон.цом)

(х / т СцариМомми)

Пратите Редбоок на Фацебооку.