23 Perkara Isteri Anda Ingin Anda Lakukan Lebih Sering

suami wife

Getty Images

Hei, lelaki di dunia, mahu mempunyai perkahwinan yang bahagia? Pertimbangkan beberapa cara mudah untuk menjadi rakan kongsi yang lebih proaktif. Sudah tentu, di sana adalah dua orang dalam hubungan, jadi wanita tidak boleh merasa malu tentang meminta perkara ini, sama ada.

gambar

Tawaran Lengan Anda

Kesabaran tidak mati, sekurang-kurangnya apabila dilakukan dengan cara yang betul. Menawarkan isteri lenganmu, membuka pintu untuknya, membawa barang-barang runcit untuknya, atau memunggah bagasinya adalah semua gerak isyarat kecil yang menunjukkan anda peduli kepadanya. Pasti, dia mungkin boleh membawa beg sendiri tetapi selagi anda tidak berteriak “Me Tarzan, You Jane!” semasa anda merobek mereka dari tangannya, isyarat akan dihargai.

gambar

Beri Dia Wink

Siapa yang mempunyai masa untuk duduk-duduk, memandang jauh ke mata masing-masing hari ini? Tiada siapa, itu siapa. Tetapi anda boleh menyimpan percikan itu hidup dengan membuat hubungan mata apabila anda bercakap dengannya dan memberinya senyuman (atau bodoh!) Di bilik yang penuh sesak.

gambar

Makan Malam Masak Tanpa Ditanya

Anda tahu betapa indahnya pulang dari hari yang panjang di tempat kerja untuk makan panas … jadi mengapa tidak selalu mengembalikan kebaikan? (FYI, walaupun isteri anda tinggal di rumah dengan anak-anak, dia bekerja hari yang panjang juga.) Suami bonus mata untuk melakukannya tanpa mendorong dan tanpa meminta dia untuk merancang untuk anda.

BERKAITAN: 6 Tanda-tanda Perkahwinan Anda Akan Berakhir Masa Seumur Hidup

gambar

Selesaikan dobi

Mengalih barang pakaian dari pengering ke bakul tidak melakukan cucian, itu hanya berjongkok dan mengangkat barang. Jika anda bersetuju untuk membuat cucian, pastikan anda melihatnya – ya, ini bermakna stoking dipadankan dan dimasukkan ke dalam laci yang betul.

gambar

Buat Senarai Wish

Apa yang anda mahukan untuk hari lahir anda, Hari Bapa, atau cuti? Anda boleh membiarkannya untuk meneka dan mungkin mendapatkannya dengan betul, atau anda boleh menyimpan senarai kehendak semua perkara kegemaran anda. Dengan cara itu apabila dia ingin mendapatkan hadiah ulang tahun anda – atau bahkan pada bila-bila masa / kenapa tidak hadiah – dia akan tahu bagaimana untuk menyenangkan anda.

gambar

Cukur Janggut Manusia Anda

Seorang lelaki boleh kelihatan sangat seksi dengan janggut, tetapi mencium seorang lelaki dengan hebat, rambut wajah yang tidak dikelilingi adalah cerita yang berbeza (dan kurang seksi). Rahang janggut adalah perkara yang sebenar, dan ia tidak menyeronokkan. Anda tidak perlu dicuci dengan sempurna setiap hari, tetapi untuk majlis-majlis khas, ia akan menjadi baik untuk menyentuh muka yang halus. Bonus: Dia akan lebih cenderung mencium anda.

gambar

Buat Rancangan Makanan

Membantu isteri anda datang dengan pelan makan mingguan bukan sahaja cara terbaik untuk menjimatkan wang, tetapi ia akan memastikan hidangan kegemaran anda berakhir pada menu. Anda kehilangan sebarang hak untuk mengadu tentang makan malam jika anda tidak mengganggu untuk memberikan masukan anda di tempat pertama.

BERKAITAN: 7 Perkara Yang Anda Tidak Sekiranya Beritahu Orang Mengenai Hubungan Anda

gambar

Ambil masa untuk diri sendiri

Orang ramai banyak bercakap tentang keperluan wanita untuk “saya masa” tetapi lelaki boleh mendapat manfaat sama banyaknya. Apabila anda mengambil sedikit masa untuk mengamalkan hobi, melihat pertunjukan, membaca buku, atau bermain sukan, ia menjadikan anda lebih bahagia yang seterusnya akan menjadikannya lebih bahagia.

gambar

Dengar Dengan Mata Anda Terbuka

Sama seperti isteri anda suka apabila anda bercakap dengannya mengenai hari anda, dia menghargainya apabila anda mendengar ceramahnya tentang hari itu. Dan wanita pasti dapat memberitahu apabila anda telah menala mereka (terutamanya jika ada yang mendengkur terlibat). Perbualan tidak akan kekal selama-lamanya, jadi pastikan mata anda terbuka – memberi perhatian anda yang tidak berbelah bahagi menunjukkan betapa pentingnya dia kepada anda.

gambar

Main Dengan Anak-anak

Adalah difahami bahawa kadang-kadang anda terlalu letih apabila anda pulang dari kerja yang anda hanya lulus di sofa – tetapi anak-anak anda memerlukan anda. Luangkan sedikit masa untuk bermain dengan mereka. Ia tidak perlu apa-apa yang mewah, hanya melakukan sesuatu yang menghiburkan bersama-sama dan mereka akan selalu mengingatkan anda sebagai ayah yang menyeronokkan, bukan ayah yang sedang tidur.

gambar

Kongsi Perjuangan Anda

Perkongsian dan upacara hidup adalah bahagian utama keintiman, namun kadang kala anda menahan perkara yang sulit. Isteri anda tidak dapat memahami di mana anda datang atau tahu bagaimana untuk membantu anda kecuali anda memberitahu dia. Itulah yang dia ada untuk menyokong anda dan mengangkat anda.

gambar

Isi Kereta

Ya, isteri anda benar-benar mampu mengepam gasnya sendiri. Tetapi selalunya isyarat kecil yang pergi jauh.

BERKAITAN: 25 Peraturan yang tidak boleh dipecahkan Semua Orang Harus Ikut Dalam Hubungan

gambar

Menikmati Fantasi Liarnya … Tidur Dalam

Sebahagian daripada orang dewasa memanggil kehendaknya untuk bangun pada waktu subuh sepanjang hari, sama ada untuk anak-anak atau untuk bekerja atau untuk kedua-duanya. Tetapi setiap seketika, sangat baik untuk berehat sebentar. Corral anak-anak dan biarkan isteri anda mewah ini sedikit. Mudah-mudahan, dia akan terinspirasi untuk mengembalikan nikmat apabila anda telah lewat malam.

gambar

Tukar Lampin (atau Tiga)

Sesetengah lelaki kelihatan tidak pasti apa yang perlu dilakukan apabila bayi menangis (atau bau funky), dan mereka digantung ketika ada “kerja kotor”. Tetapi anda tidak perlu menunggu arahan! Pitch, bantu, dan cuba mencari penyelesaian. Mempunyai ovari tidak bermakna dia secara automatik tahu apa yang perlu dilakukan, sama ada. Keibubapaan adalah pengembaraan bersama.

gambar

Lebih Pergi Balik Kembali Sila Sila

Apa wanita itu tidak akan mahu menggosok belakang dari sepasang tangan yang kuat? Gosok belakang juga membuat foreplay yang sangat berkesan. Hanya katakan ‘.

gambar

Rawat Sendiri

Ia benar-benar sejuk jika anda membelikan diri anda mencuci badan yang mencemarkan atau jersi bola sepak atau Cinnabon (atau lebih optimum, smoothie kale, tetapi hidupnya pendek). Isteri anda tahu kekuatan pemanjakan sedikit, dan dia tidak akan menahannya jika anda membelanjakan wang untuk diri sendiri.

gambar

Pelukan tanpa jangkaan

Suka kasih sayang adalah cara yang baik untuk menunjukkan kepada isterimu betapa anda mencintainya. Tetapi jika setiap pelukan disusuli oleh anggukan yang diharapkan ke bilik tidur, mereka kehilangan pesona mereka, cepat. Kadang-kadang seorang gadis hanya mahu memeluk – dan itu sahaja.

BERKAITAN: 30 Sederhana, Cara Setiap Hari untuk Membuat Perkahwinan Anda Lebih Kuat Daripada Pernah

gambar

Panggil Ibu anda

Ibu anda mahu mendengar dari seseorang di dalam rumah anda untuk mengetahui semua orang masih hidup, jadi jika anda tidak memanggilnya, maka isteri anda mungkin merasa seperti dia perlu. Dan peluangnya ialah, anda adalah orang yang paling tahu ibu anda dan siapa yang dia mahu dengar dari yang paling banyak.

gambar

Panggil Ibunya

Menikmati dengan mertua adalah kemahiran istimewa yang memerlukan kesabaran, kecerdasan dan kebaikan, tetapi ia berupaya untuk menjangkau keluarganya – setelah semua, mereka berada di mana dia datang. Memandangkan mereka menunjukkan anda mencintai dia.

gambar

Stick Up for Her In Public

Adakah terdapat ahli keluarga yang sentiasa mengolok-olok isteri anda? Satu kegilaan yang bercanda menggoda dia? Berdiri untuknya! Beritahu mereka apa yang membuat isteri anda hebat. Anda berada di sana untuk melindungi satu sama lain. (Oh, dan apa sahaja yang kamu lakukan, jangan ketawa dia bersama mereka.)

gambar

Lihat Positif

Pakar mengatakan nisbah kritikal positif kepada interaksi negatif ialah lima hingga satu. Ini bermakna untuk setiap kritikan anda membuat anda perlu membuat lima perkara yang anda fikir dia melakukan yang terbaik. Tidak dapat memikirkan lima perkara yang baik? Kemudian sebaiknya pastikan bahawa satu perkara yang buruk kepada diri anda.

gambar

Katakanlah Terima Kasih

Pasangan pasangan jantina suka merasa dihargai, jadi tunjukkan kepadanya yang anda notis ketika dia melakukan sesuatu yang baik untuk anda. Mengatakan “terima kasih” kos dua saat, tetapi membayar dividen yang tidak berkesudahan.

BERKAITAN: 40 Cara Perceraian-Bukti Perkahwinan anda

gambar

Pakai baju yang dia bawakan

Setiap kali seketika ia bagus untuk berpakaian. Itu tidak bermakna dia mahu melihat anda dalam tux Bond pada malam hari (walaupun dia mungkin tidak akan menolaknya!), Tetapi memakai butang comel yang dibeli dia akan pergi jauh.

gambar

Cuma bercakap

Tidak semestinya perkara yang anda cakapkan, selagi anda mengetepikan masa untuk benar-benar berkomunikasi. Dia tidak meminta menyelam jauh ke dalam zaman kanak-kanak anda atau penjelasan tentang ketakutan terbesar anda, dia hanya ingin menyambung dengan anda secara lisan dan mendengar apa yang ada di fikiran anda. Ini benar-benar benar jika dia dikelilingi oleh anak-anak sepanjang hari – apabila anda pulang ke rumah, dia sangat memerlukan perbualan dewasa.

gambar

Tulis Nota Rawak Rawak

Hanya ada sesuatu yang istimewa tentang meluangkan masa untuk menulis tulisan di zaman digital ini. Ia lebih istimewa apabila ia adalah nota manis yang berkongsi cintanya untuknya. Mahu benar-benar mengetuk keluar dari taman? Lakukan pada hari yang bukan ulang tahun atau Hari Valentine. Jangan salahkan kepentingan semua hari yang jatuh di antara.

BERKAITAN: 39 Pasangan Masa Berlari Kongsi Petua Perkahwinan Yang Menyimpan Mereka Bersama-sama

gambar

Tunjukkan Kelebihan yang Baik yang Anak-anak Mendapatkan Daripada Dia

Sama ada mata hijau atau bakatnya berkilauan untuk lukisan, kemungkinan anak-anak anda mewarisi beberapa sifat yang sama seperti yang anda suka dalam isteri anda. Apabila anda meluangkan masa untuk menunjukkan perkara-perkara baik yang dimiliki oleh anak-anak dan isteri anda, ia bukan sahaja menguatkan ikatan ibu-anak – ia juga berfungsi dengan cara yang licik untuk membantunya menerima pujian yang mungkin dia fikirkan.

gambar

Let Her Cry

Hormon? Berjuang dengan ahli keluarga? Berita mengejutkan? Keseluruhan hari yang buruk? Apa pun sumber kesedihan isteri anda, dia akan mahu beralih kepada anda terlebih dahulu untuk keselesaan. Malangnya ramai lelaki berasa tidak selesa di sekitar wanita yang menangis, membimbangkan bahawa mereka tidak boleh “memperbaikinya” atau mereka akan mengatakan perkara yang salah. Berita baiknya ialah anda tidak perlu mengatakan banyak. Cukup pegang dia dan biarkan dia menangis.

gambar

Beritahu Joke Dumb

Anda tidak perlu menjadi pelawak profesional. Tunjukkan dia meme lucu, berpura-pura untuk tergelincir pada kulit pisang, dan hanya menjadi bodoh bersama-sama.

gambar

Jadikan Dia Rasa Cantik

Ia boleh menjadi satu perkara yang sukar untuk menjadi seorang wanita dengan tubuh hari ini dan ia terlalu mudah bagi wanita untuk memberi tumpuan kepada kelemahan mereka. Ingatkan dia apa yang dia benar-benar – dan bukan hanya apabila anda mahu seks. Seruling wolf, pegang pantatnya, celupkannya, menatapnya, memutarkannya, atau hanya berkata kepadanya, “Kamu sangat cantik.”

BERKAITAN: 39 Pasangan Lama Kongsi Nasihat Yang Diteruskan Mereka Bersama

gambar

Ambil Her Out For No Reason

Restoran mewah biasanya dikhaskan untuk ulang tahun atau hari ulang tahun jadi mengejutkannya secara rambang hari Selasa dengan memancingnya ke tempat yang baik di mana anda tidak perlu membuat hidangan atau menjerit pada anak-anak. Ia tidak perlu memecahkan bank sama ada – pak berkelah romantis dan bawa dia ke taman.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1