Apa yang Dia Berfikir Selama 7 Momen Hubungan Terpenting

Apa he thinks

Justin Lewis / Getty Images

…kamu pandu. Di kerusi penumpang di sebelah anda, saya tertekan.
Anda sebenarnya seorang pemacu yang baik, tetapi rasa yang benar dan salah anda yang kuat membuat untuk mengobati ceramah kereta. Anda bertanya, “Bolehkah saya memberikan kepadanya jari?” Saya berkata, “Tidak, lantas pindah ke lorong seterusnya! Anda memandu begitu dekat sehingga mereka akan berhenti pendek dan kemudian anda akan memukul mereka, dan TIDAK! Ia tidak berbaloi!“Apabila kita akhirnya tiba di destinasi, saya keletihan. Hanya satu penyelesaian untuk masalah ini: Saya pulang ke rumah.” – OREN MILLER, BLOGGERFATHER.COM

…dia tahu dia mahu berkahwin dengan anda.
“Shawn, saya dapat melihat anda berkahwin dengan gadis ini.” Rakan saya Piers menggelengkan kepalanya sambil berkata kepadanya gadis California yang saya temui dalam talian datang untuk melawat saya. “Kalau saya buat, awak akan menjadi lelaki terbaik saya,” balas saya. Ha ha, kita berfikir. Apabila anda berusia 18 tahun, majlis perkahwinan berlaku kepada orang lain.

Beberapa hari kemudian, saya sedang menunggu anda melalui pintu ketibaan di lapangan terbang Toronto, dengan cemas cuba untuk membina semula apa yang anda lihat berdasarkan foto yang anda hantar. Saya ragu dan gugup sehingga awak muncul. Saya melihat mata anda, dan anda melihat mata saya. Saya melihat senyuman anda, dan anda melihat saya. Di sana anda berada, Saya fikir sendiri. Saya akan mengenali anda di mana sahaja. Kami mencium di Terminal 1 untuk kali pertama, tidak lebih daripada orang yang tidak dikenali, dan saya tahu: Ini sempurna …. Piers memerlukan tux. – SHAWN BURNS, BACKPACKINGDAD.COM

…anda berada di meja penghantaran.
Saya tidak ringan. Saya menonton empat musim ER. Tetapi apabila saya melihat anak lelaki kami Boone melarikan diri dari tubuh anda disertai dengan banjir cecair yang tidak diketahui, otak saya melepaskan seruan dari seruan dari sumber yang beragam Scarface dan Scooby doo. (Ya, saya mula dengan bom F dan berakhir dengan “Zoinks!”) Pada masa kembarannya, Wyatt, muncul, fikiran saya penuh dengan bunyi putih. Saya secara membuta tuli mengambil gambar sebagai doktor menyulap bentuk pelik mereka yang pelik.

Walaupun saya mendapat dua anak lelaki yang hebat, saya juga telah kehilangan beberapa perkara – khususnya, selera makan saya. Saya tidak akan dapat melihat daging sapi dengan cara yang sama. Saya tidak akan berada di mana-mana tetapi di sebelah anda kerana anda melakukan perbuatan yang ajaib itu, tetapi saya akhirnya selesai dengan drama hospital. – DAVID VIENNA, THEDADDYCOMPLEX.COM

…ibu bapa anda melawat untuk hujung minggu.
“Hai, Ibu dan Ayah,” saya tersenyum melalui gigi berkerut kerana undang-undang menahan beg mereka ke pintu. Mereka baru sahaja tiba untuk pemeriksaan dua kali setahun, er, lawatan. Berdiri di pintu rumah saya sendiri, saya melakukan tingkah laku terbaik saya. Kemudian pujian bermula. “Oh, lihat awak! Adakah anda kehilangan berat badan? Anda kelihatan lebih baik!” kata Ibu.

“Dan bagaimanakah tugas awak itu? Sayang sekali, anda masih belum dipromosikan,” Ayah mendiamkan diri.

Saya tahu saya tidak boleh bersembunyi, tetapi saya mencari kesenangan di garaj, di mana ada banyak untuk membuat saya sibuk sehingga … saya suka membantu pembersihan garaj saya? Nah, pasti, Ayah. Anda jenis yang ditawarkan.

Saya boleh memberitahu anda juga merasakan tekanan. Ketika ibu bapa melangkah masuk ke pintu, kamu morfin dari wanita yang tenang, peduli, dan cerdas saya berkahwin dengan karikatur hidup topeng teater hitam-putih yang mewakili komedi dan tragedi. Setiap interaksi bergilir-gilir di antara anda tersenyum manis pada mereka dan anda beralih untuk menembak saya mata bau masa-sempurna, seolah-olah ia saya kesalahan mereka di rumah kami.

Ketika lawatan itu akhirnya menarik dan kereta mereka kembali ke jalan masuk, ayahmu berhenti dan menggulung tingkapnya. Dia mengulurkan tangannya dan menarik saya rapat. Dengan kilauan di matanya yang telegraf Ya, saya juga punya undang-undang, Dia bergumam, “Hentikan di sana, sukan, kami akan kembali dalam enam bulan.” Oh, saya tidak boleh menunggu. – TROY PATTEE, DADVENTUROUS.COM

…anda menghidupkannya untuk seks.
Ini kerana saya bau, bukan? saya percaya anda adalah orang yang mencadangkan malam taco vegetarian! Bagaimanapun, saya harap anda hanya akan jujur ​​dan mengatakan bahawa bukannya bercakap tentang betapa lelah anda. Saya tahu, saya sepatutnya mengisyaratkan kepada anda lebih awal bahawa saya mahu mengadakan hubungan seks malam ini, tetapi entah bagaimana saya berasa seperti membawanya ke hadapan anak-anak semasa makan malam akan rasa tidak enak. Selepas mereka tidur, anda mahu menstrimkan satu episod Hubungan keluarga di Netflix, dan saya fikir bahawa sejak anda mengadu tentang saya yang berada di seluruh anda dan tidak memberi anda masa untuk berehat, saya akan membiarkan anda menikmati keluarga Keaton dengan damai. Tetapi sekarang episod sudah selesai, anda sudah bersedia untuk tidur. Saya juga letih. Oh hey! Anda tahu apa yang akan menjadi cara terbaik untuk memastikan rehat malam yang baik? Mempunyai hubungan seks sebelum kita tidur! Serius, semua yang akan berlaku jika kita tidak adalah bahawa saya akan melambung dan berpaling selama tiga jam yang akan datang, dan kemudian apabila saya akhirnya hanyut, saya akan tidur-meraba anda. Kemudian anda akan marah dan bangun saya, jadi kami berdua akan terjaga setengah malam dan bangun esok dalam suasana busuk dan kami akan mengulangi senario yang tepat hari ini. Anda tahu saya betul. Dan hanya anda boleh mematahkan kitaran. – AARON TRAISTER, REDBOOKMAG.COM/WHYSGUY

…anda meninggalkan dia bersendirian dengan kanak-kanak untuk hujung minggu.
Awak ingat filem itu Rumah Sendiri? Apabila anda memberitahu saya bahawa saya adalah ibu bapa solo untuk hujung minggu, saya Kevin McCallister: kedua-dua tangan di pipiku, mulut terbuka dalam jeritan senyap. Tetapi sekali pas itu, saya tahu kita akan baik-baik saja. Yang kecil dan saya mungkin minum susu dari karton dan lip-synch lagu Bob Seger sambil meluncur melintasi lantai ruang makan di kaus kaki dan butang-down kami, tetapi itu bukan apa yang anda tidak pernah lihat sebelumnya. Kita akan baik-baik saja.

Majukan ke jam 47 dari pertunjukan 48-jam ini. Rumah adalah bencana. FEMA bertindak balas, selebriti menubuhkan teleton. Pakaian sampah di lantai. Hidangan mengisi sink. Lapisan sempit dan separuh kekal yang mengerut bibir atas anak kami. Ia kacau seperti anda tidak pernah melihat, dan anda tidak akan melihatnya, kerana apabila anda memanggil dari kereta selepas penerbangan anda telah mendarat, Encik Ibu menjadi Encik Bersih. Dirangsang oleh rasa malu yang membiarkan anda turun dan bertarung dengan pencernaan yang ringan dari rasa bersalah yang harfiah, saya menyumbat dengan satu tangan, debu dengan yang lain, dan menghiburkan anak kecil kami dengan kakiku. Saya menunggang kambing dan ayam keluar dan membuang sampah ke ruangan bawah tanah. Pintu terbuka dan anda melihat suami dan anak perempuan malaikat yang penuh kasih sayang menunggu dengan tangan terbuka. Ia kelihatan seperti penutup kad Hallmark meraikan keletihan.

“Wow,” kata kamu. “Saya fikir ia akan menjadi lebih menarik.” Nah, anda fikir salah. – IAN, DISTRACTEDDADDY.COM

…apabila dia melihat rakan Facebook anda dengan bekas kolej anda

Saya tidak banyak memberi perhatian kepada profil Facebook anda, kerana saya yakin bahawa rakan-rakan digital anda tidak akan memberi kesan kepada kehidupan yang kami bina bersama. Lagipun kami telah melalui – rumah kami dibina dengan darah, peluh, dan ekuiti yang semakin berkurang; keguguran kita; dan kemudian kedua-dua kanak-kanak cantik yang telah memberikan definisi baru untuk menjadi cinta – saya tahu persahabatan Facebook ini bukan ancaman kepada kami.

Diakui, ini mungkin sedikit naif. Web sosial telah membolehkan kami menyambung semula dengan orang yang dapat menghidupkan kembali perasaan tidak aktif. Namun, saya tidak cemburu bahawa anda berkawan dengan bekas anda. Terdapat sebab mengapa hubungan anda tidak berfungsi, dan dari apa yang anda telah beritahu saya mengenai dia, dia mungkin masih hidup bersama ibu bapanya.

Yang berkata, jika dia “melontarkan” anda, ia sedang dijalankan. – PJ MULLEN, REALMENDRIVEMINIVANS.COM

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =