Bagaimana Mengayunkan Percutian Sexy dengan Guy Anda

pasangan overlooking the cove atlantis resort pool

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
Hubungan anda memerlukan rehat dari mengisar harian (termasuk anak-anak anda yang indah). Inilah caranya untuk berhenti membuat alasan dan memulakan pembungkusan.

pasangan overlooking the cove atlantis resort pool

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
Teruskan! Jadilah pasangan comel yang memegang tangan!

Pada bulan madu pertama anda, semua yang anda dan suami anda diperlukan adalah perjalanan ke lapangan terbang dan kunci ke suite anda. Perkara-perkara yang sedikit lebih rumit sekarang, tetapi jangan bercakap diri sendiri dari percutian kedua (paling seksi) seumur hidup. Berikut adalah cara untuk mengatasi sebab-sebab yang anda fikir anda tidak boleh mengayuninya dan hanya pergi.

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

yang cove atlantis resort

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
KELUARAN # 1: “Kami tidak ada sesiapa yang menjaga anak-anak.”

Pasti anda lakukan – dia dipanggil ibu mertua anda. Dan jika dia telah memesan, anda mempunyai ibu bapa, adik-beradik, dan sahabat baik yang mungkin juga menjadi adik-beradik. Susunkan mereka untuk duduk, dan jika mereka tidak tinggal berdekatan, jalan ke bandar mereka dan kemudian terbang dari lapangan terbang terdekat dan bukannya kembali ke bandar anda sendiri. Anda juga boleh meminta kawan yang baik dengan anak-anak untuk menonton anak-anak anda semasa anda pergi dan kembali memihak pada masa depan mereka mahu keluar dari bandar tanpa beg lampin dan Adakah-kita-ada-lagis.

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

dalaman at the cove atlantis resort

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
KELUARAN # 2: “Anggaran percutian kami akan memukul.”

Anda tidak perlu pergi ke kampung di atas panggung di Fiji untuk bersenang-senang. “Kami pergi ke New York City, yang hanya satu jam jauhnya,” kata ibu kepada tiga Kristen Kemp, 36. “Kami menginap di sebuah hotel, keluar makan malam, dan mengadakan perbualan orang dewasa. Jika anda ingin pergi lebih jauh, katakan, ke Eropah, menghindari musim pelancongan musim panas yang sibuk, menasihati pengurus umum travel-ticker.com Barbara Messing. Dan jangan lupa bahawa dolar anda akan jauh lebih jauh di negara-negara Amerika Selatan seperti Argentina dan Uruguay. Plus, lihat tapak seperti dailycandy.com, livingsocial.com, dan travelzoo.com untuk jualan kilat pada pakej hotel dan percutian. Twitter juga berdengung dengan diskaun: Hanya masukkan destinasi anda dalam kotak carian untuk melihat apa yang timbul, atau ikuti syarikat penerbangan dan hotel kegemaran anda untuk kemas kini urus niaga.

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

yang cove atlantis resortitu terdesak. Kita boleh keluar makan malam. “”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/rbk.h-cdn.co/assets/cm/14/50/768×516/548a25b615c8d_-_atlantis-hall-1-0211-xl.jpg?resize=480:* ”
/>

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
KELUARAN # 3: “Kami tidak itu terdesak. Kita boleh keluar makan malam. ”

Apa – percutian yang sangat seksi hanya untuk pasangan dalam kemerosotan utama? Fikirkan ini lebih seperti pengembalian: Penyelidikan oleh Persatuan Perjalanan A.S. menunjukkan bahawa 40 peratus wanita berasa lebih suka cinta-dovey bercuti, dan kajian Belanda sebanyak 1,530 orang dewasa mendapati bahawa hanya perancangan percutian upah kebahagiaan, mungkin kerana anda menjangka semua keseronokan yang anda miliki. “Perjalanan romantis adalah rangsangan psikologi,” kata Paris Permenter, pengasas lovetripper.com. “Ia membolehkan anda memberi tumpuan kepada satu sama lain.” Cuma tanya D’Anza Freeland, 37, dari Corte Madera, CA. Dia dan suaminya mengambil perjalanan percuma ke Hawaii tahun lepas, dan kesan-kesan yang baik itu berlangsung dengan baik setelah mereka kembali. “Selepas itu, suami saya dan saya berasa begitu menyambung semula,” katanya. “Perjalanan ini memberikan tenaga baru kepada kami dan kami menghargai perkahwinan kami dan keluarga kami. Kami kembali kepada kehidupan gila kami dengan lebih santai, lebih bahagia, dan teruja melihat anak-anak perempuan kami.”

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

yang cove atlantis resort

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
MAJOR TRIP DEALS UNTUK PEMBACA REDBOOK SAHAJA!

Hotwire.com Tapak ini menawarkan 10 peratus perjalanan ke Hawaii dan Miami hanya untuk menjadi REDBOOK-er. Pergi ke hotwire.com/redbook untuk menyemak pakej percutian pantai dan masuk aksi sekarang.

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

yang cove atlantis resort

Diberi dari The Cove Atlantis Resort
Menangkan Liburan Bahamas Romantik di Atlantik Cove

Masuk ke sini untuk memenangi bulan madu kedua untuk anda dan lelaki anda selama 3 malam / 4 hari di The Cove Atlantis di Paradise Island, Bahamas. Anda akan merasa seperti seorang selebriti (dan mungkin melihat beberapa bintang kegemaran anda) apabila anda berada di salah satu bilik besar di The Cove Atlantis dengan pemandangan laut yang indah dan teres peribadi. Pada masa yang singkat, berehatlah dengan rawatan spa selama 60-minit di Mandara Spa seluas 30,000 kaki persegi, dan kemudian berehat di Cain di The Cove, kolam renang peribadi semua-dewasa dengan cabanas ultra mewah dibuka secara eksklusif untuk tetamu The Cove Atlantis. Apabila anda lapar, ambil gigitan pada chef terkenal Mesa Grill Bobby Flay, dan kemudian mengambil keuntungan dari perairan 141-ekar Atlantis Resort, rumah kepada habitat laut terbuka terbesar di dunia!

Digambarkan: Resort Cove Atlantis.

yang cove atlantis logo Diberi dari The Cove Atlantis Resort

Hel-lo, Bahamas!

Untuk maklumat lanjut mengenai majlis perkahwinan dan bulan madu di The Cove Atlantis sila layari thecoveatlantis.com atau loveatlantis.com.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 26