Taye Diggs Membuka Tentang Perceraiannya dari Idina Menzel

gambar

Getty Images

Taye Diggs menggali mendalam untuk mencari kebahagiaan selepas perceraian dan bermain polis berduka kesedihan pada pertunjukan TNT baru, Pembunuhan dalam Pertama.

REDBOOK: Anda bukan polis, tetapi awak mempunyai berjuang jenayah. Tidakkah anda mengatasi seseorang yang memasuki rumah anda?

Dia tidak masuk, tapi dia cuba. Anak kecil saya [anak kecil Walker] adalah rumah, jadi naluri Papa Bear saya mengambil alih dan saya mengejar. Saya sejuk pada masa ini, tetapi selepas itu saya menyedari apa boleh telah berlaku-ketika takut ditakdirkan.

RB: Watak anda, Terry, mempunyai isteri terma sakit, dan dalam episod pertama dia kehilangannya di tempat kerja. Pernahkah anda bergelut untuk menyimpannya bersama di tempat kerja??

Kebaikan, ya. Saya seorang yang bahagia, tetapi apabila saya berhadapan dengan kesusahan, saya dimakan. Saya perlu belajar menyalurkan [emosi saya] dengan betul.

RB: Internet praktikal memecah apabila penghujung perkahwinan 10 tahun dengan Idina Menzel diumumkan. Adakah anda terkejut bahawa semua orang begitu patah hati?

Saya akan berbohong jika saya berkata tidak ada masa yang saya fikirkan, Oh, manusia, orang akan pergi keluar [jika kita berpecah]. Mungkin mereka fikir ia adalah comel yang kami jumpai Sewa. Tidak banyak pasangan seperti kami dalam komuniti teater-dan saya tahu tidak ada banyak pemain yang berbakat kerana dia … dan kemudian anda mempunyai keseluruhan campuran [bangsa] perkara. Ia mudah bagi orang untuk berakar untuk kita. Sekarang, kami masih berusaha untuk memikirkan banyak perkara kerana kami berada di pantai yang berbeza dan anak kami semakin tua.

RB: Betul, Walker adalah 4. Apa bahagian terbaik untuk mengasuhnya, dan apa yang paling mencabar?

Yang terbaik adalah melihat ekspresi wajahnya ketika saya menjemputnya dari sekolah-cara dia berkata “Daddy” tidak dapat ditandingi oleh apa-apa. Kemudian yang paling sukar … baik, akhir-akhir ini, ia pergi untuk bekerja apabila saya tahu saya terpaksa pergi dari dia selama lebih dari beberapa hari. Dan hanya kerentanan. Adalah pelik: Anda boleh lakukan apa-apa sahajalah dengan kehidupan anda sendiri, tetapi apabila datang kepada orang lain, siapa darah anda, itu adalah tahap kerentanan yang saya tidak-bahawa saya masih belum bersedia untuk.

RB: Apabila anda terakhir melawat REDBOOK, Walker menjadi super dinosaur. Adakah itu masih benar??

Oh, 100 peratus! Satu-satunya cara dia bermain sukan adalah jika kita berpura-pura bola adalah telur dinosaur. “Anda perlu mendapatkan telur untuk ibu!” Dia perlu bertindak.

-Diberitahu kepada Kate Sullivan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 46