Abby Lee Miller Penjara Bimbang akan Menghapuskan Keperibadiannya

Sebagai bintang realiti Sepanjang Hayat Ibu menari, Abby Lee Miller adalah pengajar tarian yang peminat suka membenci. Dia kuat, kurang ajar, dan kadang-kadang menyinggung perasaan pelajarnya. Sekarang, tokoh yang terkenal sedang mempersiapkan selama setahun di penjara kerana penipuan muflis, dan dia membuka Us Weeklyy tentang bagaimana perasaannya.

Senarai kerisauannya tentang penjara adalah panjang, tetapi di bahagian atas senarai adalah keperibadiannya akan berubah secara fundamental dengan penahanannya. “Saya takut bahawa saya tidak akan dibenarkan untuk menjadi produktif Saya berharap ini tidak membuat saya kehilangan keperibadian saya, atau membuat saya tidak terlibat dalam perbualan [atau] melihat cara lain,” katanya. kata. “Itu bukan saya, jadi sukar bagi saya untuk menutup mulut saya.”

“Saya tidak berada dalam kelas pertahanan diri, walaupun mungkin saya perlu,” dia ketawa.

Dan ketika dia meminta nasihat – “membawa wang untuk peralatan mandi,” seorang pakar memberitahunya – dia tidak begitu berminat mendengar dari bintang realiti yang lain, teresa Giudice Real Housewives New Jersey.

“Saya tidak membacanya lagi, saya telah diberitahu supaya tidak membacanya,” kata Miller tentang memoir penjara Giudice. “Dia benar-benar grafis tentang apa yang berlaku di sana dan saya tidak mahu tahu.”

Miller dijangka menyerah pada musim panas ini.

Ikut Redbook di Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4