Little Isabelle Kaplan mungkin hanya berusia dua setengah bulan, tetapi dia sudah mempunyai kepala yang tebal, lazat, terkunci, yang paling ramai pesaing. Dan, fakta gembira: Dia dilahirkan dengan kekerasan yang berkilat, pecah dan memukau itu.

gambar

Imgur

Apabila cuz besarnya berkongsi foto Isabelle di reddit, komuniti Internet menjadi terpesona dengan serta-merta, ketika orang-orang bertanya “bagaimana bayi ini mempunyai rambut yang lebih baik daripada saya?” Dan tentu saja, meme-generating terjadi, seperti orang-orang menyamakan bayi dengan Wolverine, Mark Wahlberg, dan kegemaran saya sendiri, Ron Burgundy.

gambar

Jelas, rambut mengagumkan berjalan dalam keluarga. Ayah Isabelle, David Kaplan memberitahu Yahoo, bahawa pada masa ia berusia tiga bulan rambutnya sudah menjadi tidak teratur.

Adapun hakikat bahawa anak perempuannya telah bernafas malam? David berkata, “Kami agak bangga kerana dia mendapat perhatian ini.”

Okay, Isabelle, sekarang anda seorang bintang, sila beritahu kami jenis produk yang anda gunakan? Kerana dang, itulah badan yang baik.