Drew Barrymore Khabar angin Perceraian adalah Swirling

Minggu ini, Drew Barrymore berani mendedahkan bahawa dia mengalami kemurungan selepas bersalin selepas kelahiran anak perempuannya yang kedua, Frankie.

“Saya tidak mempunyai postpartum buat kali pertama jadi saya tidak faham kerana saya suka, saya rasa bagus!“katanya Orang. “Kali kedua, saya suka, Oh, ya, saya nampak apa yang dibincangkan orang sekarang. saya faham. Ia adalah jenis yang berlainan dengan yang kedua. Saya benar-benar mendapat di bawah awan. ”

Lihat siaran ini di Instagram

Saya, Frankie dan bunga-bunga. #selamat Hari Ibu

Jawatan yang dikongsi oleh Drew Barrymore (@drewbarrymore) pada

Dan sekarang, setelah pengakuannya yang berani, tabloid telah memutuskan untuk beralih fokus dari perbualan penting kepada laporan-laporan yang kelihatan buruk bahawa dia dan Will Kopelman akan bercerai.

gambar

Menurut Bintang, Drew, 40, dan hubby perunding seni berusia 38 tahun itu menamatkan kesatuan tiga tahun mereka.

Baiklah. Tabloid pada dasarnya berubah menjadi Mad Libs dengan selebriti yang berbeza dimasukkan ke dalam perceraian kosong setiap minggu, jadi kami tidak benar-benar terkejut bahawa Drew adalah sasaran terbaru-sekarang bahawa Jen, Ben, Gwen dan Kaley telah sebenarnya perpecahan, mereka praktikal kehabisan orang untuk berpecah, jadi ia hanya masalah masa untuk Drew.

Tetapi apa yang benar-benar mendapatkan kambing kami adalah sebut harga ini Bintang “sumber” yang pada dasarnya memalukan Drew kerana mempunyai emosi.

Mereka mendakwa “bekas budak liar” memerlukan “terlalu banyak drama” untuk Will. “Apabila perkara menjadi terlalu sedap, dia menjadi gila-dan sifatnya yang tidak dapat diramalkan mengambil alih,” kata sumber itu.

“Drew boleh menjadi orang penyayang yang menyayangi satu minit dan menangis secara histeris tanpa alasan yang seterusnya. Tidak akan tahu apa yang diharapkan daripadanya,” kata pemain itu. Ya, sesetengah kawan. Mungkin ini mempunyai kaitan dengan hakikat bahawa dia ibu sibuk dua anak muda dengan syarikat pengeluaran, garis kosmetik, dan kerjaya filem? Dia berhak untuk mencontohi. Heck, kita semua.

Drew, yang sebelum ini terlibat dengan pelakon / pemuzik Jamie Walters, dan berkahwin dengan pemilik bar LA, Jeremy Thomas selama 19 hari, juga berkahwin dengan pelukis Tom Green selama lima bulan. Tetapi romansa masa lalu ini tidak bermakna bahawa hubungan semasanya akan gagal kerana Bintang insiniti yang lemah.

Majalah itu mengatakan bahawa Will dan Drew “tidak berhenti berdebat selama berbulan-bulan.”

“Mereka telah mengalami masalah buat sementara waktu sekarang,” kata orang dalam. “Mereka cuba hidup berasingan, tetapi tidak membantu-dan sekarang mereka telah memutuskan untuk berpecah.”

Artikel itu menambahkan beberapa maklumat yang bersemangat tentang masalah keintiman yang mereka anggap tidak akan diulangi di sini, tetapi tidak perlu dikatakan ia menonjol dan tidak ada usaha.

Sumber itu mengatakan bahawa “hanya keajaiban yang akan menyelamatkan perkahwinan mereka.” Real dramatik, orang dalam. Berapa banyak yang mereka bayar untuk datang dengan permata itu?

Kini, bolehkah semua orang membuang-buang gal, Drew? Walaupun di kepala saya, dia akan sentiasa menjadi Puan Robbie Hart, di sini berharap Will dan Drew menjadi tua bersama … jika mereka mahu. [Cue lagu Adam Sandler]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2