Foto Penyusuan Susu Coco Dihapus Dengan Instagram

Coco Austin-Ratu baru kami yang menghidupkan diri sendiri-telah berkongsi kepingan anak perempuannya yang berusia 2 bulan, Chanel Nicole, sejak … konsepnya, tetapi snap terbarunya tidak terbang dengan Instagram.

Selepas menyiarkan imej yang terang ini menyusu bayinya, laman web itu memadamkan foto tersebut, dilaporkan kerana dasar anti-putingnya.

gambar

“Kadang-kadang anda perlu melakukan apa yang anda perlu lakukan semasa masa memberi makan … Penyusuan susu di tempat yang ganjil …,” Ais & koko hos, 36, menanda gambar yang diperoleh oleh E! Berita sebelum ia diturunkan.

Lihat siaran ini di Instagram

Banyak wajah @babychanelnicole. Dia sudah berpaling untuk kamera

Satu jawatan yang dikongsi oleh Coco (@coco) pada

Apabila dia menghantar foto itu ke dalam media sosial yang tidak sah, dia mempunyai rancangan. “Saya mahu memulakan satu trend di mana ibu-ibu kami menyiarkan gambar semua barangan liar yang kami lakukan untuk #momslife kami,” tulisnya di Instagram.

Ternyata bahawa “barangan liar” tidak boleh termasuk waktu makan.

Lihat siaran ini di Instagram

Saya adalah puteri ikat kepala! .. Saya tidak mempunyai rambut panjang lagi jadi saya dapat bekerja busur! FYI- dengan @birdienestdesigns anda boleh mencampur dan mencocokkan busur warna yang berbeza ke mana-mana jalur warna

Satu jawatan yang dikongsi oleh ChanelNicole (@babychanelnicole) pada

“Kami tahu bahawa ada kalanya orang mungkin mahu berkongsi imej bogel yang bersifat artistik atau kreatif, tetapi atas pelbagai sebab, kami tidak membenarkan kebogelan di Instagram,” Panduan Garis Panduan Instagram.

“Ini termasuk foto, video, dan beberapa kandungan yang dicipta secara digital yang menunjukkan hubungan seksual, alat kelamin, dan penutupan pantat sepenuhnya bogel.”

Kecuali anda adalah Kim Kardashian atau Chelsea Handler, ternyata. Kemudian derrière anda dianggap sesuai sepenuhnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Bolehkah anda percaya lebih daripada 2 keldai boleh muat pada skrin yang sama? Tebak siapa yang sebenar. Langkah anda, instagram.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chelsea Handler (@helseahandler) pada

Garis panduan itu adalah percanggahan web. Dasarnya terus menerus, “Ia juga termasuk beberapa gambar puting perempuan, tetapi foto-foto post-mastectomy scarring dan wanita secara aktif penyusuan bayi dibenarkan.” Saya rasa Coco hanya juga nippley?

Ibu yang bercakap tidak berkata apa-apa mengenai kontroversi Insta, tetapi dia bukan orang yang diam. Dia sudah bertepuk tangan di badan penyamun dan pengkritik selepas mengatakan bahawa dia seorang ibu yang tidak baik. Tetapi, saya rasa buat masa ini dia terlalu sibuk menjadi orang tua untuk bimbang tentang #freeingthenipple.

Terus buat awak, Coco.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61