Hillary Scott: Gal Pelantar Lady Antebellum

gambar

Temui wanita kumpulan itu. Hillary Scott memasak tentang menjadi cinta pada pandangan pertama dan menjadi satu-satunya gadis.

gambar

Ketika membesar sebagai anak perempuan pemuzik yang bepergian dengan band Reba McEntire:

Saya belajar di rumah di jalan untuk tadika, kemudian pergi ke sekolah rendah dan sekolah Kristian persendirian sambil tinggal bersama datuk nenek saya sehingga saya lulus, dan saya menyukainya. Tetapi ibu bapa saya sudah banyak. Saya telah belajar untuk mengadaptasi seluruh hidup saya, dan saya bersyukur untuk itu, tetapi itu tidak bermakna saya tidak gila selama beberapa tahun di sekolah menengah!

gambar

Pada pertemuannya, tunangnya Chris:

Kami bertemu di kolej-kami pergi ke sekolah-sekolah yang berbeza di Tennessee dan bertemu dengan rakan-rakan bersama. Saya fikir kelawar bahawa dia benar-benar menarik, dan saya dapat mengatakan bahawa dia baik hati. Kebaikan hanya meleleh dari dia. Saya mahu tarikh dia apabila saya berjumpa dengannya! Dan dia hanya mahu bermain bola keranjang. [Ketawa]

gambar

Menjadi satu-satunya gadis dalam band itu:

Saya tidak keberatan. Ada saat-saat ketika saya suka, Jika saya mendengar satu lagi ‘Itulah yang dia katakan’ jenaka, saya akan menarik rambut saya keluar. Tetapi untuk sebahagian besar, lelaki itu begitu mudah, dan tidak ada drama. Di sekolah menengah, saya adalah pengurus pasukan bola sepak, jadi di sekeliling kanak-kanak lelaki adalah semulajadi kepada saya!

gambar

Mengenai prestasi kegemarannya dengan band:

Kami menyanyikan lagu kebangsaan di permainan Jets-Cowboys ini pada 11 September lalu, dan ia sangat emosional. Sebelum ini, kami berkumpul untuk berdoa. Saraf kami gila-kami mahu melakukan pekerjaan yang hebat, tetapi kami juga tahu kami menyanyikan lagu kebangsaan pada 11 September, di televisyen nasional, untuk salah satu penonton bola sepak terbesar yang pernah ada. Kami berdoa, dan kedamaian yang datang kepada kami ketika kami mengambil lapangan itu tidak dapat dipercaya.

gambar

Mendapatkan lebih banyak:

Ketahui bagaimana Hillary merasakan untuk berkahwin, mengamuk dan berkongsi duet seksi dengan seorang lelaki yang seperti abangnya. Tangkap keseluruhan wawancara beliau pada bulan Disember REDBOOK (dijual pada 15 November!).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =