Ibu Ini Berhati-hati Bercerita untuk Perkongsian Foto Menyusukan Jujurnya

Internet boleh menjadi banyak spoilsports ketika datang ke foto kelahiran dan menyusu. Ia adalah pelajaran yang Kassondra Coxson belajar dengan cara yang sukar apabila gambar anak perempuannya menyusui anaknya, kerana sebab yang salah.

Kassondra, pemilik bersama Direka oleh Geeks dan seorang blogger di Komuniti Ibu, digambarkan mandi dalam mandi susu (mendapatkannya?), Memberi makan kepada bayi lelaki dan anak kecilnya. Jurugambar Jen Pritchett berkongsi imej di laman Facebooknya dengan penafian yang menyedihkan yang memperingatkan pengikutnya untuk bersikap baik.

“Saya tidak pernah lebih gementar menyiarkan salah satu foto saya kerana saya berada di masa ini dan ini kerana ia bermakna begitu banyak kepada saya,” tulis Pritchett.

Pritchett menerangkan Kassondra sebagai orang yang “positif” badan yang “didorong untuk membantu menormalkan penyusuan jangka panjang sambil membiarkan dunia mengetahui bahawa Wanita Hitam Melakukan Sangkar.”

Malangnya, niat Pritchett untuk menggambarkan Kassondra sebagai dewi agak berkurangan dengan komen-komen yang beracun yang ditinggalkan pada gambar. Dia memusnahkan sebahagian besar daripada mereka, kerana siapa yang perlu berada di sekeliling kebencian, tetapi dia mengatakan kenyataan itu terdiri daripada “perkauman” kepada “penipuan lemak dan tidak sensitif.”

Coxson memberitahu SheKnows, “Komen-komen yang menjejaskan saya bukan tentang anak perempuan saya yang terlalu tua untuk menyusukan bayi atau pengsan lemak. Ini lebih lanjut mengenai mengapa saya menyusukan kanak-kanak dengan kulit berwarna yang berbeza.”

Dia juga menambah bahawa dia disusuinya sehingga dia berusia tiga tahun, dan dia berhasrat untuk mengajar anak perempuannya bahawa payudara tidak patut dilihat sebagai seksual-terutama sekali dalam memberi konteks makanan.

Tetapi Coxson, yang mengakui dia mempunyai kulit yang tebal, cuba untuk bertahan di atas pergaduhan. Saya rasa meme yang dikongsi beliau mengatakan yang terbaik:

[H href = ‘http: //www.sheknows.com/parenting/articles/1118087/breastfeeding-mom-attacked? Utm_source = facebook & utm_medium = social & utm_campaign = editorial & utm_content = 421404341’ target = ‘_ blank “> SheKnows’]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 67