Ingatlah Anak Angelina Jolie, Maddox? Baik Dia Bukan Anak Kecil Lagi

Angelina Jolie baru-baru ini kembali ke Kemboja, di mana dia mengadopsi anak sulungnya, Maddox, pada tahun 2002.

Dia berada di sana untuk melawat dua badan amal yang dia kerjakan dengan baik dan memulakan pengeluaran pada filem yang diarahkannya, sebuah filem yang berdasarkan memoir Loung Ung, Pertama Mereka Membunuh Bapa Saya: Seorang Anak Kemboja.

Tetapi selain bekerja, dia dan Maddox, sekarang 13, berhasrat untuk “belajar berdampingan” tentang negara yang dilahirkan.

Dan pada catatan itu, adakah anda akan mendapat beban bagaimana dia dewasa!


gambar

“Maddox akan ditetapkan setiap hari selepas sekolah dan terlibat di belakang tabir,” kata Jolie.

“Dia bertukar 14 minggu depan dan ini adalah masa yang sangat penting baginya untuk memahami siapa dia, dia adalah anak saya tetapi dia juga seorang anak lelaki dari Kamboja. Inilah masanya untuk keluarga kita memahami apa yang dimaksudkan dengannya dan kepada kami, “katanya.

gambar

“Saya sangat terjejas oleh buku Loung,” yang menyatakan pengalaman pengarang yang berusia di bawah pembunuhan rejim Khmer Rouge pada tahun 1970-an. “Ia semakin mendalam pemahaman saya tentang bagaimana kanak-kanak mengalami perang dan terpengaruh oleh ingatan emosinya. ia membantu saya semakin dekat dengan rakyat Kemboja, tanah air anak lelaki saya. Ia adalah mimpi yang menjadi kenyataan untuk dapat menyesuaikan buku ini untuk skrin. “

Angelina berterusan, “Niat projek ini bukan untuk mengkaji semula kengerian perang tetapi untuk membawa kepada watak-watak skrin yang orang-orang di seluruh dunia akan mengenali dan berempati dengan, dan membantu mengajar orang tentang negara ini bahawa saya suka dan menghormati, dan Budaya dan kehidupan keluarga Kamboja saya kagumi, “kata Jolie kepada akhbar tempatan Di Phnom Penh.

“Filem ini akan ditembak dari perspektif kanak-kanak,” katanya, sambil menambah bahawa ia akan dibuat dengan penduduk tempatan, yang memaparkan “pelakon dan krew Kemboja dan dalam bahasa Kemboja.”

Maddox sebelum ini pernah bekerja sebagai pembantu pengeluaran pada Oleh Laut-yang Jolie mengarahkan dan bintang di samping Brad Pitt-selain membelanjakan masa yang berkualiti dengan ibunya, kami bayangkan dia juga akan menjadi bantuan besar untuk mengambil makanan ringan pada set.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 88 =