Ini Photobomb Haunting Akan Memberi Anda Chills

Kami telah melihat beberapa sentuhan hantu yang terlambat. Terdapat cutie kecil ini yang kelihatan berada di ambang serangan oleh tangan iblis, dan kemudian ada semangat yang merangkak dalam diri Snapchat ini. Tetapi dari semua imej yang menyeramkan (dan ya, kadangkala bodoh) yang kita jumpai, gambar ini mungkin mungkin yang paling merangsang angsa.

Anastassia Perets merobek album keluarga lama ketika dia terjumpa foto yang diambil ketika dia berumur empat tahun (dia adalah seluar merah yang ganjil). Di latar belakang, kanak-kanak lain kelihatan membuka pintu. Nampaknya cukup normal. Tetapi tidak ada gadis kecil di sana-baik, tidak hidup sekurang-kurangnya.

gambar

Anastassia memberitahu kami, “Saya fikir ia adalah cermin atau sesuatu tetapi pemerhatian yang lebih lanjut menunjukkan saya tidak begitu. Saya jadi sangat ketakutan saya mula menjerit dan menangis dan jiran-jirannya berfikir seseorang mesti patah atau sesuatu.”

Apabila Anastassia kemudian meminta ibu bapanya mengenai foto itu, yang diambil di rumah mereka, mereka berkata mereka tidak pernah melihat anak itu sebelum dan mengesahkan bahawa dia pasti hantu.

Anastassia kemudian diberitahu oleh seorang psikik, tanpa diminta, bahawa semangat seorang gadis muda mengikuti dia. Bagaimana keadaannya yang mengerikan??

Berkaitan:
Hantu Girl Ditangkap dalam Snapchat Spooky
Tuntutan Wanita Dia Diserang oleh Hantu Kakaknya
Wanita Snaps Pic Hantu menghantui Rumah Baru beliau

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61