Kami mengganggu bunyi yang kerap dijadualkan untuk membawa anda PSA ini: Steve Urkel, sesat, Jaleel White, dari Hal keluarga kemasyhuran kini menjadi pelukis dude dan anda harus merayap di Instagram nya.

gambar

Ini tidak sepatutnya mengejutkan anda. Kami mendapat sekilas Jaleel de-nerded setiap kali dia masuk ke dalam ruang melompat ikan hiu itu yang mengubahnya menjadi Stefan, tetapi tetap, kita tidak dapat membantu tetapi memperhatikan fizikalnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Anda boleh duduk dalam lalu lintas. Atau anda boleh #vibe dalam trafik. Ia sentiasa menjadi pilihan anda

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jaleel White (@jaleelwhite) pada

Ayah tunggal, 38, yang berkhidmat di “Cooks Worst In America” ​​Rangkaian Makanan, baru-baru ini, telah menjauhkan diri dari Steve.

Lihat siaran ini di Instagram

#thesappened @foodnetwork #worstcooks The scream you unleash when you know you goin home lol Thank you @ rachaelray for the helpful tips��Ur the best @jwoww @kendra_wilkinson_baskett @souleschris Cook it up y’all ���� #WhenYouRealizeYourDeodorantHasFailedYou #whenyouleaveyourphoneinanuber #whenyoudontpullout # whenshesaysshespregnant.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jaleel White (@jaleelwhite) pada

“Saya tidak semestinya memandang peranannya hanya pubertas, jadi bayangkan seseorang selalu bertanya, ‘Tahu bagaimana hidup di sekolah rendah atau sekolah tinggi?’ Dan anda seperti, ‘Ya, baik saya mungkin mempunyai beberapa jerawat daripada yang saya mahu pada masa itu, anda tahu, gadis yang saya mahu bercakap dengan dia tidak melihat saya. ‘”

“Ia berlaku akil baligh, lelaki, berbeza dengan menjadi ahli cast Seinfeld atau anggota Cast Friends, saya bukan orang dewasa pada masa itu, jadi saya masih mempunyai masa untuk menentukan diri saya sebagai orang dewasa,” katanya kepada Huffington Post.

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jaleel White (@jaleelwhite) pada

Kita tidak pasti sama sekali maksudnya, tetapi kita fikir ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa dia tidak akan membalas peranannya.

gambar

Dan, semasa kami berada, ingat Little Richie?

gambar

Well Bryton James pergi ke bintang The Young and the Restless dan juga Diari Pontianak. Dan, di sini anda mempunyai dia:

gambar