Kenapa Foto Emosional Ini Ayah Memperkuat Anak Sakitnya Diharamkan Dari Facebook

Heather Whitten mempunyai salah satu daripada malam-malam yang kebanyakan ibu berharap dapat dilupakan. Anaknya yang berusia hampir satu tahun, Fox, sakit dan tidak dapat dipertahankan. Selepas muntah muntah, dan masalah perut yang tidak akan berhenti, ayah Fox, Thomas, naik ke bilik mandi dengannya, membersihkannya, dan duduk bersama Fox selama dua jam sehingga kanak-kanak akhirnya mendapat keselesaan.

gambar

Ketika Thomas menenangkan anaknya, Heather mengambil beberapa detik momen berharga. “Ia hanya cantik, tidak menghairankan atau apa-apa daripada biasa, ia adalah bagaimana dia sentiasa bersama anak-anak,” katanya kepada Today.

Heather, yang berkongsi fotografi beliau di blognya, menambah, “Saya mendokumentasikan keluarga kami hanya bagaimana kita berada. Saya melihat sesuatu dan saya hanya mengambil kamera saya.”

Apa yang melanda beliau mengenai gambar ini ialah bagaimana ia meraikan fakta bahawa “tidak mengapa untuk telanjang dengan anak anda dan memeliharanya.” Yang penting ialah menjaga kiddos anda. “

Walau bagaimanapun, tidak semua orang melihat imejnya seperti itu. Apabila dia menyiarkannya ke Facebook, naysayers mencadangkan bahawa ia sangat seksual yang harus diharamkan-dan ia adalah dua kali.

Ketika Heather pada mulanya kecewa, mesejnya “terlantar,” Thomas telah menjadi sukan yang baik tentang kemasyhuran Internetnya.

“Dia bangga mempunyai imej dirinya sebagai bapa dan dia bercanda bahawa putingnya terkenal,” katanya.

Semua yang diketepikan, Heather kebanyakannya berbangga dengan cara imej menggambarkan suaminya sebagai bapa yang kuat. “Saya fikir ia benar-benar hebat untuk menunjukkan anak saya [gambar] dia terdedah dan dibungkus di lengan bapanya,” katanya. Foto itu memperlihatkan jenis lelaki bapa kamu dan saya berharap bahawa [Fox] akan melihatnya dan tidak akan malu atau malu dengannya. “

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3