gambar

Kami telah berseronok dengan photobombers hantu yang baik pada masa lalu. Biasanya mereka datang dan pergi, seperti yang dilakukan oleh roh, dan walaupun mereka mungkin menyebabkan mimpi ngeri sekali-sekala atau rasa tidak puas hati, beberapa orang telah terkena seperti Joe Martinez. Dia berkata pertemuannya yang menyeramkan menyelamatkan nyawanya.

gambar

Beberapa tahun kemudian, Martinez, yang terlibat dengan dadah pada masa itu, menemani isterinya ke pesta ulang tahun mertuanya. Ia adalah perhimpunan keluarga biasa anda, sehingga Martinez melihat dirinya dalam foto yang diambil malam itu.

Melangkah ke atas bahunya, adalah imej syaitan, atau yang Martinez percaya boleh menjadi syaitan sendiri.

gambar

Selepas melihat gambar yang tidak jelas ini, Martinez berkata dia benar-benar takut lurus-dia berhenti menggunakan dadah-dan hingga ke hari ini, dia masih membawa gambar di dompetnya untuk mengingatkannya tentang lelaki yang dulu.

Martinez menegaskan bahawa dia berkongsi gambar dengan banyak penyiasat paranormal yang mendakwa bahawa gambar itu tidak diganggu dengan.

Tidak kira sama ada bayangan aneh atau tidak, atau anda tahu, bayi bulu syaitan, sekurang-kurangnya beberapa kebaikan datang untuk Martinez.