Kami mempunyai masa yang cukup sukar membawa kira-kira beberapa kilogram buah-buahan, jadi apabila kita mengetahui bahawa ada seorang lelaki di Jerman yang mempunyai zakar yang beratnya hampir 10 kilogram, kami jelas tertarik.

Micha berumur 45 tahun mempunyai penis lebar 9 inci, 3.5 inci lebar yang, selepas suntikan silikon, wang tunai sekitar £ 9.5

“Saya tidak dapat mengatakan betapa beratnya, saya tahu bahawa skala dapur saya, yang menunjukkan sehingga 6.6 paun belum cukup untuk seketika,” katanya kepada Vice.com.

Micha (yang lebih memilih untuk tidak menggunakan nama belakangnya) telah mempunyai zakar secara kekal “dipertingkatkan” dengan implan kerana ia membuatnya merasa “lebih baik” secara mental. Walau bagaimanapun, jika anda tertanya-tanya, lebih besar tidak selalu lebih baik di dalam bilik tidur. Seperti yang anda pasti bayangkan, ia menjadikan seks lebih sukar.

Beliau memberitahu Naib, “Selepas anda mencapai saiz tertentu, anda tidak boleh melakukan perkara-perkara tertentu lagi,” tetapi dia menambah bahawa ia telah memaksa dia untuk mendapatkan lebih kreatif. “Anda hanya perlu membebaskan diri daripada peranan dan gagasan tentang seks dan bersedia untuk bermain.”

Micha, yang tinggal di Berlin, mula-mula menjadi mantap dengan menukar ahlinya apabila dia diberi pam 20 tahun yang lalu.

“Saya sangat penasaran untuk tidak mencubanya. Pertama, saya cuba secara rahsia untuk diri saya sendiri,” katanya. “Dan saya dapati bahawa apabila saya keluar dipam, ia berasa hebat. Saya berasa bahawa saya tidak terperangkap dalam badan yang saya dilahirkan, tetapi saya mempunyai kemungkinan untuk membentuknya sendiri.”

Selepas membuat keputusan, dia mahukan perubahan yang lebih berkekalan, dia memohon pelajar perubatan untuk membantunya dengan suntikan silikon. Dia sejak menjalani empat prosedur.

Walaupun mempunyai ukuran bayi, ukurannya, bayi, Micha mengatakan ia tidak mengganggu hidupnya.

gambar

Naib

“Saya pergi bekerja, membeli barangan runcit, pergi ke bar, kelab, dan filem. Saya biasanya cuba memastikan ia tidak terlalu jelas, tetapi saya rasa tidak mudah membeli seluar baru.”

Secara umum, dia melakukan apa sahaja yang dia tidak dapat menarik perhatian kepada bonjolannya.

“Saya sebenarnya orang yang pemalu,” katanya kepada wartawan Wakil, sambil berpakaian kulit di pesta perhambaan, di mana dia berkata dia merasa paling selesa:

“Anda boleh menawarkan siapa anda dan menunjukkan diri anda dengan cara yang anda mahu tanpa berfikir tentang apa yang difikirkan oleh orang lain.”

gambar

Walaupun secara keseluruhan dia gembira dengan apa yang turun di seluarnya, dia berkata ia membuat hubungan lebih rumit. “Anda dapat dikurangkan kepada bonjolan dengan jelas, selalu ada bahaya itu,” tetapi dia menambah, “Jika anda meluangkan masa untuk mengenali orang lain, anda mengetahui sama ada dia benar-benar mencintai anda atau hanya sebahagian daripada anda.”

Pada masa akan datang, Micha berharap stigma membesarkan pembesaran zakar akan hilang.

“Jika seorang wanita mendapat pembesaran payudara, tiada siapa yang mengatakan apa-apa mengenainya,” katanya.

“Sekiranya seorang lelaki melakukan sesuatu yang sangat mirip dengan tubuhnya, ia patut membuat dokumentari mengenainya kerana ia sangat luar biasa. Saya berharap perubahan itu tidak lama lagi kerana perbezaan itu tidak begitu besar.”

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Micha, lihat dokumentarinya di bawah. Dan jika anda berminat-tidak ada penghakiman-dalam melihat apa yang serius dipam zakar, pergi ke sini.

[H / T Naib