Kumpulan wanita kickass kegemaran anda dari rancangan TV skrip pertama Bravo Panduan Teman Perempuan Untuk Perceraian akhirnya akan kembali untuk Musim 4 pada Khamis, 17 Ogos pada 10PM ET / PT. Redbook duduk dengan bintang-bintang Lisa Edelstein (yang memainkan pengarang terlaris Abby McCarthy) dan Beau Garrett (yang memainkan semangat bebas Phoebe), untuk meraikan kembali mereka dan mendapatkan sudu di musim baru.

Apa yang boleh ditonton peminat dalam musim keempat?

Lisa: Jalan cerita utama Abby untuk separuh pertama musim ini adalah hubungannya dengan Barbara [Taman & RekreasiRetta] kerana ia berkaitan dengan perniagaan mereka [mereka]. Ia bagus kerana persembahan itu bukan hanya mengenai lelaki, tetapi juga tentang teman wanita dan ia benar-benar menggali dalam hubungan mereka dan perjuangan mereka.

Beau: Phoebe masih berkahwin dengan JD dan mempunyai kawan baru dalam hidupnya, Gemma, yang jelas menyebabkan sedikit dinding antara dia dan JD, supaya hubungan itu diterokai. Dan kemudian Phoebe juga cuba mencari cara untuk bertahan tanpa pendapatan kewangan dari mantan suaminya, yang selalu menarik.

Bagaimana pertunjukan berkembang dari musim pertama?

Lisa: Pada mulanya, ini adalah tentang seorang wanita yang bercerai, berapa banyak hidupnya berubah, dan berapa banyak dia perlu berkembang dan berubah untuk meneruskan hidupnya. Tetapi sekarang anda benar-benar melihat ia bukan hanya tentang dating, tetapi tentang mencari hubungan sebenar dalam hidup anda dan meraikan mereka. Sudah pasti, akhir perkahwinan adalah akhir mimpi dan fantasi, dan itu adalah kematian idea dan berkabung yang tidak dapat dielakkan. Walaupun perkahwinan yang paling teruk dan anda ingin keluar, anda berkahwin dengan orang itu kerana anda menghargai idea, dan kini anda perlu tahu siapa anda, mengapa itu berakhir, dan kehidupan yang anda sukai untuk membuat sendiri. Jadi semua hubungan dalam hidup anda. Masalah teman wanita anda, dan mengetahui siapa anda adalah perkara yang paling penting yang boleh anda lakukan.

Dan Lisa, anda kebetulan telah menikah hari sebelum penggambaran episod pertama, betul?

Lisa: Ya – ia adalah nyata. Saya menikah hari sebelum saya berpindah ke Vancouver untuk memulakan persembahan mengenai perceraian. Jumlah tekanan yang saya hadapi selama 2 minggu ke kedua-dua majlis perkahwinan dan pekerjaan yang paling besar yang pernah saya miliki adalah luar biasa. Atas sebab apa pun, majlis perkahwinan sangat tertekan walaupun anda dikhaskan. Saya tidak pernah lebih bahagia daripada pada hari pernikahan saya, itu sangat mengagumkan. Tetapi pada keesokan harinya saya sangat sakit, jadi kami memutuskan kami akan mengambil perjalanan romantis ini ke Vancouver dan saya mempunyai demam 103 darjah dan sedang tidur sehingga suami miskin saya harus menjaga saya sepanjang jalan di sana.

Apa yang membuatkan setiap peranan anda begitu menyeronokkan dan memuaskan untuk dimainkan?

Beau: Sebagai Beau, saya bersemangat bebas, tetapi Phoebe mempunyai versi yang sangat berbeza dari yang saya fikir benar-benar menyegarkan. Dia juga lebih mudah terdedah daripada saya kerana kecuaiannya mengenai perkara-perkara tertentu dan sukar untuk saya kadang-kadang tidak menilai beliau untuk beberapa pilihannya. Dia mengajar saya banyak perkara mengenai perkara-perkara tertentu. Pilihan fesyen yang berani juga mengajar saya banyak mengenakan pakaian berwarna-warni.

Lisa: Saya sangat suka ketahanan Abby. Abby membuat banyak kesilapan kerana itu lebih menarik untuk ditonton dan mengingatkan saya banyak Saya Suka Lucy di mana ia “yay … oh tidak.” Apabila saya masih kecil, saya tidak dapat menonton Saya Suka Lucy kerana saya akan berasa begitu kecewa apabila dia mengacaukan perkara itu. Saya hanya dapat menonton 5 minit pertama dan 5 minit terakhir. Bermain Abby sangat bagus kerana saya dapat bekerja dengannya. Saya fikir untuk semua hubungan wanita ada pemaafan yang berterusan, dan mencari cara melalui ujian yang tidak begitu mudah diatasi dalam kehidupan sebenar. Jadi itu menyegarkan.

gambar

Bravo

Lisa, anda mempunyai peranan yang tidak dapat dilupakan pada rancangan TV hit itu rumah. Adakah terdapat apa-apa yang anda pelajari dari masa anda untuk menunjukkan bahawa anda membawa kepada anda Panduan Girlfriend untuk Perceraian peranan?

Lisa: Saya belajar bahawa jika anda memakai banyak tumit tinggi, anda harus memakai platform apabila tidak ada yang dapat melihat kaki anda jika anda tidak mahu mati. Saya berjalan di lorong banyak di Rumah. Nasihat yang sangat praktikal! Tetapi tidak ada bahagian yang sama sekali berbeza. rumah adalah satu pengalaman yang luar biasa, tetapi Panduan teman wanita memberi peluang kepada saya untuk membawa persembahan, untuk melepaskan wajah saya, menulis, mengarahkan, dan menghasilkan. Saya ingin semua orang mendapat kesempatan untuk benar-benar bertanggungjawab. Ia tidak berlaku untuk semua orang, jadi saya sangat berterima kasih kepadanya.

Carrie Fisher yang terakhir memainkan ejen sastera anda untuk beberapa episod. Apa yang dia suka?

Lisa: Saya tahu Carrie secara sosial untuk masa yang lama, pastinya tidak begitu juga saya suka. Dia adalah legenda berjalan dan semua orang di sekelilingnya sepertinya tahu. Ia dibuat untuk kehidupan yang pelik, saya fikir. Bekerja dengannya sangat istimewa. Kali pertama dia datang untuk menetapkan anak-anak kapal yang biasa kami senyap diam. Dia telah menjadi sebahagian daripada zaman kanak-kanak kita. Dan kemudian dia mendokumentasikan dan bercakap secara terbuka tentang keturunannya ke dalam kegilaan dan kembali lagi bahawa melihatnya secara langsung, kerana banyak daripada mereka, adalah sengit. Tetapi dia datang dengan [anjingnya] Gary di tunda, bersedia untuk bertindak, bersedia untuk bekerja, dan sebagai kelakar seperti biasa. Saya berlari ke dalamnya sejurus selepas juruterbang kami dijemput untuk dijadikan siri. Saya memberitahunya betapa banyak orang menyukai adegan kita dan bahawa mereka tidak sabar untuk kembali. Dia hanya teruja bahawa sesiapa sahaja akan mahu belakangnya. Tetapi itu adalah cara dia sendiri, menafikan diri ke teras.

Pada tahun berikutnya, apabila dia kembali berkerja semula pada pameran kami, perkara telah berubah. Kali ini, Carrie yang kita dapatkan lemah, keliru, dan tidak dapat melewati tempat kejadian. Ia menyakitkan dan sedih tetapi seluruh krew, kita semua, telah mengakarinya. Pengeluaran memutuskan untuk menulis semula semua adegannya untuk ditembak di LA supaya kami tidak membuangnya dengan perjalanan ke BC. Tetapi pada masa kami sampai ke LA untuk melakukan adegan pengambilan kami, keadaan semakin buruk dan dia tidak dapat bekerja. Ia memerhatikan seperti wanita kuasa besar yang melipat ke dalam dirinya dan hilang. Saya fikir saya boleh bercakap untuk kita semua apabila saya berkata: Kami merinduinya.

gambar

Getty ImagesBravo / Kontributor

Dan apa yang telah menunjukkan kepada anda tentang apa yang diperlukan untuk membuat hubungan?

Beau: Anda tidak perlu melihat perhubungan hubungan sebagai kegagalan tetapi sebagai permulaan baru dan jika anda boleh, peluang untuk penemuan.

Lisa: Salah satu perkara yang digambarkan dengan indah di dalam persembahan ialah bagaimana rakan-rakan yang komited dapat dan harus menjadi antara satu sama lain. Wanita-wanita ini mengecewakan kadang-kadang, mengkhianati kadang-kadang, mengelirukan kadang-kadang, tetapi kebanyakannya mereka menyokong, menerima dan terbuka hati. Cintailah dan penghargaan mereka antara satu sama lain mengatasi sebarang gangguan atau kecederaan. Persahabatan semacam itu jarang ditonjolkan antara wanita di skrin, atau sekurang-kurangnya itu berlaku sehingga baru-baru ini, dan ini adalah pelajaran yang baik untuk dibawa ke hati. Persahabatan yang panjang, persahabatan yang menjejaskan dekad, mereka akan berubah dan bermutasi dengan masa, tetapi mengingati pemahaman teras tentang siapa rakan anda adalah cara yang baik untuk menjadikannya hampir seumur hidup.

Ikut Redbook di Facebook.