Rahmat, Doll Amerika Syarikat Terbaru, Adakah Hidup Impian Kita

Grace Thomas adalah wanita kecil paling baru untuk menyertai tradisi grand American Girl Dolls. Dia bukan anak yatim piatu dari awal abad ke-20 (RIP Samantha) atau pejuang kebebasan penjajah (selamat tinggal untuk sekarang Felicity) tetapi dia berkongsi semangat mereka.

Grace adalah seorang wanita moden yang berusia sembilan tahun. Digambarkan sebagai tukang roti yang gemar, dengan semangat keusahawanan, dia memutuskan untuk mengikuti impiannya memulakan perniagaan roti bakar Perancis selepas perjalanan ke Paris, dan dia berharap dapat memberi inspirasi kepada gadis-gadis muda lain untuk meneruskan hawa nafsu mereka juga.

gambar

Grace Girl Girl Doll

Bersempena dengan membebaskan anak patung baru, American Girl melancarkan For Goodness, Bake !, satu inisiatif penggalangan dana untuk menyokong Share Our Strength’s No Kid Hungry, sebuah kempen untuk mengakhiri kelaparan kanak-kanak di Amerika.

Grace, bersama-sama dengan aksesori bertema Paris, akan tersedia untuk pembelian semula pada Hari Tahun Baru.

Dia hanya akan berada selama setahun. Selepas itu, kami menganggap dia akan menyertai Sam dan Felicity dalam tarikh bermain abadi di langit. Oleh itu, jika anak-anak anda adalah Francophiles yang memulakan diri dengan kegemaran ahli patriotik, dapatkannya semasa anda boleh.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 81