15 daripada Video Menunjukkan Jantina Terbaik Sepanjang Masa

1

“Pada tanda anda, dapatkan, pergi!”

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcarinaaguilarr%2Fvideos%2F1036246333140476%2F&show_text=0&width=400

Sekiranya anda melihat satu kek atau jantan belon mendedahkan, anda telah melihat mereka semua, bukan? Satu pasangan pergi laluan yang sama sekali berbeza dengan mendedahkan mereka, menggunakan paip ekor trak pick-up mereka untuk mendedahkan ekzos merah jambu atau biru dalam video Facebook virus.

BERKAITAN: Berikut adalah Semua Selebriti yang Menjangkakan Bayi Pada tahun 2017

2

Dia Telah Lengkap

Ayah empat gadis itu sangat terkejut (dan, saya meneka, gembira) bahawa dia mempunyai seorang anak lelaki yang cukup reaksi dramatik.

3

Homecoming yang tidak dijangkakan

Kesimpulan gender bagus. Video perjuangan prajurit hebat. Apa yang anda dapat apabila anda menggabungkan kedua-duanya? Masa yang menggembirakan ini.

4

An * Explosive * Reveal

Hasilnya adalah IN !!! Kami mempunyai a……………

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jeff Janis (@jrjanis) pada

Penerima Green Bay Packers (dan peminat senjata) Jeff Janis menggunakan pistol dan laras pelet dengan asap berwarna untuk mencari tahu bayi mereka. Kaedah ini adalah serupa dengan video mendedahkan pasangan tentera yang juga viral (dan tidak semua orang teruja dengan idea senjata api dan bahan peledak yang begitu dekat dengan wanita hamil).

5

Terbaik. Penjaga Rahsia. Pernah.

Kembar kejutan! Pasangan ini tahu jantina. Mereka juga tahu bahawa mereka mempunyai dua anak. Tetapi mereka memutuskan untuk teruskan kedua-duanya fakta rahsia daripada ahli keluarga mereka. Tidak perlu dikatakan, semua orang terkejut.

BERKAITAN: “link-link-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = “internal_full” ] Selebriti Bayi Mencari Comel

6

“Ia seperti Krismas!”

Saya cukup yakin bahawa kakak-kakak besar hanya teruja bahawa ada banyak belon, tetapi semangatnya masih begitu menular dan lucu.

7

Melompat untuk Kegembiraan

Saya fikir ia selamat untuk mengatakan bahawa ayah-to-be ini teruja ketika dia mengetahui jantina anaknya. Dia benar-benar muncul di udara, gaya Spiderman, dan membongkar pagar.

8

“Itu ais!”

������ pals�� ** maafkan keluarga kami adalah kacang tetapi kami mempunyai bayi perempuan!!!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lauren Akins (@laur_akins) pada

Thomas Rhett dan isterinya Lauren menjadi tajuk utama apabila mereka mengumumkan bahawa mereka menjangkakan bayi – ketika sedang dalam proses mengadopsi anak lain dari Afrika. Dalam video mendedahkan jantina mereka, keluarga mereka jelas tidak sabar dan ingin tahu bahawa mereka sedang mengalami masalah.

9

Nombor Bayi TUJUH

Sekiranya anda mempunyai enam anak laki-laki dan mengharapkan ketujuh anda, anda mungkin akan hancur dengan jangkaan mengenai jantina yang mendedahkan juga.

10

Tunggu apa?

http://launch.newsinc.com/?type=VideoPlayer/Single&widgetId=1&trackingGroup=69016&playlistId=19132&siteSection=theblaze&videoId=27931722

Gender mendedahkan video biasanya menyukarkan hati. Tetapi kadang-kadang, apabila seseorang meludah dan ia membawa kepada kekeliruan besar-besaran tentang jenis jantina bayi, mereka lucu.

BERKAITAN: [link href = “/ life / friends-family / g4017 / cutest-baby-photos-of-2016 /” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = ” internal_full “] 29 daripada Cutest Little Babies Lahir Pada 2016

11

Kejutan Triplet!

Keluarga pasangan ini dapat mengatakan bahawa dia menjangkakan lebih daripada satu bayi. Tetapi mereka tidak tahu bahawa terdapat tiga kali ganda dalam benjolan itu (sebenarnya cukup kecil). Seperti yang dijangkakan, mereka dibuang.

12

Main Run

Pasangan ini memilih mendedahkan jantina bertemakan yang sama sekali unik. Mata untuk pelbagai.

13

Terima kasih Lot, Parti Kota

Semua orang tetapi ibu yang dijangkakan mendapati humor di belon kedai parti itu menunjukkan jantina. Ada yang dipecat.

14

Kanak-kanak Droppin ‘

Dan saya akan berakhir sebagai meme di suatu tempat. Fml! Kami mempunyai GIRL!!!!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Egreis Gjergjani (@thestilettomeup) pada

Dengan dua kanak-kanak lelaki, ibu yang mengharapkan ini sangat mengatasi emosi sehingga tidak ada yang tahu sama ada dia gembira atau sedih. Banyak jeritan dan berhampiran anak-turun berlaku.

15

Gender Reveal Turned Proposal

Parti ini mendedahkan pesta menjadi momen yang sangat berbeza dalam kehidupan ibu bapa yang mengharapkan ini. Bercakap mengenai pentingnya!

BERKAITAN: [link href = “/ life / friends-family / features / g3978 / celebrity-babies-meeting-santa /” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = ” internal_full “] 14 Foto Super-Adorable dari Selebriti Bayi Mesyuarat Santa

Ikut Redbook di Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 92