gambar

Getty Images

Tidak lagi tabu bercakap bahan, celebs ini membantu untuk bersinar perhatian pada salah satu masalah yang paling umum wanita – dan keluarga mereka – muka.

gambar

Getty Images
Jordana Brewster

The Fast & Furious pelakon dan suaminya Andrew Form menggunakan pengganti gestational untuk membawa dua anak lelaki mereka, Julian dan Rowan. Sebelum kelahiran anak pertamanya, dia membuka perjuangan ketidaksuburannya dalam temu bual dengan Cosmopolitan untuk Latinas, memanggil surrogacy “lompat iman dan kepercayaan yang paling intim yang anda boleh ambil.”

BERKAITAN: “link-=” / life / friends-family / g760 / unik-celeb-baby-names / “target =” _ blank “0 =” data-tracking-id = “link-recirc-text link_updater_label =” internal_full ” ] 33 Pasangan Celeb Yang Memilih Nama Bayi Unik

gambar

Getty Images
Maria Menounos

The E! Berita tuan rumah telah terbuka mengenai pengalaman kasarnya menggunakan IVF dalam usaha untuk membayangkan seorang kanak-kanak dengan tunangnya yang lama Keven Undergaro. “Selepas beberapa bulan dan bulan rawatan IVF dan tidak merasakan diri saya … Saya gembira dapat menyiarkan gambar ini & katakan saya berasa seperti saya lagi,” Menounos memaparkan gambar bikini di Instagram Mei lepas.

gambar

Getty Images
Emma Thompson

Pelakon dan suaminya, pelakon Greg Wise, mengalami kesukaran ketika membayangkan adik perempuan untuk Gaia anaknya. Ketidakupayaannya untuk mempunyai anak kedua menyebabkan Thompson bergelut dengan kemurungan.

gambar

Getty Images
Elisabeth Röhm

Aktris itu menggunakan IVF untuk hamil anak perempuannya Easton August dengan tunang Ron Anthony dan juga mengekalkan blognya Orang.com memperincikan pengalamannya dengan prosedur kesuburan. Dia juga menulis buku, Langkah Bayi: Mempunyai Kanak-Kanak Saya Sentiasa Dikehendaki (Hanya Tidak Seperti Yang Diharapkan), mengenai isu kemandulan beliau.

gambar

Getty Images
Amy Smart

Pelakon dan suaminya Carter Oosterhouse mengalu-alukan anak perempuan mereka Flora pada bulan Disember. Sebulan kemudian, Smart memaparkan gambar Instagram emosi mendedahkan bahawa Flora dilahirkan melalui pengganti “selepas bertahun-tahun perjuangan kesuburan.”

BERKAITAN: [link href = “/ life / mom-kids / g4129 / hot-celebrity-dads-with-lookalike-sons /” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = “internal_full”] 15 Dada Selebriti Hot Dengan Anak-anak Lookalike

gambar

Getty Images
Trista Sutter

Yang pertama The Bachelorette bintang (dan boleh dikatakan cerita kejayaan terbesar francais) membuka perjuangan ketidaksuburannya apabila dia dan suami Ryan Sutter cuba untuk memulakan keluarga selepas pernikahan pada tahun 2003 mereka. Bintang realiti yang diturunkan semasa lawatan buku pada tahun 2015 bahawa dia telah berjuang dengan ketidaksuburan selama hampir dua tahun sebelum mempunyai anak-anak mereka Max dan Blakesley.

gambar

Getty Images
Angela Bassett

The cerita seram Amerika pelakon dan suaminya Courtney B. Vance membuka Oprah mengenai perjalanan selama setahun mereka untuk membayangkan kembar persaudaraan mereka, Bronwyn Golden dan Slater Josiah, dibawa melalui pengganti. Mereka menjalani tujuh tahun rawatan kesuburan yang gagal sebelum seorang kawan yang menggunakan pengganti sendiri menyebut idea itu kepada Bassett.

gambar

Getty Images
Kate Walsh

The Latihan persendirian aktres telah mengaku sebelum dia mahu kanak-kanak, tetapi baru-baru ini dia mendedahkan bahawa dia telah melalui menopaus awal. “Saya tidak mempunyai anak-anak, saya tidak akan mempunyai anak-anak, saya telah melalui menopaus awal … … Kakak saya memanggil dan suka,” Dengan cara ini, anda perlu pergi dan mendapatkan diri anda diperiksa kerana saya akan melalui menopaus awal, ‘”katanya kepada Maria Menounos dalam rancangan radio SiriusXM beliau. “Dan saya suka, ‘Kamu hanya menakutkan saya.’ Dan kemudian, ya, sudah cukup, saya pergi dan mereka seperti, ‘Anda mempunyai satu telur.’ … Ini adalah suram. “

gambar

Getty Images
Kim Kardashian West

Walaupun Kim melahirkan bayi lelaki yang menggemari, jalan ke nombor dua bayi adalah satu yang bergelora. Bintang TV realiti mengakui kesukarannya mengandung Menjaga Dengan Kardashians, berkata, “Sudah pasti ada waktu saya keluar dari pejabat doktor dan menangis dengan teriakan. Masa lain ketika saya suka, ‘Baiklah, semuanya kelihatan baik, ia akan menjadi bulan ini!’ Tunggu dan menunggu telah menjadi roller coaster. “

gambar

Getty Images
Giuliana Rancic

Giuliana dan perjalanan suaminya Bill ke kehamilan-yang mereka kongsi pada pertunjukan realiti mereka-termasuk IVF, keguguran, dan diagnosis kanser payudara. Kerana ubat kanser personaliti TV menghalangnya daripada membawa embrio sendiri, pasangan itu mencari pengganti untuk melahirkan anak mereka, Duke, pada tahun 2012.

Berharap untuk anak kedua, pasangan itu mendedahkan pengganti mereka, yang membawa embrio terakhir mereka, telah gagal. “Ia menyakitkan,” kata Giuliana Orang. “Kami sangat yakin dengan embrio terakhir ini, kami fikir, Ini pasti akan berfungsi. Ini adalah tangkapan terakhir kami.

BERKAITAN: [link href = “/ body / pregnancy-fertility / news / g4128 / celebrities-pregnant /” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = “internal_full”] Here Adakah Semua Selebriti Mengharapkan Bayi Pada Tahun 2017

gambar

Getty Images
Chrissy Teigen

Model bercakap tentang perjuangan dia dan suami John Legend telah hamil. Jadi apabila Chrissy mengumumkan kehamilannya di Instagram, dia gembira. “Sebilangan besar daripada anda tahu, kami telah cuba untuk mempunyai bayi untuk seketika sekarang,” katanya. “Ia tidak mudah, tetapi kami terus berusaha kerana kami tidak sabar untuk membawa anak pertama kami ke dunia dan membesarkan keluarga kami, kami sangat teruja sehingga akhirnya ia berlaku.” Dan sekarang ada bayi Luna yang menggemaskan!

gambar

Getty Images
Mariah Carey

Sebelum dia hamil dengan kembar Maghribi dan Monroe, Mariah mengalami keguguran, dan ketika Barbara Walters bertanya kepada mantan suaminya Nick Cannon 20/20 jika mereka mempunyai rawatan kesuburan, Mariah mengesahkan. “Perkara utama yang saya lakukan adalah sukar untuk menjalani progesteron, seperti, setiap bulan … dan apabila saya hamil, saya terpaksa tinggal bersama progesteron selama 10 minggu,” katanya. “Ia mengurangkan kemungkinan keguguran sebanyak 50 peratus.”

gambar

Getty Images
Jimmy Fallon

Jimmy dan isteri Nancy Juvonen mempunyai dua anak perempuan, Winnie dan Frances, dilahirkan melalui pengganti. “Saya tahu orang telah mencuba lebih lama daripada kami, tetapi jika ada sesiapa di luar sana yang sedang berusaha dan mereka hanya kehilangan harapan … hanya tinggal di sana,” katanya. Hari ini tunjukkan. “Cuba segala jalan, cuba apa sahaja yang boleh anda lakukan, kerana anda akan ke sana, anda akan berakhir dengan keluarga, dan ia sangat berbaloi, ia adalah yang paling ‘bernilai’.”

gambar

Getty Images
Tyra Banks

Tyra bercakap bersama Chrissy Teigen, mengakui bahawa dia juga mempunyai masalah kesuburan. “Apabila saya berusia 40 tahun, satu perkara yang saya tidak gembira adalah saya tidak mempunyai anak.” Daripada prosedur IVF yang dia alami, dia berkata, “Saya mempunyai beberapa detik yang tidak menyenangkan dengan itu, saat-saat yang sangat traumatik, sukar kerana anda semakin tua, bukan sesuatu yang boleh berlaku.”

gambar

Getty Images
Sarah Jessica Parker

Pada tahun 2009, SJP dan suami Matthew Broderick mendedahkan bahawa mereka menjangkakan kembar melalui pengganti. The Seks dan Kota aktres dibuka sehingga Akses Hollywood apabila ditanya sama ada dia menghadapi “kekecewaan” dalam mengandung, berkata, “Ya, saya maksudkan, saya tidak boleh berpura-pura sebaliknya … Ini akan menjadi aneh jika saya membuat pilihan ini jika saya mampu, anda tahu, telah mengalami kehamilan yang berjaya sejak kelahiran anakku. “

BERKAITAN: “link-link-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = “internal_full” ] Selebriti Bayi Mencari Comel

gambar

Getty Images
Jaime King

Tidak lama selepas mengalu-alukan anak sulungnya, James Knight, Jaime berkongsi dengan pengikut Instagram kesukarannya untuk sampai ke masa itu. “Ini adalah kebenaran tentang mengandung anak saya dan perjuangan selepas 8 tahun kesakitan dan PCOS & Endometriosis yang tidak didiagnosis. 9 doktor sehingga Dr. Randy Harris menghidapi saya dan menyelamatkan nyawa saya dari ectopic yang teruk, 5 keguguran, 5 pusingan IVF, 26 IUI’s , kebanyakan tanpa hasil, 4 1/2 tahun cuba hamil, 26 jam kerja kasar, penghantaran awal b / c preeclampsia tiba-tiba … “dia menulis.

“Saya menyembunyikan apa yang saya alami selama ini, dan saya mendengar banyak wanita yang melalui apa yang saya alami,” katanya. Orang. “Jika saya terbuka, diharapkan ia tidak akan menjadi tabu untuk membincangkannya.”

Semasa hamil dengan anaknya yang kedua, Leo Thames, dia membuka Fitnah Kehamilan, “Apabila seseorang memberitahu anda, ‘Oh, anda mungkin tidak dapat [membawa kanak-kanak],’ anda merasa seperti itu satu perkara yang anda miliki itu adalah hadiah ini, menjadikan anda seorang wanita, dan ada sesuatu yang salah dengan anda.

gambar

Getty Images
Brooke Shields

Dua tahun sebelum Brooke dan suami Chris Henchy mempunyai anak pertama mereka termasuk pusingan inseminasi buatan, IVF, tembakan hormon, dan keguguran. “Semua orang di sekeliling saya sedang hamil,” tulis Brooke dalam memoirnya Down Came the Rain. “Saya mula berasa pahit, mungkin saya tidak bermaksud mempunyai anak.”

“Selepas beberapa ketika, apabila anda tidak berjaya, anda mula mengaitkan kata itu kegagalan setiap kali anda mengejek tongkat dan ia tidak mengeluarkan warna yang betul, “katanya juga.” Apa yang bermula sebagai impian menjadi projek yang memakan semua-mana-mana sahaja yang anda lihat, wanita hamil, dan setiap lagu di radio seolah-olah seperti mengandung! Ia menjadi tempat yang sangat mengecewakan dan menakutkan. “

gambar

Getty Images
Nicole Kidman

Nicole mempunyai dua anak angkat dengan bekas suami Tom Cruise, dan menghantar anak perempuannya Sunday Rose dengan suaminya Keith Urban pada usia 41 tahun. Tetapi aktres itu bercakap dengan Australia 60 minit mengenai perjuangan pasangan untuk mengandung anak kedua, yang akhirnya menyebabkan anak perempuan Faith Margaret dilahirkan melalui pembawa gestational. “Sesiapa yang berada di tempat menginginkan anak lain atau ingin kanak-kanak tahu kekecewaan, kesakitan dan kerugian yang anda alami,” katanya. “Kami berada di tempat yang sangat mahukan anak lain, saya tidak boleh hamil.”

gambar

Getty Images
Khloé Kardashian

Kembali sebelum Khloé dan Lamar dipisahkan, kakak Kardashian termuda meminta perhatian perubatan untuk membantunya hamil. “Ini lebih lanjut mengenai hormon saya yang mati … Saya mengambil gambar hormon untuk menstabilkan mereka, dan anda perlu mengambil gambar tersebut secara konsisten dan mereka perlu dilakukan oleh doktor,“katanya kepada Redbook. Dia mempunyai pandangan yang positif mengenai keadaan itu, walaupun, berkata, “Saya fikir kesukaran saya hamil telah membantu banyak wanita. “

gambar

Getty Images
Elizabeth Banks

Untuk memperkenalkan anak sulungnya, Felix, kepada dunia selepas kelahirannya pada tahun 2011, Elizabeth mengambil blognya: “Satu halangan yang saya hadapi dalam hidup adalah bahawa saya mempunyai perut yang patah. Setelah bertahun-tahun cuba hamil, meneroka pelbagai rawatan kesuburan, semua yang tidak berjaya, perjalanan kami membawa kami ke surga warisan: kami membuat ‘baby cake’ dan membakarnya di dalam ‘ketuhar’ wanita lain. ” Dia kemudian memberitahu Bertuah, “Ia adalah isu rahim bagi saya. Embryos tidak akan menanam.”

BERKAITAN: [link href = “/ life / mom-kids / a47636 / cutest-celeb-babies-2016 /” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” link-recirc-text link_updater_label = “internal_full” ] Anak-anak Celebrity Cutest Lahir Pada 2016

gambar

Getty Images
Hugh Jackman

Hugh dan isteri Deborra-Lee Furness kini mempunyai dua orang anak angkat, Oscar dan Ava, tetapi mendedahkan bahawa mereka mula-mula cuba mempunyai anak-anak cara yang lama. Pelakon memberitahu Katie Couric bahawa, “Sehingga anda melaluinya, anda menyedari [ketidaksuburan itu] tidak banyak bercakap … Deb dan saya selalu mahu mengamalkan, jadi selalu ada dalam rancangan kami. proses yang akan berlaku tetapi secara biologi, kita cuba, dan ia tidak berlaku untuk kita, dan ia adalah masa yang sukar. “

“Kami melakukan IVF, dan Deb mempunyai beberapa keguguran,” katanya. “Perkara keguguran itu nampaknya berlaku pada satu daripada tiga kehamilan, tetapi ia sangat jarang dibicarakan, hampir tersembunyi, anda tahu, jadi saya harap Deb tidak keberatan saya membawanya sekarang. Ia lebih biasa, dan ia sukar. Ada kesedihan yang perlu anda lalui. “

gambar

Getty Images
Celine Dion

Ikon Kanada menjalani IVF untuk kedua-dua kehamilannya (dengan anak René-Charles dan kembar Nelson dan Eddy), dan dia berurusan dengan banyak prosedur yang gagal sebelum dia dan suami René Angélil bertemu dengan kejayaan. Berkembang dengan 13 adik beradik, Celine memberitahu Orang bahawa dia mahukan anak sulungnya mempunyai pengalaman itu juga. “Kami suka anak lelaki saya mempunyai adik-beradik-tiada tikus, tiada anjing, tiada ikan boleh menggantikannya, anda tahu?”

Bercakap tentang perjuangan kesuburannya selepas fakta itu, dia berkata, “Dengan kehamilan apa-apa, sama ada melalui IVF atau tidak, anda merasakan bahaya. Anda perlu kekal positif dan cuba untuk berehat sebanyak mungkin.

gambar

Getty Images
Courteney Cox

Courteney fikir mempunyai anak-anak akan menjadi angin, tetapi Rakan-rakan bintang telah berkongsi masalahnya yang adil. “Saya boleh hamil,” tetapi tidak mengekalkan kehamilan, katanya. Selepas beberapa keguguran, dia dan bekas suami David Arquette memutuskan untuk melakukan in vitro, dan akhirnya mengandung anak perempuan Coco.

Tetapi proses itu mengambil tol, terutama ketika Courteney sedang merakam episod Rakan-rakan: “Saya teringat satu kali saya hanya mengalami keguguran, dan Rachel [watak Jennifer Aniston] telah melahirkan … Oh Tuhan saya, sangat mengerikan yang perlu lucu.

gambar

Getty Images
Gabrielle Union

Gabrielle membuka buku Redbook mengenai perjuangannya dengan IVF dan tekanan yang dia dan suami Dwyane Wade merasakan untuk mencuba untuk keluarga di kemudian hari. “Setakat ini, ia tidak berlaku untuk kami,” katanya. “Ada banyak rasa malu yang diletakkan pada wanita yang mungkin memilih kerjaya untuk memulakan keluarga yang lebih muda.” Penantian untuk menjadi wanita kerjaya adalah keabsahan. Tetapi semua tidak hilang, dia memberitahu Hari ini tunjukkan. “Terdapat banyak harapan, terdapat banyak pilihan.”