15 Cerita Wanita Yang Berat Badan Tanpa Diet Diet

gambar

Kehilangan berat badan utama adalah sama sekali – hanya meminta wanita-wanita ini, yang mengubah kebiasaan mereka menjadi lebih kuat dan lebih sihat daripada sebelumnya.

gambar

Ingrid Rinck

Apabila Ingrid hamil anaknya yang ketiga, dia mengalami beberapa masalah peribadi yang sukar, beralih kepada makanan untuk menenangkan dirinya, dan memerhatikan sebagai nombor pada skala meningkat…dan naik dan naik. Secara keseluruhan, dia mendapat 100 pound. “Saya pada dasarnya memberi ubat dengan makanan,” katanya.

Selepas melahirkan, dia bersumpah untuk mencari cara yang mampan untuk kehilangan pound. Untuknya, itu bermakna tidak merampas dirinya dari mana-mana satu kumpulan makanan, sebaliknya makan sehingga dia berasa puas, tidak disumbat. “Saya makan tiga kali sehari dengan sebahagian kecil,” jelasnya. “Mereka terdiri daripada kebanyakan protein, karbohidrat, lemak sihat, dan sayur-sayuran, dan saya mengubah pandangan saya tentang makanan – melihatnya sebagai sumber keseronokan untuk melihatnya sebagai bahan bakar untuk badan saya.”

Dalam 3 bulan, dia menurunkan £ 40, dan tahap tenaga dan staminanya melonjak. Dengan tanda 8 bulan itu, dia kehilangan semua 100 paun. “Buat papan penglihatan di mana anda mahu dan apa yang anda mahu lihat,” dia menasihati. (Hers mengandungi imej yang berorientasikan matlamat: keluarga yang sihat, pakaian yang akhirnya dirancang untuk dipakai, dan percutian pantai.) “Melihat papan ini setiap hari melatih fikiran anda untuk melihat anda sebagai orang yang sesuai, sihat,” tambahnya..

gambar

Whitney DePasquale

Whitney sentiasa pemakan tekanan, dan antara menjadi isteri tentera kesepian dan bersedih setelah kehilangan bayi, dia mempunyai banyak emosi yang sukar untuk ditangani. Selepas dia melahirkan anaknya, dia menyedari bahawa dia perlu menarik 180. “Jangan biarkan fikiran anda sampai ke jalan,” kata Whitney terus memberitahu dirinya sendiri – dan ia bekerja.

Pertama, dia menyertai gim 9Round Kickboxing. Latihan litar selama 30 minit adalah gabungan dari perkara-perkara seperti papan dan bilah tayar dengan kardio intensiti tinggi. Dia kehilangan 10 pound pada bulan pertama, yang memberi motivasi untuk membersihkan makanannya. Dari situ, dia memotong makanan cepat saji dan makanan ringan dan memakan makanan seimbang yang berpusat pada protein, buah, kacang, dan biji-bijian.

Dia sejak hilang 90 pound. Ukiran 30 minit sehari untuk dirinya sendiri telah membuat semua perbezaan: “Banyak daripada kita memberitahu diri kita bahawa kita egois jika kita meluangkan masa untuk diri kita, terutamanya jika kita menjaga keluarga,” katanya. “Tetapi 30 minit sehari yang saya buat untuk diri saya telah membawa saya bermain di luar lebih banyak dengan anak-anak saya, dan menjadi ibu yang lebih yakin!”

gambar

Shantea Johnson

Johnson memulakan perjalanan berat badannya dengan matlamat tinggi: kelihatan seperti wanita dalam majalah kecergasan. “Saya benar-benar tidak tahu bagaimana saya boleh mencapai prestasi ini, tetapi saya telah ditentukan,” katanya. Dia sudah menyukai bekerja, jadi dia mula bekerja dengan pelatih dan memberi tumpuan kepada pemakanan. “Belajar cara makan lebih baik dan bersih bersama dengan lima hingga enam hari seminggu membawa saya dari 150 pound pada bulan Jun 2012 hingga 120 pound pada bulan Oktober 2012,” katanya. “Saya juga mampu bersaing dalam pertandingan kecergasan pertama saya, di mana saya meletakkan ketiga wanita yang bersaing sekali lagi separuh umur saya.” Bertahun-tahun kemudian, dia terus bersaing dan telah memperoleh Master dalam Kesihatan Awam dan sedang mengikuti Sains Sarjana dalam Pemakanan. Keyakinan terhadap kejayaannya ialah sikapnya: “Ganti tabiat lama dengan kebiasaan yang baru, memberdayakan, hanya ada ruang yang cukup untuk salah satu daripada mereka – tabiat yang baru atau lama. Putuskan siapa yang akan mendiami ruang itu!”

gambar

Tiffany Erin Humphries

Selama 15 tahun, Tiffany mendapati pound menambah dan ketidaksabarannya berkembang, tetapi dia tidak dapat mencari percikan yang diperlukannya untuk membaik pulih hidupnya. “Banyak perkara yang berlaku sepanjang tahun-tahun yang anda fikir akan menjadi pemicu untuk mengurangkan berat badan – daripada melakukan ‘berjalan malu’ di Six Flags kerana saya tidak dapat menyesuaikan diri dengan perjalanan untuk mendapatkan penyambung tali pinggang pada kapal terbang, “kata Tiffany. “Tetapi pada suatu hari, saya fikir, saya mahu menjalani kehidupan yang panjang dan melihat anak perempuan saya membesar.”

Pada bulan Januari 2016, dia menyertai Pemerhati Berat dan, melalui pilihan makanan yang lebih sihat dan komitmen baru untuk berjoging, pon terbang. “Sekarang saya menjalankan 5K, dan keluarga saya menjalani kehidupan yang lebih sihat,” katanya. Dia kehilangan 102 kilogram dan menyusut dari saiz 22 ke saiz 6. “Tahun lepas ini telah terbang dan saya menikmati kehidupan lebih banyak,” katanya. “Masa perlu melambatkan supaya saya boleh menyerap semuanya!”

gambar

Audrey McLaughlin

Ini jururawat yang pernah bermasalah tahu bahawa dia perlu menurunkan berat badan apabila dia menyedari bahawa dia sudah letih, tidak berpuas hati, dan “yang paling penting, daripada cinta dengan diri saya,” dia ingat. Sekarang, dia kehilangan 45 paun dan masih kalah, semuanya dengan satu perubahan mudah: makan dengan penuh perhatian. “Jangan bimbang tentang masa anda lapar,” katanya. “Dapatkan sarapan pagi” ialah 7, makan tengah hari adalah 12, makan malam adalah pada 7. ‘ Tidak mengapa. ” Daripada melekat untuk menetapkan waktu makan, Audrey hanya makan ketika dia lapar (“sekitar 7 pada skala 0-10”) dan berhenti apabila dia tidak lagi peckish – tidak disumbat. Semasa dia makan, dia mengambil daftar masuk secara tetap untuk melihat di mana dia jatuh pada skala kelaparan. Untuk mengerjakan pemikiran yang penuh perhatian, aplikasi seperti Headspace telah membantu meditasi berpandu.

gambar

Chelsey Bauman

Sebagai ibu yang sibuk membesarkan dua anak kecil dan membina sebuah rumah baru, Chelsey berjuang untuk mencari rutin senaman yang sesuai dengan jadual sibuknya. Kemudian dia mendapati Fitnet, perkhidmatan kecergasan percuma yang dikehendaki. “Apabila saya mula-mula mula, saya fikir saya sendiri, Okay, hanya lima minit,”katanya.” Lima minit kemudian, saya terengah-engah dan berkeringat di dahi saya! “Tetapi semburan kecergasan kecil ditambah: Selepas tiga bulan latihan harian, dia telah kehilangan £ 18.

Rahsia itu, katanya, bermula dengan meningkatkan keyakinan, rutin peringkat pemula, dan mencari senaman yang boleh memerah ke dalam hidup anda. “Kemudahan sangat penting!” dia berkata. “Sebagai ibu yang sibuk selalu bersiap-sedia, mempunyai rutin senaman yang boleh saya lakukan di antara janji temu atau bila-bila masa sepanjang hari adalah satu-satunya cara saya akan mendapat apa-apa.”

gambar

Jennifer Ginley

Bersama dengan Freshman Fifteen? Cuba 70-itulah berapa banyak pound yang dimakan oleh Ginley oleh graduan kolej masa yang dilancarkan. Tetapi cadangan perkahwinan akhirnya memberinya jolt yang dia perlukan untuk membuat perubahan; dia tidak dapat membayangkan dirinya sebagai pengantin perempuan pada saiz semasanya. Dengan benar-benar menghidupkan semula dietnya, dia kehilangan separuh berat badannya (iaitu 135 pon!) Sebelum memberi suaminya sekarang. Senjata rahsianya? Slimming World, program pemakanan sihat yang mengutamakan makanan yang mengandungi kalori rendah (seperti buah-buahan segar dan sayuran). “Suatu bahagian penting dalam perjalanan saya ialah membuat buku harian makanan supaya saya boleh mencatat kemajuan saya,” katanya. Senjata rahsia yang lain: skuad bersoraknya sendiri. “Dari hari ke hari, saya menyiarkan makanan saya di akaun Instagram saya dan ia benar-benar membantu saya untuk terus berjalan,” katanya. “Sekarang saya mempunyai lebih dari 75,000 pengikut!”

gambar

Janelle Perrilliat

Kurangkan berat badan? Berhenti merokok? Menjadi yogi? Semak, semak dan semak tambah untuk Perrilliat, seorang ibu yang tinggal di Stone Mountain, Georgia. Selama beberapa dekad, dia akan meletakkan kesihatannya sendiri pada penyokong: “Sebagai ibu tunggal, kesihatan saya, kebahagiaan, pertumbuhan, dan pembangunan datang terakhir – dan itu hanya jika saya mempunyai masa untuk menyesuaikannya,” katanya. Menggunakan latihan peribadi Vida Health, dia dapat kehilangan £ 25 dan berhenti merokok (ayam belanda sejuk!) Selepas 20 tahun. Dia mempreditkan program itu dengan menetapkan semula pemikirannya; Dia dan jurulatihnya, Cindy, menetas satu pelan untuk mempersiapkan diri untuk menyiapkan rutin hariannya. Untuk Perilliat, yoga adalah anugerah, walaupun dia ketakutan pada awalnya melangkah di atas tikar: “Tidak ada latihan lain yang saya suka suka melakukan, bahkan tidak berjalan, semuanya terasa seperti tugas, tetapi yoga terasa seperti ganjaran. menenangkan, menenangkan, dan bertenaga, saya suka! “

gambar

Cori Magnotta

Apabila anak lelaki Magnotta berusia 7 bulan, dia merangkak melalui terowong panjang di gim bermain bayi. Tetapi Magnotta terlalu berat untuk mengikutinya. “Ini adalah detik eureka saya,” katanya. “Selepas pengalaman yang memalukan ini, saya tahu saya perlu melakukan sesuatu, tetapi kemurungan selepas bersalin mempunyai pegangan yang teguh. Saya tidak dapat menemui aktiviti fizikal yang saya gemari dan akan terus bertahan selama lebih daripada beberapa hari.” Beliau telah dibawa ke Google dan menaip dalam “latihan yang menyeronokkan,” kemudian menemui program kecergasan FXP Hula Hooping. Dia mengarahkan DVD dan mula bersungguh-sungguh (“Saya juga mula membawa gelung hula yang boleh dilipat dengan saya ke taman supaya saya dapat menyelinap dalam senaman tambahan sementara anak saya bermain di kotak pasir,” katanya. Tiga tahun kemudian, dia lebih ringan 100 kilogram dan instruktur kecergasan gelung bersertifikat. Untuk terus berjalan, Magnotta membeli tracker kecergasan dan menjadikannya satu titik untuk melanda 10,000 langkah setiap hari. “Saya mendapati diri saya letak kereta di ruang yang mungkin lalu supaya saya dapat mengambil langkah tambahan pada siang hari,” katanya – bukti bahawa setiap langkah tuduhan.

gambar

Katrina Love Senn

Hanya beberapa hari malu hari lahirnya yang ke-20, Senn menderita pecah-pecah badan utama, yang menyebabkan dia terlelap. Kecaman kesihatan itu berfungsi sebagai panggilan bangun, dan apabila doktornya menggalakkannya untuk mengambil ubat percubaan untuk mengatasi gejala-gejala itu, dia memilih untuk memulakan perjalanan berat badan semula jadinya sendiri. Untuknya, peluru sihir hanya sedikit pergerakan. “Saya komited melakukan sekurang-kurangnya 15 minit pergerakan setiap hari,” katanya. Dia bermula dengan berjalan dan, apabila dia mempunyai lebih banyak tenaga, yoga lembut dan regangan. Lima belas minit bunyi kurang menakutkan daripada program kardio selama sejam, dia menerangkan, jadi pendekatan langkah-langkah bayi itu membuatnya berasa tidak terkendali-dan pada masa yang sama, skala itu bergerak ke arah 60 paun. Dia juga mendapati bahawa asma, ekzema dan alahan kroniknya hilang. Hari ini, Katrina bekerja sebagai guru yoga dan penyembuh, dan juga menulis, Kehilangan Berat adalah a Healing Journey: Panduan Wanita untuk Mengurangkan Berat Naturally untuk membantu memberi inspirasi dan memperkasakan wanita lain.

gambar

Kyra Williams

Williams adalah bukti hidup yang mengagumkan tidak selalu tentang nombor pada skala. Transformasinya bermula di kolej, apabila peningkatan berat badan membuatnya menyedari dia perlu membuat perubahan yang sihat. Dia berjaya menurunkan pound, tetapi dia masih tidak berasa hebat di kulitnya. Sepuluh tahun kemudian, dia menemui latihan berat badan dan menyatukan sistem plyometrics, latihan litar, kardio intensiti tinggi, dan banyak lagi. “Saya tidak pernah melatih seperti itu sebelum ini, dan kerana itu badan saya berubah dengan ketara,” katanya. “Antara bulan Januari 2009 dan Januari 2010, saya pergi dari 140 paun dan 24 peratus lemak badan kepada 130 paun dan 16 peratus lemak badan!” Dia juga menurunkan dua saiz. Pada masa yang sama, dia mendapati dirinya begitu ghairah tentang mengangkat bahawa dia menjadi pelatih peribadi dan mula bersaing dalam pertandingan bikini dan setengah maraton. #Fitspo, banyak?

gambar

Giovanna Baratto

Baratto berkhidmat dalam tentera selama 11 tahun sebagai pakar perkakasan / perisian komputer sebelum dia dibuangkan secara medan dengan kanser tiroid pada tahun 2005. Oleh kerana tiroid mengawal metabolisme, doktornya memberi amaran kepadanya bahawa sesuai dengan seluar panjang 4 seluar panjangnya akan membuktikan sukar. Tetapi Baratto tidak digalakkan; dia mendaftar untuk pasukan berbasikal Wounded Warrior untuk menyokong veteran kurang upaya, yang bermakna latihan untuk basikal lebih daripada 100 batu. Dia bekerjasama dengan jurulatih peribadi dan kehilangan lebih dari 50 paun (hampir 30 peratus daripada berat badannya!) Dalam masa 90 hari – semuanya sedang membina daya tahan untuk perjalanan besarnya. Nasihat terbaiknya? “Apabila anda diikat untuk masa atau mempunyai banyak di pinggan anda, jangan biarkan faktor-faktor itu menjauhkan diri daripada senaman,” katanya. “Malam adalah sukar bagi saya kerana saya letih, jadi saya akan meninggalkan kasut atau kasut hiking di kereta, menukar pakaian saya di tempat kerja, dan berjalan kaki atau mendaki sebelum pulang ke rumah.”

gambar

Lindsay Griffiths

Seperti mana-mana wanita tahu, kehilangan berat badan bukan sahaja tentang kesihatan fizikal, tetapi juga kesihatan emosi. Untuk Griffiths, sudah tiba masanya untuk merasa lebih baik di kedua-dua alam tersebut. “Saya selalu tentang berat badan purata, tetapi mula berat badan kerana kemurungan dan teman lelaki yang kasar,” katanya. “Kami berpisah, tetapi saya terus menambah berat badan, menambah tambahan £ 35 dalam tempoh dua dan setengah tahun yang akan datang.” Untuk kehilangannya, Griffiths berfokus pada dietnya: “Saya menyerahkan hampir semua gula yang telah diproses dan mula dilabel membaca seperti itu adalah hobi baru.” Dengan perubahan mudah ini (dan tiada set diet!), Dia menumpahkan £ 48 dalam setahun. Lebih baik lagi, pilihan makanannya yang sihat memberikannya tenaga untuk kembali berjalan. “Saya telah meletakkan otot tanpa lemak melalui latihan berlatih dan salib, dan saya sedang menjalani latihan untuk maraton separuh kedua saya,” katanya. “Tahun lalu, saya datang pertama kali dalam kumpulan umur saya untuk 10K tempatan, dan kedua dalam kumpulan umur saya dalam 5k tempatan – dan untuk seseorang yang biasa cuba bercakap jalan keluar mil di sekolah menengah, itu tidak kecil feat! “

gambar

Kari Hammond

Hyster’s 78-pound weight loss odyssey bermula ketika anak perempuan remajanya datang kepadanya dengan menangis, takut dia akan menjadi berlebih-lebihan seperti ibunya. Ditentukan untuk membuat perubahan, dia memuat turun aplikasi berat-hilang Lose It! dan mengikuti program 8-minggu yang digariskan dalam buku ini Saya berhenti gula. “Sekarang saya makan banyak bahagian yang lebih kecil dan mengesan semua yang saya makan,” katanya. “Saya akan mempunyai buah-buahan dan sayur-sayuran tetapi hampir tiada gula.” Dia juga bersenam selama 40 minit pada waktu pagi (sering melakukan Tabata, jenis latihan interval intensiti tinggi) dan pergi untuk berjalan-jalan dengan kawan-kawan dan keluarga. Salah satu nasihat yang dia bersumpah adalah untuk mempertimbangkan untuk menjejaki makanan anda sebelum anda makan, bukannya selepas (atau lebih teruk, hari berikutnya apabila anda mungkin akan melupakan perkara-perkara). Ini membolehkan dia menilai jika dia berada di landasan untuk hari itu dan menyesuaikan dengan sewajarnya.

gambar

Amanda Ellis

Ellis tahu dia hilang dalam hidupnya – dia berasa terlalu takut untuk masuk ke gim dan tidak mahu menimbulkan kekecewaan. Dia juga mempunyai malam yang dia bangun untuk udara kerana berat badannya. “Saya rasa bersalah bahawa suami dan anak saya terpaksa terlepas,” katanya. “Saya kehilangan ibu saya ketika berusia 12 tahun, dan saya selalu mengatakan kepada diri sendiri bahawa saya akan memberi anak-anak saya lebih baik daripada saya. Jadi pada Malam Tahun Baru, saya menarik pencetus dan memutuskan saya ingin berubah.” Tetapi ketika Ellis pertama kali masuk ke dalam Burn Boot Camp, dia mengira dia harus berhenti. “Saya ketakutan dan cukup dekat untuk berputus asa,” katanya. “Saya tidak akan pernah melupakan bagaimana perasaan jurulatih, Drake, berkata dengan penuh keikhlasan dan jaga, ‘Anda boleh melakukan ini.’ Apabila saya berkata ‘Saya tidak boleh berbuat demikian,’ dia akan membetulkan saya dan berkata ‘Saya tidak boleh melakukannya lagi.’ “Sejak itu, dia membersihkan makanannya (menukar minyak dan mentega untuk stok natrium rendah) dan terjebak dengan rutin kecergasannya, menurunkan £ 100 dari 315 pound dalam 8 bulan. Dia sentiasa bertanya kepada diri sendiri: “Apakah arahan yang akan membawa saya ke belakang kepada kehidupan lama, letih, hilang-dalam-hidup saya, atau lebih dekat dengan matlamat utama saya?”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35