6 најбољих тајни за невероватну косу косу у својим 40-има, према Дебра Мессинг

Ми не претерујемо када кажемо да је борба за жене са коврџавом косом врло стварно овог пута у години. Између хостирања ББК-а на забавама када постоји влажност од 80 посто изван додира случајних грмљавина, наши крављи се константно претварају у фриззију, неупућиву нереду.

Али, хвала Мистерије Лауре звезда и велепосланик бренда Зиртец Дебра Мессинг – неко ко потпуно разуме # цурлхаирпроблемс-можда нећемо морати да бринемо о великим цурл надувавањем икада. Као природно крушна галерија, Дебра је била жељна да подели своје врхунске савете о лепоти како сви ми можемо да се шетамо секси ринглетс упркос темпељама широм света:

1. Користите уређај за одлазак.Њен избор у избору? Давинес Леаве-Ин Мист, што је одлично за жене са дебелом и / или обојеном косом попут Дебре. “То сам ставио на влажну косу пре него што је моја коса суха. Користим је сваки пут када се моја коса суши пре него што се стисне пуцати Мистерије Лауре и то помаже у заштити моје косе “, каже Дебра. Мало спречавање спречавања можда неће решити све своје проблеме, али Дебра каже да је то у вашој коси сваког дана помаже да изгледа сјајно и свеже кише или сјаја.

2. Заштити, заштити, заштитити!Између сушара за пухање, ликера за крављање и коректора за косу, ваша коса је прошла кроз много година. Зато Дебра каже да је тако важно увек тражити производе за негу косе који ће вашу коврџаву косу постати превише оштећени. “Свиђају ми се бамбус и бумбар за косу и панталоне”, каже Дебра. “Радим 12 сати и користимо кружно гвожђе и сушилицу за сушење сваког дана, читав дан … Увек тражим ствари које ће заштитити моју косу и задржати живахан цурл. “

3. Када заиста имате слободно време, пробајте маску за косу.Ми то схватамо: проналажење неког квалитетног “ме” времена је проклето скоро немогуће – а ако нађете неко време, вероватно желите да је користите за ово. Али ако успете да уштедите 10 минута након туширања за дубоку маску, Дебра каже да то урадите. (Или, хеј, увек се можете удвостручити.) А ако немате времена? Оставите у масци цео дан као што је Дебра. “Када не радим, пробудит ћу се и искористити јако маску за маску и прочистити, а онда ћу ставити косу у лепак и носити га за цео дан “, каже Дебра. “Идем у музеј, изаћи с мојим сином, а затим га опрати и имати интензивну припрему.” Дебра користи Керастасе Цхронологисте Цреме де Регенератион, али заиста, свака маска за косу – било да је то 40 или 4 долара – вреди је ако желите да заштитите косу од елемената.

4. Користите спреј без силикона пре него што изађете на кишним или влажним местима дан.“Киша није мој пријатељ. Пт није мој пријатељ … Ако је моја коса исправљена и влажна напољу, изгледат ћу као Брилло подметач, она ће се заглавити као марсхмаллов и све ће бити опака и чудна”, каже Дебра (проповедај девојку, проповијед). Умјесто да призна пораз, ипак, Дебра савјетује да се врати са не-силиконским спрејом како би задржала косу ти– а не време – хоће то. “Руск има тај сјајни сјај којим сам опсједнут и мирис је невероватан”, објашњава Дебра. “Додаје сјај, али не додају тежину као што је пуно силиконских производа , тако да је то увек крај за мене. “

5. Када све друго не успе, понитај га. А онда, има неколико дана када једноставно морате бацити у пешкир, каже Дебра. У оваквим данима, време је за добар старомодни понији. “За мене, никад не можете погријешити с низим репом. Ако имате мокра косу можете само ставити лосион за стилинг и учинити га сјајним. може то носити било гдје. ” Не осећаш то? Дебра такође каже да жене са космосима могу ићи за оштрим изгледом са неуредном лепезом, извлачењем малих комада, како би изгледала текстурнија и мање балерина.

6. Баците косу у пециво пре спавања. Ако се плашиш 30 минута на коси сваког јутра, Дебра каже да се обратите свом најбољем пријатељу, господину Сцрунцхие, 90. године. Обмотао сам косу моје косе око цеви гвожђа, држећи жељезо око 30 степени далеко од моје главе “, савјетује Дебра.” Ја радим такав горњи слој, а онда пустим да се кравље охлади. Кад су кул, прстима трпим кроз косу да се удам за друге слојеве моје косе … Изгледа природно, али и слатко и мало је лепше него што не чиниш ништа. Када су ти крављи у твојој коси, само ћу да ми шчепам косу на врху моје главе … и када га узмем ујутру , Могу ићи још један дан јер су крављи остали у такту. ” Онда је само питање понављања неколико кљула у А.М. око твог лица и, Воила, изашли сте иза врата!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =