Bom Bacon Mentega Peanut Ini Sama ada Nightmare Terburuk atau Mashup Makanan Impian Anda

Dengar, saya suka mashup makanan yang baik. Cronuts, bronuts, bahkan s’monuts-saya sayang semua. Saya juga suka suka mentega kacang (seperti, ambil sudu dari balang sekali sehari jenis cinta), dan daging ayam saya. Tetapi meletakkan kedua-dua bahan itu bersama-sama? Sekarang itulah sesuatu yang saya tidak pasti.

Tetapi Nick Chapman, lelaki di belakang DudeFoods, seolah-olah yakin bahawa ini lebih mimpi daripada mimpi ngeri. Dan jika anda berada di atas kapal, juga, ia sangat mudah dibuat. Watch:

Bacon Goreng Kacang Dibalut Kacang Kacang Kacang: http: //dudefoods.com/deep-fried-bacon-wrapped-peanut-butter-balls/ Saya membuat beberapa Baking Fried Bacon dalam Bungkus Butter Butter selama hujung minggu. Mereka sangat mengagumkan, dan ketika saya duduk di meja saya di pejabat pejabat saya yang buruk pada hari Isnin pagi ini semua yang saya fikirkan adalah berapa banyak yang saya ingin saya pulang ke rumah, duduk di sofa memakannya dengan fistful.Posted by DudeFoods.com pada hari Isnin, 15 Jun 2015

Bagi saya, penggorengan yang mendalam adalah apa yang membuat perut saya jatuh seperti itu pada kitaran tinggi mesin basuh. Tetapi sekali lagi, itu mungkin hanya apa yang membuatkan kekacauan yang asin, kencang sangat hebat. Saya tidak boleh membuat keputusan.

Sama ada cara, selepas anda membekukan mentega kacang, anak-anak anjing ini sudah siap dalam masa kurang daripada, katakan, tiga minit. Jadi jika anda berada di pagar, mungkin bust ’em keluar untuk barbeku anda yang seterusnya dan biarkan para tetamu membuat keputusan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1