Ini Apa Muzik Bintang Negara Apa Sara Evans Sungguh Makan Dalam Satu Minggu

Sudah tiga tahun sejak salah satu superstar wanita terbesar di negara muzik – anda kenal dia kerana tidak boleh membantu-tapi-membuat-anda-senyuman hits seperti “Sudu dalam Bucket” dan “Born to Fly” – mengeluarkan album, tetapi Itu tidak bermakna Sara Evans tidak sibuk. Bukan sahaja dia telah merekodkan koleksi lagu baru untuk albumnya, Perkataan, yang jatuh pada 21 Julai dan menampilkan 14 penyanyi lagu-lagu wanita (#badass), tetapi dia juga bekerjasama dengan One Hope untuk membangunkan wain tandatangan. Dan sejak gadis cabeet besar sauvignon Sara, itu betul-betul apa yang kamu akan keluar dari botol.

Ini bukannya “menampar nama anda pada botol dan berharap ia rasanya baik” jenis perkongsian, walaupun. “Ini wain kegemaran saya yang baru dan kepuasan terbesar saya,” kata Evans. Dan hasilnya membantu membiayai Yayasan CMA, yang menumpukan kepada peningkatan dan mempertahankan program pendidikan muzik di seluruh negara.

Tambahan pula, Evans mengatakan bahawa vino adalah sebahagian besar angin malam minggu-nya dengan suaminya sembilan tahun, Jay Barker. “Apabila kami berkahwin, ia adalah keluarga campuran 7 orang anak, jadi kami tidak pernah hidup bersendirian,” katanya. (Evans mempunyai tiga anak dari perkawinan sebelumnya, Barker memiliki empat.) “Awalnya kami memutuskan untuk … pergi keluar setiap malam dan memiliki gelas atau dua anggur merah.

Jadi apa lagi yang bintang negara ini makan pada reg? Hanya tunggu sehingga anda mengetahui.

Dia tidak malu daripada daging.

Walaupun banyak celebs bercakap tentang makan kebanyakannya vegetarian atau memilih daging putih lebih merah, Evans bukanlah salah satu daripada mereka. “Kami banyak stik,” katanya. Cara kegemaran untuk membuatnya? Dengan sos Dale, ruji Selatan. “Kami menggunakannya dengan setiap daging yang kami buat dan ia sangat lazat,” katanya. “Saya hanya akan mendapatkan mata rusuk besar ini dan tuangkan sos Dale ke atasnya, hanya dalam hidangan baking biasa, dan panggangnya pada 350 ° selama satu jam atau lebih.Ini sukar dipercayai, ia tidak benar. kepada anda betapa lega. ”

Sos adalah ruji besar juga.

Dengan pujian yang tinggi untuk sos Dale, saya fikir tidak ada ruang untuk banyak lagi dalam arsenal saus Evans, tetapi saya sudah tentu salah. Semua orang dalam keluarga Evans adalah peminat besar Yum Yum Sauce, resipi Selatan lain yang sering dibuat dengan memukul pasta tomat, mentega cair, serbuk bawang putih, paprika, mayonis, gula , lada ayam, dan air bersama sehingga licin. “Anak-anak sangat marah jika kita tidak mempunyai yum-yum [di rumah],” katanya.

Salad sering membuat penampilan.

Tetapi ini bukan salad calar aiskrim yang lemah dan tidak kalori. “Saya akan melakukan bayam atau campuran segar, dan kami selalu melakukan keju feta, bit bacon, crouton,” katanya. “Ia bukan salad ringan, ia adalah salad lazat.” Evans suka menanggalkannya dengan vinaigrette wain yang berwarna bulu yang dibuat oleh seorang wanita di masyarakat setempat di Mountain Brook, Alabama, dan dengan itu – ditambah pula dengan stik – saya sudah bersedia untuk makan malam di rumah Evans-Barker.

Dia suka memasak.

Lupakan restoran – anda lebih cenderung untuk mencari Evans di dapur, walaupun dengan jadual lawatan sibuk. “Kami jenis snobs makanan – bukan dalam erti bahawa kita makan makanan mewah, tetapi hanya kita tidak suka makanan restoran yang banyak,” kata Evans. “Jadi saya suka memasak sekurang-kurangnya tiga malam seminggu, hanya untuk merasakan diri saya sebagai seorang ibu, dan lebih murah, anda tahu apa yang anda dapatkan, anda tahu apa yang anda makan mereka.”

Lihat siaran ini di Instagram

Suka memasak begitu banyak dan melepak dengan peminat-peminat yang hebat ini! Terima kasih kerana datang dan terima kasih @hiltonhhonors untuk membuatnya berlaku!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sara Evans (@saraevansmusic) pada

Dia tidak bereksperimen dengan makanan selalunya.

Hei, anda harus memberikannya kepada seorang gadis yang tahu apa yang dia suka dan melekat padanya. “Saya sangat hambar, saya tidak goyah banyak,” katanya. “Satu perkara yang selalu saya suka selalu ada di rumah saya adalah daging kalkun segar segar. Saya suka membuat tortilla dengan ayam belanda dan keju dan mayones.”

Satu lagi ruji? Makanan ringan asin. “Saya suka kentang goreng Lays biasa – seperti makanan kegemaran saya,” katanya. “Seperti saya katakan, saya lebih banyak orang makanan biasa, dan saya selalu pergi untuk barang-barang putih. Jadi, jika ia manis, saya suka donat bubuk dan bukannya coklat donat … [bukan] pretzel yang dilindungi coklat, cinta pretzel yang dilindungi yogurt. ”

Makanannya agak tidak konvensional.

Celebs dikenali kerana bereksperimen dengan diet fad, tetapi Evans mengikuti satu yang tidak cukup tajuk utama: “Saya memanggilnya diet growl, dan anda tidak boleh makan sehingga perutmu bertambah besar,” katanya. “Ia adalah cara semulajadi tubuh awak mengatakan ‘Saya memerlukan makanan, ia kosong.’ Dan anda makan sehingga anda penuh, sehingga anda berpuas hati, dan kemudian anda tidak makan sehingga anda kosong sekali lagi. Ini hanya sama sekali, anda tahu, seperti gas di dalam kereta. “

Dan, ya, Evans sedar sepenuhnya bahawa dietnya tidak berfungsi untuk semua orang. “Banyak orang yang ghairah ketika saya mengatakan bahawa saya melakukan itu [dan] mereka seperti, ‘Ini sangat buruk untuk anda’ dan ‘Anda harus makan lima kali sehari dan tidak boleh pergi lebih dari tiga jam tanpa makan.’ Tetapi pada bila-bila masa saya telah mencubanya – atau berkata ‘OK, saya akan memotong karbohidrat’ – Saya cenderung makan terlalu banyak pada apa yang saya dibenarkan makan. seperti satu tan, setiap hari, membakar satu tan kalori, untuk menyeimbangkannya. ”

Itulah sebabnya, pada penghujung hari, Evans mengatakan ia adalah yang terbaik untuk anda. “Pergi dengan apa yang awak memberitahu awak dan bagaimana perasaan anda,” katanya. “Anda hanya perlu memberi perhatian kepada bagaimana perasaan awak.”

Ikuti Samantha di Instagram dan Redbook di Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 68