Langkau Perfume untuk 5 Lotion Badan ini

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Pasti, mereka mempunyai shea mentega dan vitamin E, tetapi adakah anda tahu bahawa losyen badan ini wangi dengan bahan-bahan mewah yang sama sebagai haruman mewah? Pemenang ujian menghirup kami akan meninggalkan anda sepanjang hari.

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Sejuk, segar, dan menyegarkan

Sekiranya anda boleh membekalkan pagi musim bunga yang lembap, ia akan berbau seperti Nest Fragrances Moss & Mint Body Cream, $ 32. Moss earthy dan vetiver bercampur dengan bunga epal dan lily lembah untuk hasil kebun-y namun elegan.

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Sedap manis dengan twist zesty

Ramuan yang lazat dalam Krim Badan Gula Hitam Brown, $ 35, juga pelembut kulit utama. Minyak badam manis dan minyak primrose petang melembapkan; satu garisan gula dan limau membuat adiktif bau.

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Campuran yang subur penuh dan buah

Peminat aroma super-girly akan pergi untuk Bath & Body Works Tandatangan Collection Sweet Pea Losion Badan, $ 12.50. Pelembap ini menggabungkan pir dan wangian raspberry dengan bunga kacang manis yang halus dan sedikit nafsu sensual.

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Satu percikan jeruk bertenaga

Seperti gelas pagi anda O.J., Güd Orange Petalooza Natural Body Lotion, $ 7, adalah pembakar nyata-atas: Ia mempunyai wangian jeruk darah jeruk yang bercampur dengan lembut, bunga gondok. Hasilnya adalah bertenang dan bersemangat, tetapi masih benar-benar wanita.

Fragrant body lotions

Sacco dan Watt
Cahaya, feminin, dan lembut tambahan

Tocca Crema da Corpo di Bianca, $ 20, mempunyai lemon yang segar, berkilauan dan teh hijau dengan madu dan minyak badam manis untuk membantu menyuburkan kulit. Seorang penguji mengatakan ia membuatnya berasa seperti dia bercuti di Capri!

50 pembaca akan memenangi lotion ini; Masukkan sini!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3