ceri old fashioned

The Bojon Gourmet

Dan bahan rahsia itu … pengecut! Apabila ia datang untuk meningkatkan profil rasa minuman, pengecut adalah kawan terbaik anda. Dengan hanya beberapa tetes, anda boleh mencipta aroma baru atau memperkenalkan profil rasa yang berbeza dengan koktail kegemaran anda.

gambar

Diberkati oleh The Bojon Gourmet
Sweet cherry Manhattan

Tambah ceri-ceri dan Angostura mengadu ke koktail bourbon klasik ini untuk putaran baru, manis.

Dapatkan resipi di The Bojon Gourmet.

bbq bloody mary

Peter Frank Edwards
A smokin ‘berdarah baik

Bloody Mary adalah seperti “sinki dapur” koktel, jika anda akan, jadi apa lagi yang boleh ditambah untuk walaupun lebih lagi rasa? Bitter BBQ, itulah yang.

Dapatkan resipi di Garden & Gun.

gambar

Diberkati oleh Nutmeg Nanny
Gelap dan ribut

Jika anda ingin minuman dengan lebih banyak gigitan (dengan cara yang baik!), Maka di sini anda pergi. Serbet halia pedas dan pahit jeruk masam menambah rasa yang tajam dan memuaskan.

Dapatkan resipi di Nutmeg Nanny.

gambar

Diberkati oleh Baked Bree
Elderflower smash

Tidak pernah a salah musim untuk minum segelas penuh musim panas. Daun pudina dan jus lemon dalam resipi ini memberi gin total makeover.

Dapatkan resepi di Baked Bree.

gambar

Dengan Resipi Berkesan Sihat
Meyer lemon whisky masam

Daripada menggunakan campuran masam tradisional, koktel ini dibumbui dengan jus lemon yang baru dimasak dan sirap maple untuk rasa yang sangat bersih, zing-y.

Dapatkan resepi di Resipi Berkhasiat Sihat.

gambar

Diberkati oleh Kardamom
Rose gin dan tonik

Untuk malam-malam ketika anda hanya lebih gin dan tonik biasa, pertimbangkan versi bunga ini yang kedua dalam perintah anda.

Dapatkan resipi dari Cardamom.

gambar

Dengan hormat dari Foxes Love Lemons
Meyer Lemon-Vanilla Bean Bourbon Smash

Ada kacang vanilla di sini. Kacang vanila segar! Menggabungkan dengan pengecut oren dan jus lemon, anda mempunyai koktail bourbon yang paling kreatif yang pernah ada.

Dapatkan resipi di Foxes Love Lemons.

gambar

Dengan hormat dari Jojotastic
Epal lama yang dibumbui

Sekiranya anda boleh memburu sesetengah pengadu kayu manis, kami sangat mengesyorkan mengusik bayi itu, kerana ia akan digunakan dalam minuman gaya cider untuk tahun yang akan datang. Seperti buah ini mengambil fesyen lama yang baik (koktail pun …), sebagai contoh.

Dapatkan resipi di Jojotastic.