Această femeie de dimensiune-10 apelează la H & M pentru dimensionarea “absolut ridicolă”

Mărcile de modă rapide nu sunt neapărat cunoscute pentru dimensionarea consistentă. De câte ori ați fost într-o cameră de schimbare cu pantaloni de dimensiuni care nu vă vor depăși gărzile, sau un vârf de cultură care ar trebui să se potrivesc în funcție de etichetă, dar abia vă acoperă țâțele?

O femeie este obosită de acea rutină, iar ea îi cheamă pe H & M pentru a se dimensiona că ea spune că este dăunătoare pentru respectul de sine al femeilor.

Lowri Byrne, de 22 de ani, a intrat recent în casa ei locală H & M și a încercat pe o rochie pe care ea a crezut-o drăguță. Este de obicei o dimensiune britanică 12 (sau o dimensiune americană 10), așa că ea a luat-o de pe rack (duh), dar a ajuns să treacă de mai multe dimensiuni și încă nu a găsit potrivirea potrivită. Byrne a fost supărat (cine nu ar fi?), Și ea a decis să comenteze pagina de Facebook a H & M despre incident.

“Sunt o dimensiune de 12 (Marea Britanie) si mica a fost prinsa si astazi intr-un magazin H & M a trebuit sa ma intreb daca aceasta rochie a venit intr-o dimensiune (UK) 18 (nu a …)”, a scris ea. “Rochia pe care o am în aceste fotografii este de dimensiunea 16 (Marea Britanie), și abia puteam respira. Nu numai că a fost enervant pentru că am vrut să cumpăr această rochie, dar atât de multe femei iau ce dimensiune îmbrăcăminte le cumpără. Am fost una dintre aceste fete (din fericire nu sunt eu) cerând o rochie de mărimea 18 care ar devastat grav mine! “

Adăugând o insultă la rănire, când Byrne a cerut ajutor (pentru că aș fi renunțat la acel moment), agentul de vânzări i-a spus, “ahh da, trebuie să mergeți la câteva mărimi cu acestea”. “Un cuplu?!? Mergând în sus 3-4 dimensiuni cu siguranță ar trebui să vă facă să vă dați seama că aveți nevoie pentru a sorta serios de dimensionare!” ea a scris. Are un punct – dacă e suficientă o problemă pe care un vânzător o recunoaște, o companie ar putea doresc să-și regândească dimensiunea.

Postul lui Byrne are peste 3.500 de placeri și 540 de comentarii, dintre care multe sunt femei care au o experiență frustrantă exact aceeași. Practic, oamenii sunt supărați.

Nu este prima dată când sa întâmplat acest lucru. Doar anul trecut o altă femeie engleză a postat că, deși are de obicei o dimensiune de 12, nu a putut să apese nici o pereche de mâneci 14 H & M.

“E deja destul de dificil pentru mine să găsesc haine care se potrivesc bine din cauza înălțimii mele, de ce faceți blugi care sunt nerealist de mici?” ea a scris în post. “Eu sunt prea gras pentru gama dvs. zilnică? Ar trebui să accept doar faptul că accesibil și la prețuri accesibile de mare stradă și on-trend de moda nu este pentru oameni ca mine?”

H & M a lansat o declarație de scuză ca răspuns la afirmația Byrne. “H & M apreciază în mod deosebit orice reacție a clienților dvs. Este doar intenția noastră de a proiecta și de a face haine care să facă clienții noștri să se simtă bine despre ei înșiși, orice alt rezultat nu este nici intenționat, nici dorit. la fel în toate cele 66 de piețe în care ne desfășurăm activitatea și online.Deoarece nu există un standard global de dimensionare obligatorie, dimensiunile vor diferi între mărci și diferite piețe.Aparatul dedicat de dimensionare internă funcționează în funcție de media dimensiunilor și măsurătorilor sugerată de piețele pe care le desfășurăm. Dimensiunile H & M sunt revizuite în permanență de departamentul nostru de dimensionare internă. “

OK, dar asta nu schimbă faptul că femeile sunt spuse in fiecare zi că sunt mai mari decât sunt de fapt, și nu este doar frustrant, ci rău. Intrarea într-o sală de gimnastică nu ar trebui să fie o experiență umilitoare.

[h / t Glamour

Urmăriți Redbook pe Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1