Mai mult Carmen

imagine

Ce arata sexy?
Toată lumea poate fi sexy! Încrederea este cheia: Când cineva se simte confortabil în pielea ei, ea întotdeauna arată. Cunoașteți-vă pe voi înșivă, vă place și nu vă place. Dacă aveți o seară romantică și simțiți că vă surprindeți pe omul dvs. punându-vă ceva sexy, vă ajută doar. Dar, la sfârșitul zilei, sexualitatea vine din interior.

Când te simți cel mai sexy?
Când lucrez, pentru că mă simt mai sigur cu mine când știu că lucrez foarte mult. Îmi dă încredere și există o răsplată: Când termin o zi lungă de muncă, sunt încântată să vin acasă și să mă relaxez.

Există un secret pentru a vă găsi propriul stil sexy personal?
Fii fără teamă – purta ceea ce-ți place, indiferent dacă asta înseamnă să te îmbraci ca un tomboy sau să îți îmbrățișezi partea feminină și să te îmbraci și să te îmbraci. Cred că e sexy când cineva face o declarație care spune, Asta sunt eu. Aceasta este ceea ce cred că este sexy.

Care este secretul tău de a te iubi și de a te accepta așa cum ești?
Toți avem lucruri despre noi înșine că vrem să ne schimbăm. Știu că nu sunt perfect. Din anumite motive, dacă auzim 100 de laude și o critică, ne concentrăm asupra acelui lucru rău. Dacă cineva spune că ai ochi frumoși sau un fund mare sau că ești dulce, ia-o! Simțiți-vă demn de feedback pozitiv și lăsați totul să se rostogolească imediat.

Umorul este important pentru sexitate?
Râsul face totul mai ușor. Sexualitatea nu ar trebui să fie gravă – ar trebui să fie distractivă și ușoară. Spui că faci o striptease pentru tipul tău și că ai o călătorie accidentală, poți să râzi în loc să te simți nesigur. Asta e încredere și te va face mai sexy.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 89 =