слика

Гетти

Када ваш партнер дође кући и открије шокантне вести да су отпуштени, отпустили, отпуштени или било који од других термина за ту велику, ружну реч “незапослен”, може бити тешко да иде право у помоћног партнера мод.

Већина наших реакција представља мешавину туготе, анксиозности и ситне мржње о томе како би то могло промијенити ваш однос, своју финансијску сигурност и, у најбољем случају, свој живот. Ово је потпуно нормално, али важно је запамтити да ће се ваш партнер вероватно осећати лошије у ситуацији. Ево како можете помоћи.

<п>Када партнер открије да више немају посао, немој се изненадити. “Не идите право на велика питања попут” како ћемо се подржати? ” Дубоко удахните и реци: “Стварно ми је жао што се ово смањило, морате бити врло узнемирени због овога”, саветује терапеут Њујорка и стручњак за односе Рацхел Суссман. “Најважнија ствар коју можете учинити у првим тренуцима је подршка. Потврдите њихово искуство.”</p><p><strong>ПОВЕЗАНИ: Никад нисам потписао да будем примарни носилац, али мој супруг није имао посао</strong></p><p>“титле =” Паузирај пре него што реагујеш ”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/рбк.х-цдн.цо/ассетс/16/33/4000к2507/галлери-1471409627-геттиимагес-187988800.јпг?ресизе=480:*”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Гетти

Паузирајте пре него што реагујете

Када партнер открије да више немају посао, немој се изненадити. “Не идите право на велика питања попут” како ћемо се подржати? ” Дубоко удахните и реци: “Стварно ми је жао што се ово смањило, морате бити врло узнемирени због овога”, саветује терапеут Њујорка и стручњак за односе Рацхел Суссман. “Најважнија ствар коју можете учинити у првим тренуцима је подршка. Потврдите њихово искуство.”

ПОВЕЗАНИ: Никад нисам потписао да будем примарни носилац, али мој супруг није имао посао