20 Бракови приједлози које дефинитивно не бисте требали провести на Дан заљубљених

слика

НБЦ

Проналажење “оне” је довољно тешко. Не треба бити ангажован. Дефинитивно избегавајте ове проблематичне предлоге ако планирате да поставите питање 14. фебруара.

слика

Гетти Имагес
Приједлог скривеног прстена

Ова иде добро у теорији, али толико ствари би могло погрешити. Зашто проводити толико тешко зарађеног новца на прстену, а онда га покрити у храни? Шта ако случајно прогутају? Шта ако га сервер доведе на погрешан сто? Држите прстен удобно у кутији где је сигурно.

слика

Гетти Имагес
Случајни предлог

Једина ствар која је гора од неуспјешног предлога је случајна. Ако сте у фази ангажовања ваше везе, најбоље је избјећи давање било каквог прстена као поклона ако не дође са “Хоћеш ли се удати за мене?” Заправо, вероватно је боље избегавати све што долази у малој кутији.

слика

Гетти Имагес
Приједлог воде

Предлагање на броду, на мосту или било где близу воде може бити супер романтично … осим ако не испустите прстен. Ми нисмо у потпуности против ове идеје, само се побрините да се добро осврнете на ту ствар.

слика

Гетти Имагес
Предлог лажног хапшења

Локална полиција има апсолутно боље ствари него да буде део вашег детаљног плана приједлога. Имате свој ухапшен будући супружник за “украсти своје срце”, а онда им понуди прстен у позадини полицајца је дефинитивно једна од оних идеја које боље звучи у вашој глави. Иако признајемо да су ти типови предлога прилично забавни за гледање.

слика

Гетти Имагес
Даље за предлог Лажне смрти

Шокантно је што ово треба рећи, али видео вирусни приједлог доказује другачије. НЕ СМИЈЕТИМ СМРТ ИЛИ ПОВРЕДУ ПРЕ ПОТПИСАЊА ПИТАЊА. Чак и ако сте дошли до паметног пунца попут “Ја сам пао за вас”, унапред планирани пад са крова не оправдава то. Да се ​​ваш партнер плаши најгоре праве пре него што ставља прстен на прст, само значи … осим ако им није подједнако морбидан смисао за хумор.

слика

Гетти Имагес
Предлог за венчање

По вјенчању мислимо на неког другог. Крадење грмљавине младенаца и младожења је апсолутно не (осим ако се, наравно, не ради о вашем најбољем пријатељу као о овом поздравном пару). Ако се осећате инспирисаним љубављу другог пара, бар сачекајте док се не возите кући.

слика

Гетти Имагес
Приједлог болничког лежаја

Постоји неко ко чува, а онда је ту. Један корисник Реддита открио је да је њихов партнер предложио тако што их је пробудио из дубоког сна док су били болесни у кревету. Немојте тврдити да је ваш приједлог легитиман или само сјећање грознице. Иако послати поруку да сте целу “у болести и здрављу” озбиљно схватили.

слика

Роксхок
Приједлог телефона

Случај за телефон може учинити много више него само заштитити наше уређаје, али Рокшок одводи на потпуно нови ниво. Њихови случајеви могу сакрити ваш прстен за ангажман и онда се испричати да га представите када је вријеме у реду. Прстен чак и седи на постољу тако да је постављен у савршено усклађивање са камером телефона како би се видео снимак ухватио. Не а страшно идеја, осим чињенице да се у основи скриваш иза екрана током једног од најважнијих тренутака свог живота. Овде можете видети у акцији.

слика

Гетти Имагес
Радни предлог

Канцеларија је место пословања. Ако осећате потребу да предложите свом значајном другом испред једне тоне људи, сумњиво је да желе да ти људи буду колеге које једва знају. Радно место такође није идеално окружење за велики романтични гест. Зашто не баците неколико наговештаја да долази нешто велико, а онда сачекајте док немају времена?

слика

Гетти Имагес
Приједлог Мид-аргумента

Ми нисмо психичари, али усвајање ангажованог средњошколског потеза можда није најбољи начин да заједно почнемо будућност. Чак и ако се прстен купи и спремна за одлазак, пустите хладније главе пре него што те четири велике ријечи лете.

слика

Гетти Имагес
Пијани предлог

Нико не жели да њихов ангажман изгледа као пијана одлука. Мало превише течне храбрости могло би уништити иначе савршени предлог.

слика

Гетти Имагес
Тхе Пранк Пропосал

Ако желите задржати вашег партнера да погађа када долази тај велики тренутак, идите по њега, али понекад је гужвање особе узнемиравајуће. Приједлог факе излази из те танке линије између смешног и окрутног. Уверите се да знате на коју страну је ваш важан други.

слика

Гетти Имагес
Предлог социјалних медија

Промена статуса вашег односа пре него што поставите питање у стварном животу никада није начин да се иде. Ово би могло бити дигитално доба, али понекад је најбоље учинити ствари старомодним начином.

слика

Гетти Имагес
Предлог е-поште

Ако тражите да све романце искористите да вам искажу питање, е-маил је начин на који то можете учинити. Бар се одлучите за Фацетиме…

слика

Гетти Имагес
Фласх Фласх предлог

Фласх мобови могу бити забавни за све, али укључују толико планирања и координације. Постоји неколико начина да уградите своју омиљену песму у свој план приједлога без потпуно кореографске рутине. АЛИ, ако успете да је извучете, пошаљите нам видео. Не можемо добити довољно.

слика

Гетти Имагес
Приједлог за храну

Чак и ако је ваш први састанак био у Сбарру-у, предлог би требао бити мало интимнији него у средини суда за храну. Као што је то доказано у неколико видео записа о одбијању приједлога који су постављени у тржном центру, то је само лоша идеја, осим ако ваши важни други не воле бити центар пажње, колико и он или она воли Панда Екпресс (а не да нешто није у реду с тим).

слика

Гетти Имагес
Ливе ТВ Предлог

Са могућношћу да живите на већини сајтова друштвених медија, ваш приједлог не треба дијелити са (потенцијално) милионима странаца пред инвазивним камерама. Ако желите да емитујете свој велики тренутак, зашто не само да имате некога држите свој телефон и идите уживо да бисте га поделили са најближима и најближим за вас? На вама је да научите баку како да користи Инстаграм.

слика

Гетти Имагес
Предлог за спортски догађај

Чак и ако ваш тим побједи и осећате тренутак, долазак на једно кољено на спортском догађају које можете предложити може прочитати као клише ако тим нема никакво посебно значење за вас и ваше. Не осјећај се под притиском пољубац на јумботрону. Можеш доћи на неки начин боље од гласне игре ако је она девојка која не жели да пропусти игру.

слика

Топпс
Прстен поп предлог

Прстен поп предлог је испробан и истинит, али постоје и други начини слаткиља вашег ангажмана. Ако и даље тражите савршени прстен, размислите да понудите цвјетни аранжман направљен у потпуности од бомбона, или можда неке персонализиране М & М.

слика

Гетти Имагес
Предлог за одмор

Предлажем некоме на одмору да одузме нешто од чега га чини посебним. Велики значај дана може завршити у сенци овог значаја у вашем односу. Поред тога, желели бисте да прославите касније, а биће много лакше добити резервацију ресторана у основи било који други дан у години.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 78 =