Упознајте финалисте са Хот Хусбандс 2013

слика

Почели смо са више од 1800 поднесака и сузили је са овим 25 пушачким врућим, невероватно слатким кандидатима – сада је на вама да одлучите ко ће бити крунисан Највиши супруг у Америци. Прочитајте њихове приче, погледајте њихове слике, а затим гласајте. То је тежак посао, али неко мора то да уради!

слика

Љубазношћу предмета
Јереми Барретт, 34

Родни град: Цармел, ЦА
Професија: Хотел менаџер и реалтор
Породица: Ожењен 12 година; отац Цорал, 12, и Дилан, 9

“Радила сам на тржишту који продаје производе и овај чудесни момак са плавим дреадлоцкс-ом кренуо је према мени. Мислио сам да је он најзгоднији човек кога сам икада видео”, сећа се Глинис-а, 32 године, од тог судбоносног дана пре 15 година. Јереми је очигледно био и мало везан језик: “Прво што ми је рекао:” Види, имамо одговарајуће зице! ” Био сам уморен – али нисам могао престати да се кичме. ” Џереми држи се смеха до данас – то јест, када он није одслужио супер-тату. “Урадиће све да проведе више времена са нашом децом. Чак је и седам дана водио кампању за нашу ћерку петог разреда. лот предјела девојака. “Глинис каже да јој Џереми сваког јутра чини капућино – заједно са срцем у пени – даје масажама стопала и прави вечеру.” Недавно сам читао Педесет нијанси сиве, и Џереми је исекао мала папринска срца и написао ми смешне љубавне песме и заглавио их на насумичним страницама књиге. На сваких 50 страна, било је ново писмо. “За све вас момци: То је како се такмичите с Кристијан Греи.

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Турнер Херберт, 36

Родни град: Цхарлотте, НЦ
Професија: Адвокат
Породица: Ожењен 10 година; отац Нелл, 6 и Вебб, 3

Сада када је одрасла, Аллисон, 36, зна вредност мужа која је паметна, чини се да је сигурна, послуша је без суђења и смије се – што је сасвим супротно од како се осећала прије 15 година када су се срели са Турнером. “Ми смо били на колеџу, а он је био двострука филозофија и мајстор класике. Мислио сам да је он нервозан!” признаје. Сва та интелектуална моћ је, међутим, изнела нешто, пошто је сада успешан адвокат који се бави међународним антикорупцијским правом. Такође се испоставило да је њен двоје деце очаравајући оца, и веома се захваљује Алисоновим борбама за радну мајку која је заузета. “На дан мајке пре две године он је дошао са најзанимљивијим даром: он је тајно питао све наше пријатеље о чему се највише дивим о мени и створио колаж свих коментара. Оквирио га је и узео га у моју ормар, тако да чак и у лошим данима подсећа на то што он и други виде у мени. ” Невероватан, велики гест, али Турнер не заборавља мале ствари. “Сваким ноћима трља ми леђа.” Није лоше!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Мацхео Паине, 38

Родни град: Оакланд, ЦА
Професија: Директор непрофитне обуке
Породица: Ожењен 12 година; отац Илији, 8. и Цамерону, 4

Прва ствар која је Кафи, 33, привела њеном мужу, није био његов чудесни осмех, нити висина од 6 метара до 2 инча; то је била његова личност. “Мацхео је био тренер за мој љетни програм наставе на колеџу, а одмах сам био на лаган начин у учионици и стрпљењу са дјецом”, каже она. Пар је одмах ударио, али када је дошао септембар, Мацхео се вратио у Калифорнију да заврши факултет. “Ми смо остали у контакту преко писама – да, пошта за пужеве – и када сам добио своју прву кредитну картицу, одмах сам купио авионску карту за Калифорнију. Од тада смо заједно.” Сада Мацхео ставља све то стрпљење у добро кориштење са својим синовима и домаћинима хранитељима који је породица ушла. “Рад са децом је целокупни живот Мацхео-а посебно најтеже доступних студената који се баве ефектима насиља и расизам “, каже она. Упркос својим напорним распоредима, пар има у уторак вече Тацо, а често колико могу, добијају бебиситер и проводе вече у граду. Али, најсрећније су што су кући за спавање. “Мацхео добија докторат у образовању. После пуног радног дана, он сина вечери прави, игра се с њима, чита им, а онда остаје цијело ноћи у свом домаћем задатку.” Заборави пацијента, овај лик је светац!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Маттхев Поверс, 30

Родни град: Лее’с Суммит, МО
Професија: Менаџер продаје
Породица: Ожењен 6 година; отац Мадисону, 2 месеца

Матт је сјајан пример еволуираног супруга: за пет година које су он и Наталија дали, отишао је да одустаје од (говори детаље) неколико жена-жена, до врсте брижног, пажљивог мужа који би Цханнинг Татум играо на екрану . Његова супруга, Наталие, 31, зна колико је добра. “Подржао је моје промјене у каријери које су нас одвијале широм земље и било је говора о свим правим стварима кад сам имао проблема са дојењем да храним нашу ћерку или је био забринут због губитка тежине бебе”. Заправо, Матт је толико љубазан од Наталие да се чак ни не брани за даљинску контролу – сретан је што јој се придружи на каучу. “Бацхелор, Млади и неуморни – он ће их све гледати. “Сада када је пар новорођенчад, Матт се може наћи у кухињи за вечеру или доносити кућни ручак током дана.” Моја омиљена ствар у вези са њим је што он увек стоји на располагању за мене и нашу породицу упркос свом лудом распореду рада “, каже она.” Па то и његови абс су прилично импресивни! ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Кевин Саилор, 33

Родни град: Росебург, ОР
Професија: Багер
Породица: Ожењен 7 година; отац Алисон, 4, Цалеб, 3, и кћерка у октобру

Бетанијев омиљени квалитет у Кевину је тај што он пружа породици – али не само у традиционалном смислу. “Не само да напорно ради на свом послу, већ лови лову и рибу за лосос! Његови хобији храну нашу породицу током целе године – колико жена може рећи то о њиховим мужевима? “Кевин такође помаже код куће, а Бетхани, 30, каже да не може бити више романтична.” Његова спремност да посуђе и да буде са својом дјецом у све вријеме превазилази било коју другу романтичну ствар коју је икада урадио За мене. Он је савршено срећан пуцачки обруч с нашим сином или играјући лутке са нашом кћерком. Чак и балет плеса за њу – било шта да се деца смеју. “Пар тврди да им није потребна резервација за вечеру на ноћном дане – дадиља ће бити довољна.” Сваки пут када можемо изаћи из куће и имати непрекидан разговор, срећни смо, “каже Бетанија.” Он ми дозвољава да знам све време да сам неодољив и вољен. Ко би могао још нешто да тражи? ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Тоби Хоттови, 31

Родни град: Линцолн, НЕ
Професија: Директор техничке подршке
Породица: Ожењен 3 године; отац Лили, 1.5, и Бриант, 6 месеци

Ево момка који зна да се такмичи са Деда Мразом: “Тоби је предложио за Божић, давао ми нови лаптоп и инсистирао да га укључимо. Кад смо се попели,” Хоћеш ли се удати за мене? ” са сликама о нама “, каже Јен, 33. Одговор? Један од ентузијаста “Пекло, Да! “Од тада, Тоби је држала Јену на прстима са изненађеним датумима и слатким белешкама, али оно што стварно чини њену срчану панду виде га са својом дјецом.” Он увијек баца фудбал или тражи шкољке. Он ужива све што проводи време са нашом децом, а тада сам највише заљубљен у њега. “И посвећен је њеној такође. “Након што сам испоручио нашу старију ћерку преко Ц-одсека, он се бринула за мене, што ме насмеја, помаже ми да се тушам”, каже она. “Не постоји ништа романтичније него знати да ме је видио у најгорем и још увек чини да се осећам лепо.”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Јонатхан Метро, ​​29

Родни град: Оцеан Цити, МД
Професија: Помоћник програмског директора у центру за особе са инвалидитетом
Породица: Ожењен 7 година; отац Марли, 6

Разговарајте о првим утисцима! Лаурен, 27, у почетку је привукла њеног супруга, Џонатана, јер, како каже, он је “физички бог”. Да поставим сцену: “ходао сам у кућу пријатеља за забаву на плажи и управо је кренуо сутра. Био је тан и мишићав и имао је ту непоколебљиву плаву косу, само сам желео да буде мој.” Добила је њену жељу – и много више од гузице. “Он је служио својој земљи скоро осам година, укључујући два путовања у Ираку, а онда годинама трчао у склониште за бескућнике, а сада ради са особама са инвалидитетом, он је најнеосезнија и великодушна особа коју сам икада срео.” То је двоструко када је у питању његова девојиица. “Дошао је кући из Ирака како би могао свједочити о рођењу наше ћерке и он је увијек стављао такав ентузијазам на све око ње”, каже Лаурен. “Он плетује косу, чита њене приче, избаци школу и одводи је на рибарску вожњу, а наша ћерка га назива” Суперхеро тата “.” Зовемо га Суперхотти Тата!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Терранце Стрицкланд, 42

Родни градСпринг Валлеи, НИ
Професија: Декан студената
Породица: Ожењен 15 година; отац Террике, 21, Терриа, 21, Саге, 13, Терранце, 11, Јакон, 3

Као и многи колеџеви из града, Лидија, сада 42 године, није баш тражила мужа у мрачном, гласном Нев Орлеанс клубу у који су она и њени пријатељи лутали. Али Терранце је нашла. “Није могао вјеровати да никада нисам чуо за њега, јер је био велики фудбалер у Туланеу”, каже она. “Мислим да сам био изазов јер га нисам третирао као суперзвезда, али дубоко сам био одушевљен што ме је овај згодан, смешан момак надао!” Међутим, њихов однос није био без његовог учешћа у суђењима. “Када смо се упознали, он је једноставно изашао из везе и имао близанце кћерке”, каже Лидија. Да не спомињем чињеницу да је Лидија требало да се пресели у Њујорк након завршетка школовања. Два су раскинула – све док Терранце није назвала и рекла да не може да издржи од ње. “Нисам могао да верујем да ће његов живот угасити само да би био са мном.” Данас је Терранцеов оптимистичан поглед на живот који Лидиа највише воли. “Он увек прелази лимоне у лимунаду, кад је био на колеџу, требало је да оде у НФЛ, али му боли колено. Сада је тренер тима за сину нашег сина и доводи нашу кћерку у теретану да пуца на обруч. Његова фитнес страст је споредан посао – он предаје Пилатес и лични тренер. ” Сва та радња у теретани се исплати за Лидију. “Његово тело је невероватан!”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Брандон Схелстад, 26

Родни град: Форт Руцкер, АЛ
Професија: У.С. војска
Породица: Ожењен 4 године; отац Пенелопе, 9 месеци

Ок, тако да он може изгледати невероватно у тим заморима, али Цхантал, 25, има мало тајне о томе шта она стварно воли за свог мужа. “Када смо се упознали, нисам могла чак ни кувати тестенине”, признаје она. “Брандон је заправо учио Ја како кувати – може да направи шницлу као да је то нико посао. “И док се Цхантал дивила и снажним, секси рукама и дугим трепавицама њеног мужа, оно што јој највише одговара је његова одлучност, радна етика и брига за своју породицу. Пар је имао добар део изазова: војне РОТЦ програме, његово распоређивање у Ираку, а сада и његов захтевни распоред летења у школи, а да не помињемо лудост која долази од 9-месечне ћерке. “Он је воли тако много. Када је била новорођенчад, увек је је носио у ноћи и спустио је доле на спавање на грудима, тако да сам могао да добијем неколико сати непрекидног одмора. Изнад свега осталог, Брандон брине о обезбеђивању наше породице. Напорно ради како би се то десило. “Слатки човек који изгледа овако лепо!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Вин Слауцх, 31

Родни град: Окфорд, ПА
Професија: Ватрогасац
Породица: Ожењен је годину дана

Звучи као нешто из романа Ницхолас Спаркс: Девојка великог града излази у земљу на рођенданску забаву пријатеља и шпијуни згодног странца са друге стране собе. Крену ка једној другој … све док је пресретнута од страног превише служеног, благо непримереног пријатеља. Познати странац интервенира и вози пријатеља кући, али не пре него што добије цифре узнемирене даме. “Од тада смо заједно!” врана Лиза, сада 31. Када Вин не спашава људе на забавама, спашава животе као каријерни ватрогасац (само доказ да је врући ватрогасац стварно, стварно вруће). “Толико много воли свој посао што ме је инспирисао да напустим свој посао у рачуноводству и живим свој сан да постанем медицинска сестра за рад и испоруку.” Лиза такође има огромно поштовање још једне од имовине њеног супруга: његовој гузици. “Увек је на погрешном трку када плови и није га брига – он тресе ту ствар као да излази из стила. увек имају седиште у првом реду за то. ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Јамаал Авингтон, 27

Родни град: Гоосе Цреек, СЦ
Професија: Стафф Сергеант у ваздухопловству Сједињених Држава
Породица: Ожењен 7 година; отац Брадену, 7

Прва ствар коју је Данијела, 27, приметила о њеном мужу, била је његова дробња – тамо није било изненађења. “Мислио сам да је тако згодан, али изгледао је паметан”, каже Даниелле. Пар се састао док су стационирани заједно у мисији Аир Форце у четворогодишњем лицу у Виомингу, а Јамаал је ставио ту пукотину на посао – на добар начин. “Стално се шалио да ће се оженити са мном”, каже Даниелле. “Настало је много флерта!” Годину дана касније, они су постали званични, али њихова унија није била без потешкоћа. Даниелле каже да су њих двојица одвојена за више од половине свог брака због распоређивања и стационирања у одвојеним градовима, али “Јамаал је све учинио посао јер је тако посвећен нашој породици и својој земљи”. Када је кући, увек се бави пословима, без обзира да ли кува, усисава или ради веш, а активно учествује у школи њиховог сина. “Он је вољан да уради било шта”, каже она. Тешкоће у распореду и распореду пар долазе са сребрном подлогом: “Искористићемо највише сваке ноћи коју добијемо, без обзира да ли ходамо у центру Чарлстона, гледамо филм или идемо у клуб за комедије. Никада не желим да узимам за готово колико сам благословен. ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Дале Снеад, 41

Родни град: Поваи, Калифорнија
Професија: Рачуновођа
Породица: Ожењен 12 година; Отац Цаитлин, 19, Асхлин, 11, Браиден, 9, и Каден, 8

Идеја да ужасни медени месеци спречавају срећне бракове? Тотално смеће, каже 41-годишња Мицхеле, која је са њом сада-мужем Далеом имала најгори почетак брака. “Дан после нашег венчања смо отишли ​​на Флориду да се укрцамо на крстарење, али не можемо летети услед магле. Пропустили смо везу у Даласу, а онда смо пропустили чамац. буквално она је рекла: “Наш авион је био следећи дан, а када смо стигли у хотелски хотел, рекли су нам да су резервисани, иако смо имали резервацију. Када смо коначно ушли у собу, открила сам да се моја маса за косу просипала по свим мојим стварима, а хотел је заборавио наш позив за будјење следећег јутра. “Упркос непогрешивом почетку, ова два су на крају направила крстарење и било је глатко После 15 година заједно, Дале никада није заборавио да су малог детаља важне: “Чак иу нашим данима, он ми купује карту, пере ауто и чини се да се осећам као принцеза”. Али оно што Мицхеле воли већина је да је Дејл тадашњи тата. “Направи тачку да проведе квалитетно вријеме са сваком нашом дјецом – чак је питао његову ћерку из претходне везе, Цаитлин, дозволу прије него што ми је предложио.” Све заједно сада: Авввв!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Схаун Мицхелсен, 29

Родни град: Лос Анђелес, Калифорнија
Професија: Модел и фотограф
Породица: Ожењен 1,5 године

Џордан, 21, упознао је Схауна када су бачени као модели за исту фотографију, а њихова хемија је била тако запаљена да је одлучила да га не пусти из вида без обезбеђивања првог датума. “Већ сам био на челама пете”, каже она. Ствари су прошле тако добро на њиховом излазу да је Јордан … панично. “Осјећао сам се да стварно може бити” Један “, а нисам знао шта да радим с тим осећањем. Па, након што сам напустио први савршен састанак, послао сам му поруку да не мислим да ће успјети нас “, каже она, са смехом. “Срећом, убедио ме је да га барем видим поново – и од тада смо били нераздвојни.” Иако он зарађује за модел, има више Схауна него његов изглед. “Недавно ми је читав дан био болестан на каучу и поменуо сам да сам жудела за мац и сирем. Пробудила сам се од напи да пронађем мирисну, домаћу посуду на столу поред мене.” Плус, човек има средњу романтичну линију. “Доћи ћу кући на свеже цвијеће у вази око куће, пробудит ће ме да ме пољуби усред ноћи јер каже да једноставно не може помоћи, а он ми каже да сам његов најбољи Пријатељ сваког дана. То чини моје срце топи. ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Сиед Месум Али, 27

Родни град: Хоустон
Професија: Предузетник
Породица: Ожењен 4 године

Практично, свака праведна жена је параноична о губитку свог дијамантског прстена. Па, то се десило са Романом Фатима, 24. “И прстен је био породични наследник. Осјећао сам се ужасно!” Месум је уштедела и купила је нову, када су се венчали годину дана касније: “Подсећа ме на све што је жртвовао због љубави према мени.” Међу тим жртвама: Месум се преселио из родног града Дубаија да живи са Романом у Тексасу, где су се срели док је студирао на Универзитету у Хјустону. Два су такође била раздвојена прошле године, док је Месум радио у стартној компанији у Саудијској Арабији, покушавајући да дају пар солидној основи за свој живот заједно. “Подстакао ме је да завршим колеџ у Сједињеним Државама, иако је то значило да ћемо бити на различитим местима, јер је знао да је то једини начин да се испуни”. А пошто се пажљиво не зауставља на великој слици. “Отишао сам у Египат да проучавам арапски прошлог лета док је Арапски пролећак био у пуном замаху. Једног дана, жалио сам се да ми је било болесно да једем блискоисточну храну, што је довело до глупе борбе о нашим борбама и трошковима, а Месум је ходао Изашао је два сата и почео сам да добијем стварно забринуто. Изненада је устао, потопио се од главе до пете, држећи торбу од МцДоналдса. Отишао је у нереде и прошао кроз сузавац и врућину, само да бих могао имати хамбургер! “Ми га ловимо.

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Леви Нехрт, 28

Родни град: Сеимоур, ИН
Професија: Киропрактичар
Породица: Ожењен 10 година; отац Елли, 3, и Нолан, 2

Ево момка који доноси ново значење појму хандс-он тата: “Леви је уствари нашу кћерку”, каже Џенифер 28. “Кад сам био спреман да потврдим последњи пут, наша бабица је питала да ли жели да преузме и он се није оклевао на тренутак. ” Наравно, Џенифер је требала предвидети да ће имати такав ентузијазам и неустрашивост. “Леви је дошао из мањег од идеалног животног живота и био је одлучан да направи другачији живот за себе. У 18, добија одличне оцене, увек се добровољно јавља као одређени возач на забавама и био је одлучан да оде на колеџ. нису пуно момака који су тако одговорни у тако младом добу. ” Сада, после 10 година брака, Јеннифер је и даље инспирисана одлучности и преданошћу Леви. Плус, ту је и читав животни херој: “Прошле године, Леви је случајно гледао кроз прозор током тренинга за девојчице поред своје канцеларије, а у том тренутку играч на терену је ударио ослобађањем. пацијенту и склонио ограду од 7 метара, а када је стигао до девојке која није дишала и била је толико плава, мислио је да је отишла. Дао јој је ЦПР, а до тренутка кад су стигли болничари, она је дисала. онај тип кога је он – он помаже без оклевања и ставља све испред себе. То је вруће. “Не шалим се.

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Травис Негаард, 39

Родни град: Саинт Мицхаел, МН
Професија: Власник малих предузећа
Породица: Ожењен 14,5 година; отац Лили, 9, и близанци Овен и Виллиам, 7

Келли, 39, зна да је једна срећна жена: “Травис воли Кувати. Без обзира да ли прави ручне свињетине ролне или печене пилеће пиваре, никад не морам бринути о храњењу наше породице! “Осим што је породични кухар, то не штети што је и изванредан тата.” Воли да буде са наша дјеца – борити се с њима, пецати их или плесати као манијак, тако да ће појести своје поврће “, каже Келли.” Он је практичан на сваки начин. “Почетак њиховог односа био је мање него успјешно: Убрзо након што су почели да дају, пар је одвезао у Монтана, а на последњи дан пјешачења су отишли ​​с трага и потпуно изгубили, док је ноћ почео да пада. “То је било прије мобилних телефона, а ми нисмо имали храна или вода. Када сам почео да лупа, Травис ми је захватио руке и молио се за мене за нашу сигурност. “Након што су преживјели бесно грмљавину у зору, они су шпијунирали траку сјеча, али је прво морао да пређе поплављени ток до тамо.” Вода се померала тако брзо, и све је било глатко, али Трависово нежно тренирање, стигао сам на другу страну. Обоје смо схватили да ако успемо то успијемо, могли бисмо успјети било шта. Травис ме смирује пред каквом кризом – он је моја стена, и ја имам среће што га имам. ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Цуонг Нгуиен, 47

Родни град: Лас Вегас
Професија: Кардиолог
Породица: Ожењен 16 година; отац Хани, 12, Етхан, 10 и Каилин, 8

Као и многи парови, Кханх и Цуонг провели су свој дан вјенчања толико заузет забављајући госте да су до краја читаве афера били гладан. “Имали смо огромну, традиционалну вијетнамску аферу са преко 340 гостију, пет промена гардеробе, три пријема и две церемоније”, каже Кханх 42. “У 1 ујутру, након целог дана прославе, схватили смо да смо заборавили једемо вечеру, па смо наручили велику пицу и једли док ми је масирао ноге. Нисам могао бити срећнији. ” Кхан каже да је то невероватно искуство гледајући како муж постаје човјек коме се и други дивим: Цуонгова посвећеност својој каријери у медицини одвела их је на путовања у мисије у земљама у развоју како би могао да образује и обучава друге љекаре. Његова мекана страна излази и на унутрашњост: сликао је мурале у спаваћим собама својих вила, магичних стабала и цвећа, и научио ограду како би могао да се баци са њима. “Цуонг показује своју посвећеност својим речима, акцијама и духом тако вруће “, каже Кханх. Овај кардиолог је срчаник!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Бриан Сеаборн, 28

Родни град: Насхвилле
Професија: Вођа пројекта
Породица: Ожењен 3 године

Односи на даљину никад нису идеални, али према Бецци, 22, проналазак типа као што је Бриан чини га вредним. “Током првих 10 месеци наше везе живио је у Канади док сам био на универзитету у Утаху”, каже она. “Тражио би 12 сати барем једном месечно да ме види, и разговарали би телефоном пет сати у ноћи. Био је посвећен нашој вези и стварно је показао.” Бецца признаје да јој је потребан човек који је имао неограничене резерве подршке и пажње. “Када сам одрастао, био сам жртва јавног скандала сексуалног злостављања који је потресао моју породицу и моју заједницу. Заиста никада нисам вјеровао да могу наћи некога с снажом и стрпљењем да водим и умирим како је Брајан урадио Тако сам захвалан што сам га нашао. ” Овим данима не треба пуно да се овај млади пар сретни. “Трудимо се да будемо скромни, али ми се толико забављамо да чак и одлазак у продавницу хране може бити ноћ за нас. Никада не прекидам да се смејем када је он, а то је диван начин живота.”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Јад Валтерс, 31

Родни град: Цари, НЦ
Професија: Обожавајте пастора
Породица: Ожењен 10 година; отац Гриффин, 3

После неколико превише година забаве, Ерин је седела и направила списак свих ствари које је желео у свом следећем дечку: “Морао је бити сладак, паметан, волети Бога, имати сјајну породицу , а не притиска ме да радим ствари са којима нисам био задовољан. Сећам се молитве, Господе, ако не можеш да ми донесеш ове ствари, онда не желим никога.”Назовите то божанственом интервенцијом: Две недеље касније, Јад, који је од пријатеља добио Еринов број, напустио је гласовну пошту која је сазнала на слепом састанку.” Није ми требало дуго да схватим да је он све што се надао , каже она.Они су се венчали три године касније, а он је доказао свој начин на много начина.Гриффин сина је имао кашњења у развоју која захтијевају значајну терапију – а Јад је његов највећи навијач и тренер. “Траје Гриффин сати постиже вештине које би нормално узело дете у просеку, а Јад се никада не осећа фрустрираним или нестрпљивим. “Такође ради пуно дана у свом министарству, а онда долази кући да преузме храну, купање и спавање, тако да Ерин добије потребан одмор. “Он је невероватан отац, а ништа није сјајније него што види Гриффиново мало оружје које је омотано око Јидовог врата док му се пољуби.”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Тхомас Васкуез, 39

Родни град: Алекандриа, ВА
Професија: Службеник америчког маринског корпуса
Породица: Ожењен 1 годину; отац Андреју, 18, Алеку, 16, Емилију, 15 и Елиу 7

Када је Кристина, која је сада 27 година, рањена у борби у Ираку, она је приморана у цивилни живот – промена која јој је оставила осећај изгубљене. Док је ловила посао, пронашла је контакт податке официра са којом је блиско сарађивала, а истовремено је стигла да види да ли може помоћи. “Сећала сам се њега као најбољег момка кога сам икада видео”, каже она. “Али у то време нисам могао да му кажем, наравно, јер је забрањено братство у војсци.” Службеник Горгеоус је учинио њу боље него што јој је обезбедио нови посао: одвео је из Северне Каролине у Тексас два дана да би јој помогао да се врати на ноге. “Дошао ми је тако брзо и без икакве сумње, нисам сигуран да је он мој принц Шармантан.” Након што се вратила кући за добробит, Цхристина је такође видјела да је Томас био татин тате његовој четри дјеци из претходних односа, и пао за њега још више. “Никада нисам видео да неко прати најбоље интересе и добробит својих дјечака колико и Тхомас.” Пар се удала након четири године дружења, а Тхомас га чини задужењем да задржи осмех на лицу своје жене, без обзира да ли то значи испуњавање њеног доживотног сна одласка у Диснеи Ворлд с изненађујућом новогодишњим излетом или једноставно удара у теретану са њом. Знаш шта кажу: Пар који се зноји заједно остаје заједно!

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Анди Мооре, 45

Родни град: Воорхеес, Њ
Професија: Извођачи наводњавања
Породица: Ожењен 18,5 година; отац Николи, 16, Доминици, 14 и Сиднеју, 11

Ејми је имала проблем. Родила се са својим дечком већ скоро две године, и док су били на венчању његовог најбољег пријатеља, сви су питали када она хтио би се постићи. “Почело је да постаје депресивно!” она каже. Ствари су се у каснијем вечери окренуле великом позорницом, када је Анди ухватио Ами потпуно без страже и предложила је јој на плесном поду. “Сређио га је са невестом и младићем, а сви гости знали”, каже она. Чак и након скоро 20 година брака, Анди још увијек извлачи један на Ами, сада 45, с времена на вријеме. “За свој 40. рођендан је планирао велику странку изненађења – руководио је позивима, листом гостију, месту и ангажовао мој омиљени бенд. Било је тако посебно да сви моји пријатељи и породица славе заједно”. Али пар није био без свог учешћа у изазовима. “Један од наших синова је невербалан са аутизмом, а Анди је тако позитивен и подржавао га, он га купа и ставља у кревет сваке ноћи.” Ејми каже да Анди такође стиже до свих ногометних игара своје деце, и помаже им својим домаћим задатком. “Чак и ако је исцрпљен након дугог дана, он ради толико кућног посла како ће вријеме дозволити”, каже она. Ох, да, овај лик дефинитивно чувар.

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Цхрис Харл, 32

Родни град: Сан Антонио, Тексас
Професија: Власник предузећа
Породица: Ожењен 5 година; очекујући прво дете у марту

“Знаш тог мужа да су сви ваши пријатељи љубоморни јер је тако сладак, замишљен и невероватан? То је мој човек!” каже Тарах, 30. И ако није било довољно да је Цхрис висок, изграђен као лумберјацк, и има очи плаве боје као што је Паул Невман, то су изненађења, мали поклони и цвеће које оставља око куће која стварно чини његова жена се осећа срећно. “Крис увек ради романтичне ствари, али најважније, он ме увек ставља у мене и нашу породицу. Пре четири године, он је понудио да помогне мојој 65-годишњој мами да се пресели из Грузије у Тексас, инсистирао је да лети тамо, преселила камион и одвезла је у свој нови дом, покривали су 1.000 миља у два дана: мој супруг од 6 метара, мој мамац и њен пас у малом Сатурну. Само размишљао о томе како то ради уз осмех његово лице ми се сруљило. ”

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Деррицк Чапман, 29

Родни град: Јацксон, МС
Професија: Учитељ
Породица: Ожењен 3 године; очух Јаила-Даниелле, 16, Тилер, 12; отац Исани 6, и Јосетт, 2

Пре тога сте имали ту Цалгон фантазију: После дугог дана, долазите кући свом мужу и проводите врућу купку испуњену мјехурићима и окружена свећама. Постоји флаша вина поред кадице, а он вас слуша истовара своје бриге док вам даје масажу с пуним тијелом. За Киана, 35 година, то није фантазија – то је прави живот са њеним супругом Деррицком. Два су се упознала када су обојица наставници заједно путовали на терен, а према Киани од тада је био посвећен муж и породични човек – нарочито њеној деци из претходних односа, који га зову “тата”. “Када смо се Деррицк и ја први пут скупили, нисам могла да приуштим спортску опрему за мог сина, Тилер”, каже она. “Али Деррицк га је потписао за малу лигу, фудбал, а сада му игра фудбал, а мој син никада није био срећнији”. Деррицк показује исту врсту ентузијазма за тинејџерку Данијелу; никада не пропусти прилику да је одведе на плес отац-ћерка и присуствује свим фудбалским утакмицама у средњој школи да гледа како се она игра као флутиста током полувремена. Човек који својој породици даје сво време и енергију? Боље него калгонска фантазија.

Запишите свој глас сада.

слика

Љубазношћу предмета
Роберт Марцони, 30

Родни град: Јефферсонвилле, ИН
Професија: Учитељ
Породица: Ожењен 1,5 године

Ево права романтика 21. века: Након што су се кратко срели 2006. године, Роберт и Ешли (26) постали су пријатељи на Фацебооку. Годину дана касније, појавио се на слици о њеном извјештавању о новостима и одлучила је да га “покуца”. Одатле, њихова романса је отишла: послали су поруке, послали е-пошту и разговарали телефоном већ неколико месеци, док је његов мали играч у бејзболу играо у року од сат времена свог колеџа у Индијани. “Погледао сам га и помислио, Вау, он изгледа сјајан у тим бејзбол панталонама. Онда сам приметио да је он једини момак у тиму који је водио време да потпише аутограм за децу и видео сам како му мајку пољуби. Тада сам знао да није само био врућ, већ да је имао срце од злата. “Две године касније Роберт је предложио и од тада доказује своју преданост.” Прошлог лета сам Роберту рекла да хоћу да сви подови од тврдог дрвета плочице у нашој кући, а за недељу дана је подигао подове “, каже она. И он не одустаје само од мачо-човекових ствари:” Он боје и истиче моју косу “, каже Асхлеи. прилично добро у томе! “Тип који може поправити кућу и поправити косу? Сада то је остварење сна.

Запишите свој глас сада.

слика

Гласајте!

Видео си кандидате. Сада је време да гласамо за најбољег америчког супруга – шаљемо победника и његову жену на Бали!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 62