Почетком марта коначно су потврдили гласине о романтици између бејзболске легенде Алека Родригуеза и иконе поп културе Јеннифер Лопез. Лопез, 47, и Родригуез, 41, званично су постали предмет, према Ус Веекли. За само један месец, пар је одвео своју романтичну романтику из Лос Анђелеса и Њујорка у Доминиканску Републику. Само време ће вам рећи колико ће ова два ићи, али за сада, ево временске линије удруженог партнера.

слика

Лопез се први пут среће са Родригуезом на утакмици Ианкее 2005 против Метса.
Гетти Имагес

21. маја 2005: Лопез среће Родригуез током утакмице Ианкеес против Метса. Певачица и њен бивши супруг, Марц Антхони, упознати су са играчем и позвали на фотографију са њим, Антхони спортинг Метс геар и Лопез који су ломили капу Ианкеес. На несрећу за Ианкеес, Метс је победио у игри.

8. марта 2017: Брзо напријед 12 година, и након иницијалне шпекулације, Ус Веекли потврђује да се Лопез и Родригуез званично затекну. Извештај долази убрзо после краткометражног Лопеза са репером Дракеом, а Родригуезов однос са генералном директорком Силиконске долине, Анне Војцицки, обојица су дошли до краја.

Март 2017: После летења приватним млазом из Мајамија, пар ужива у романтичном одмаралишту на Бакерс Баи Баи Голф & Оцеан Цлубу, ексклузивном дестинацијом само за власнике, према Паге Сик.

слика

Лопез и Родригуез једу у Њујорку.
Гетти Имагес

Март 2017: Родригуез се враћа у Ианкеесов пролећни тренинг камп за свој други тренинг као посебан инструктор, али овај пут он доноси Ј.Ло са собом. Током игре Ианкеесове изложбе против Ориола, Лопез је примећен у апартману Родригуеза.

24. марта 2017: Пар посећује Лос Анђелес, гдје их примећују у теретану заједно. Неколико недеља раније, пар је пукао у Мајамију који су заједно изашли из теретане.

31. марта 2017: Родригуез се појављује Поглед и отвара се о његовом односу са Лопезом, рекавши да су се ова два “лепо провела”. Ианкее такође открива неке особине о својој новој девојци, рекавши: “Она једноставно воли једноставне ствари, мислим да је веома, врло једноставна особа, воли породицу, одличну сестру, одличну кћерку”. Родригуез такође тврди да су омиљене певачке хамбургере чоколадни сладолед и колачићи.