imagine

Getty Images

Ziua Îndrăgostiților nu este doar pentru cupluri – este o șansă pentru copii să le sărbătorească și ei iubesc. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni tematice V-Day pentru următoarea seară de film, nu căutați mai departe decât aceste drăguțe pile, toate acestea abordând subiecte cum ar fi prietenia și loialitatea într-un mod în care cei mici vor aprecia.

Be My Valentine, Charlie Brown

CUMPARĂ ACUM

Charlie Brown dezvăluie această tranșă de arahide, concentrându-se asupra prietenului său Linus. Linus se îndrăgostește de profesoara sa, domnișoara Othmar, și decide să cumpere o bomboană de Ziua Îndrăgostiților – chiar și după ce prietenul său Violet îl avertizează să nu o facă. Atunci lucrurile devin dezordonate.

($ 10, amazon.com)

Frumoasa si Bestia

STREAM ACUM

Dacă au văzut deja desenul animat, arătați-le versiunea live a clasicului Disney, totul despre o femeie tânără care învață că există mai mult pentru oameni decât pentru ochi.

(4 dolari, amazon.com)

Mad Madagascar

STREAM ACUM

Toate din Madagascar stelele se întorc în această lovitură de Ziua Îndrăgostiților. Alex leul a fost obișnuit să primească valentine de la admiratori când a trăit la grădina zoologică, dar acum că locuiește în Africa, trebuie să găsească noi modalități de a sărbători Ziua V. Între timp, Marty zebra ia o poțiune care îl face irezistibilă pentru animalele de sex feminin din junglă.

(4 dolari, amazon.com)

LEGATE DE: 19 Povestiri adevarate de dragoste Valentine’s Day

doamna si Vagabondul

CUMPARĂ ACUM

Două pui din lumi opuse se prăbușesc unul pe celălalt, iar rezultatul este una dintre cele mai mari povestiri de dragoste pe care le-a spus vreodată (sau, cel puțin, discutate vreodată de Disney). Fapt: Este imposibil să nu se topi peste scena iconic spaghete și carne de vită.

(25 de dolari, amazon.com)

Barney Be My Valentine

STREAM ACUM

Barney și prietenii lui schimbă valentinele, dar primește un extra special de la Regina inimilor. Ea îi invită pe toți la castelul ei Valentine pentru o zi de aventură.

(4 dolari, amazon.com)

Gnomeo și Julieta

STREAM ACUM

Doi gnomi de grădină care trăiesc în șantierele vecinilor rivale se îndrăgostesc de acest răsucire pe clasicul Shakespeare. Ei trebuie să lupte pentru dragostea lor ca proprietari umani, domnișoara Capulet și domnul Montague, o dispută asupra cărei grădini este cea mai bună.

(4 dolari, amazon.com)

Micile canalii

STREAM ACUM

Spanky McFarland este președintele clubului “He-Man Woman Haters”. Cel mai bun prieten și coleg al său membru al clubului, Alfalfa, este ales pentru a conduce motocicleta gang-ului în derby-ul de săpun din viitoarea săpun. Grupul este gata să-și ia locul întâi, până când vor afla că Alfalfa ascunde o iubită secretă, Darla – o încălcare clară a politicii lor “fără fete”. Alfalfa îi va alege pe cei mai buni prieteni și campionatul derby-ului cu săpun, sau noua sa dragoste Darla?

(4 dolari, amazon.com)

LEGATE DE: 14 idei creative pentru partidele de Ziua Îndrăgostiților pentru copii

Sus

STREAM ACUM

Dacă reușiți să treceți în primele 15 minute (avertizare: vă vor distruge), veți fi răsplătiți cu o poveste inimaginabilă despre tot felul de iubire. Vânzătorul de baloane Carl, care și-a pierdut recent soția și cel mai bun prieten, Ellie, decide că viața este prea scurtă pentru a nu urma visele tale. El a vrut întotdeauna să vadă America de Sud, deci, cu puțin ajutor din partea “Wilderness Explorer” Russell și Kevin câine, el decide să zboare acolo – prin legarea sutelor de baloane la casa lui. În timpul călătoriei lor, trioul formează o legătură neclintită și află lecții importante despre prietenie și familie.

(4 dolari, amazon.com)

Fermecat

STREAM ACUM

Prințesa Giselle se găsește în mijlocul orașului New York, după ce o regină răutăcioasă o învinge în a-și lăsa în urmă lumea ei magică. Îngerul ei, prințul Edward, se dorește să o găsească, dar pe parcursul explorării casei ei, Giselle se îndrăgostește de un alt bărbat.

(4 dolari, amazon.com)

Shrek

STREAM ACUM

Shrek călugărul își găsește mlaștina plină de creaturi de poveste care au fost alungate de către Lordul Farquaad rău. Farquaad face o înțelegere cu Shrek: Salvează femeia pe care speră să se căsătorească în schimbul faptei în țara sa. Shrek găsește prințesa Fiona, dar în drum spre Farquaad începe să se îndrăgostească de ea. Printesa, între timp, păstrează un mare secret – unul care își face griji că va întoarce toată lumea împotriva ei.

(4 dolari, amazon.com)

LEGATE DE: 17 Cadouri adorabile pentru Ziua Îndrăgostiților pentru copii