Știi ce e enervant? Perioadele. Ca multe alte lucruri plictisitoare, recurente; totuși, învățăm cum să ne descurcăm și să continuăm cu viața noastră. Cel puțin, am crezut că am avut. Apoi, un comunicat de presă al unui nou serviciu de livrare, menit să ajute femeile să “redefinească experiența lunară”, a aterizat în căsuța mea primită. Iată care este părerea despre Juniper:

“Juniper dorește să transforme o perioadă a femeii în fiecare lună dintr-o cauză de stres într-o ocazie de răsfăț în fiecare ciclu, un pachet de Juniper este livrat abonatului înainte de începerea perioadei sale.Utilizați selecția personalizată de tampoane și alte produse de protecție de rezervă, precum și gurmandele tratate manual, cum ar fi ciocolata artizanală și ceaiuri din plante. “

Acum văd ambele părți ale ecuației aici. Pentru $ 28 pe lună, Juniper va livra “tampoane și tratamente” pentru a coincide cu ciclul dumneavoastră. Deci, dacă sunteți o persoană a cărei perioadă vine în reg – dar întotdeauna vă pareți că nu sunteți pregătiți pentru asta – având proviziile livrate vă economisește o alergare de ultimă oră și / sau o situație de scurgere. Tratamentul de livrare este, de asemenea, un bine.

Pe de altă parte, acum suntem toți adulți. Dacă te-ai ocupat de perioada de când erai adolescent, nu e primul dvs. rodeo. Ideea de a nu avea cel puțin câteva tampoane în stand-by este cam nebună. Eu nu sunt nici un Doomsday prepper, dar am întotdeauna unele provizii timp de origine.

Din nou, văd avantajele și dezavantajele acestui ultim serviciu de abonament lunar. Cred cu adevărat că fondatorii provin dintr-un loc de compasiune și empatie și cunosc multe femei care simt simptome de perioadă care le fac în realitate incapabile și nu pot să ajungă la magazin pentru a obține provizii. Cu toate acestea, o parte a unui adult este pregătită, mai ales pentru lucrurile pe care le faceți ști se va întâmpla. Dar cine știe … întreabă-mă dacă mă simt mai înclinat spre Juniper când acel moment al lunii se rostogoleste.

Legate de: 13 Abonamente la înscrierea pentru acum