Tata stories

Robert Harding Productions

Cele mai multe dintre mamele pe care le cunosc, inclusiv soția mea, Karel, sunt în mod inutil de greu pentru ele însele. Așa că în această lună, pentru a sărbători Ziua Mamei, am crezut că vom arunca o privire la unele greșeli părinți din Arhivele Paternității. În timp ce voi încercați să vă perfecționați (sau încercați să fiți bine cu imperfecțiunea), tații au un scop mult mai simplu: să-și țină copiii în afara camerei de urgență. Deoarece este relativ nou pentru noi să fim foarte implicați în îngrijirea copiilor, așteptările noastre nu sunt atât de mari, încât nu ne batem prea multe greșeli. Crede-mă, aceste povestiri te vor face să te simți ca un regulat Clair Huxtable prin comparație.

Pauza de cafea

Recent am asistat la un tata din parc predand fiului sau de 2½ ani aproximativ 20 de grame de cafea dulce Dunkin “Donuts”. (El a explicat cu nerușinare că a uitat să aducă suc sau apă de-a lungul.) Am urmărit, în tăcere ascuțită, când copilul a tras înapoi în ultima picătură. Tatăl sa întors spre mine, ignorând faptul că ar fi ars în mod esențial copilul său cu cafeină și a spus: “Huh, n-am mai văzut-o să bea prea multă cafea o dată înainte”.

Am izbucnit în râs.

Recunosc că metodele acestui tip erau neortodoxe, dar copilul lui părea să se bucure de el însuși: a petrecut următoarele două ore făcând coturi adânci de genunchi, iar Krav Maga de mare viteză se mișcă în timp ce zgomoteau ceva ce părea ca libretul de la Flautul Magic. Când am plecat, tatăl încearcă să-i bată pe băiat în cărucior. Nu merge bine: copilul său avea puterea a 10 bărbați!

Atac de rechin

Prietenul meu, Brock, iubește natura și este hotărât să insufle aceeași dragoste în copiii săi. Băiatul său mai mare a luat-o într-adevăr la rechini, așa că Brock și-a alimentat interesul. Acum, nimeni nu s-ar fi certat cu un tată care să-și împărtășească înțelepciunea despre animale și mediul înconjurător fiului său de 4 ani. Dar majoritatea oamenilor nu ar lăsa copilul lor să se uite Fălci. Doar pentru a reitera, prietenul meu a lăsat ceasul său de 4 ani Fălci. Aproximativ o săptămână mai târziu, am observat că fiul lui Brock arată imaginile băiatului de 3 ani despre supraviețuitorii atacurilor de rechin și explicând că “rechinii sunt real victime “. În mod surprinzător, fiul meu a manipulat picioarele dispărute și a pierdut bucăți de coaptă mult mai bine decât a manipulat Ursul Lots-O’-Huggin din Povestea jucariilor 3. De asemenea, ar trebui să subliniez că fiul lui Brock nu se trezește în noaptea țipând: “Avem nevoie de o barcă mai mare!” De fapt, el nu mai are de-a face cu oceanul, rechinii și scena Fălci unde Roy Scheider, Richard Dreyfuss și Robert Shaw se îmbată și cântă în bucătăria Orca. Bine, Brock.

Porc

GK Hart / Vikki Hart

Poate cineva să-mi dezghețe copilul?

Amicul meu, Owen, mi-a trimis un e-mail despre asta, despre dimineața când a lăsat scaunul mașinii fiicei sale în mașina soției sale. Fusese târziu să muncească și trebuia să-i ducă copilul la casa bunicilor. “Așa că am legat-o pe scaunul de pe bicicletă și am călătorit în cinci kilometri de peisajul rural vânt, Pennsylvania, pentru a ajunge acolo”, a scris el. “Pentru că eram târziu atât de târziu, puteai să-mi spui cu exactitate ritmul meu de mișcare. De asemenea, ați putea să-i spuneți “brisk” pentru că a fost la jumătatea lunii ianuarie în mediul rural din Pennsylvania, deci cred că ați putea numi și “înghețarea”. “Owen admite că acesta nu a fost cel mai bun moment de părinți, dar el nu a locuit pe el. La urma urmei, au ajuns la destinație într-o singură bucată. Ceea ce nu înseamnă că aceste gafe întotdeauna lucrează pentru cele mai bune. Caz elocvent…

Tipul de porc

Steve trăiește în cartierul meu urban din Philadelphia. Steve a decis să-și surprindă soția și fiica în vârstă de 8 luni cu un porc în vârstă de crăciun anul trecut. Aceasta este o soție care, în opinia lui Steve, nu a crescut niciodată animale de companie și care a dat naștere cu opt luni mai devreme și probabil nu a avut un somn decent de când. Gândiți-vă la obținerea unui catel în timpul primului an ca părinte – oribil, nu? Acum imaginați-vă că catelul este un porc și că trăiți în orașul Philly. Credeți sau nu, l-am întâlnit pe Steve într-un bar, unde el pledează cu alți patroni pentru a da “Kevin Bacon” o nouă casă. Nu poți să faci chestiile astea, oameni buni.

Cu un bang

Prietenul meu de pe Facebook, Abe mi-a povestit despre o seara recenta pe care a petrecut-o cu fiul sau de 3 ani: “Dupa un joc din Utah Jazz, mi-am ridicat copilul obosit pe umeri si l-am indus intr-un semn stradal. usturoi de gâscă pe cap pentru o săptămână. Oh, sa dovedit bine.

Și asta e cheia: “Sa dovedit bine.” Băieții din această coloană sunt mari tați. Iubesc copiii lor și sunt implicați. Dar ele se întâmplă să fie umane și știm că și tu ești. Așa că data viitoare când te bați pentru că copiii nu și-au spălat părul într-o săptămână, sau televizorul a fost pe toată ziua sau canapea este plină de Cap’n Crunch, amintiți-vă: se va dovedi bine. Și chiar dacă nu, încă vă iubim, pentru că, cel puțin, nu ați cumpărat un porc.

Cronicarul REDBOOK Aaron Traister locuieste in Philadelphia cu sotia si doi copii. Citiți blogul său la redbookmag.com/whysguy.