Etapele petrecerii, post-30

pumă Town, sweatpants

Disney ABC Television Group

Nu este o petrecere ca o petrecere de transpirație, pentru că o petrecere cu transpirații se termină în momente de somn.

Inspirat de Cosmopolit lovind mahmureala pe cap cu “Etapele petrecerii, prin varsta”, va rugam sa puneti pe cele mai bune lenjerie de corp, cue pana acele DVR’ed Proprietate Brothers, și pregătiți-vă furie-30-ceva stil.

30: Acționați ca și cum ați mai fi din punct de vedere tehnic anul trecut al anilor ’20 … încercând să zburați sub radar în baruri de scufundări și vă pare rău pentru prietenii dvs. care sunt însărcinați și nu pot bea.

31: Avea suficiente bare de scufundări: treceți la evenimente de caritate, unde consumul de alcool nu mai este principalul obiectiv; se plâng de soțul tău.

32: Participați la o adevărată “petrecere de cină” unde toți sunt în cele din urmă partenere, scotch amendă este turnat pentru prima dată, și mai multe sticle de vin sunt beat decât există oameni, dar nu de mult.

33: Aflați arta frumoasă a mocktails-ului, pentru a nu lăsa la îndemână faptul că, după ani de milă de femeile însărcinate, sunteți unul dintre ei acum.

34: “Părțile” sunt acum dușuri de cinci minute, întâlniri cu medicii dentiști și timpul necesar pentru a merge de pe partea pasagerului mașinii spre partea conducătorului auto.

35: Proclaim: “Poți să ai copii și încă să faci parte!” Organizați după-amiază “crawlere de aperitive”; să discute despre fabricile de bere din fabrică, făcând bere de tip “Saison”. Simțiți-vă foarte adult. Încheiați-vă pe o groapă de foc pe acoperișul unei case / backyard, făcând fotografii de bourbon rău. Simțiți-vă vinovat că v-ați întors acasă la sfat.

36: Luați în considerare o vineri seara savurând un cocktail și uitându-vă Casa Vânătorilor Internaționali în timp ce copilul dvs. doarme cel mai bun petrecere din lună.

37: Răscumpărați între primul și al doilea copil este ca al doilea vânt! Încercați însă ca și cum ați putea termina acel al doilea cocktail, nu vă place să recunoașteți că vă provoacă arsuri la stomac și că îl aruncați în jos pe chiuvetă când nimeni nu se uită.

38: Consumul de alcool nu mai este principalul obiectiv; ziua de nastere la petrecerile copiilor este. Dar mai aveți nevoie de un pahar de vin pentru a rezolva mamele perfecționiste care și-au adus propriul lapte de capră organică, discutându-le cum se simt minunat după renunțarea la gluten.

39: Încercați o altă petrecere gratuită pentru copii, unde toată lumea poate vorbi despre … școli pentru copii.

40: Nimeni nu ți-a spus? Patruzeci este noul 21. Nu suntem încă de vârstă mijlocie … Cine vrea să facă un kegstand atunci când copiii sunt în pat? Oh, cine glumesc, avem doi copii care să ducă la practica de patinaj la începutul mâine dimineață. Vom merge la culcare.

Legate de
6 mocktails care pot dormi cu cele mai bune cocktail-uri
Idei epice pentru nunta fetelor – și în
39 Cocktail-uri de modă noi iubim

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 33