Lăsați acești 10 politicieni să vă arate cum (sau cum să nu) țineți un copil

1

Două bebeluși = de două ori mai greu

donald trump and babies

Getty Images

Candidatul candidat la funcția de președinte al Republicii, Donald Trump încearcă să facă vechea șmecherie a politicienilor de a pune împreună cu copiii. (Este un fapt: bebelușii fac totul să arate mai bine – chiar și Trump. Poate că …) Dar, aparent, nimeni nu ia spus că păstrarea a doi copii nu este același lucru cu transportul a două saci de alimente – un fapt cel puțin unul dintre acei copii încearcă să le spună tuturor.

2

Fetele de bebelusi pot fi dureroase

Lititz, PA - OCTOBER 27: U.S. President George W. Bush holds up a baby during a campaign rally at Lancaster Airport October 27, 2004 in Lititz, Pennsylvania. Polls show that Bush is in a neck and neck race with his challenger, Democratic presidentail nomminee Sen. John Kerry (D-MA), with less than a week to go before the November 2 election. (Photo by Mark Wilson/Getty Images).

Getty Images

Sigur, oricine poate ține un copil purtând o singură. Dar poți să ții un copil purtând ciorapi și o rochie fără să-l dai jos și să-l tragi pe cel din urmă? Nici măcar fostul președinte și tatăl a două fete George W. Bush nu o poate face. Cel puțin pălăria a rămas!

3

Punerea unui bebeluș pe cap este greu

Ioan kerry

Getty Images

Ce. Este. Happening. Chiar. Secretarul de stat John Kerry se pare că încearcă să pună pe umeri totul, dar copilul nu are nimic din el și și-a trecut gleznele pentru a face imposibilă. Ceea ce a mai rămas este această situație inexplicabilă.

4

Nu mâncați bebelușul

Ioan mccain baby

Getty Images

În ciuda mulțimii de bunici care vorbeau despre un copil care era atât de drăguț încât l-ar putea “să-l mănânce”, asta nu înseamnă că ai permisiunea să mergi pe deplin pe Johnathan Swift pe un butuc mic. Senatorul John McCain, totuși, arată că poate vrea doar să-i lingăm puțin? Înțeleg, domnule, dar încă nu este.

5

Nu lăsa o față grosolană să vă dăuneze

obama baby

Getty Images

La fel ca și oamenii care nu-i plac bebelușii, sunt copii care nu-i plac deloc altora. Dar, spre deosebire de adulții care se află în căile lor, bebelușii pot fi adesea fermecați de niște vorbe dulci și zâmbet mare, după cum arată președintele Barack Obama.

6

Dacă îți dă brațul drept, doar zâmbește

Hillary Clinton Baby

Getty Images

Când un copil este nefericit, instinctul este de multe ori să transmită tot celei mai apropiate femei. dar având două cromozomi X nu vă face automat un profesionist. De fapt, chiar și bunicile condimentate, cum ar fi Hillary Clinton, speranța prezidențială, au uneori armate drepte.

7

Un copil nu este un trofeu

factură clinton baby

Getty Images

S-ar putea să fii atât de mândră de faptul că copilul tău a avut o realizare pe care ai vrea să-l ridici pe cer și să faci o lovitură de pumn, cum ar fi Bill Clinton, fost președinte (și tată!). Dar un copil nu este un trofeu și nu ar trebui să purtați unul în jur ca și cum ar fi Cupa Stanley (chiar dacă numele copilului este Stanley).

8

Joacă “Super Baby” … Cu atenție

mănușă de baseball romney and baby

Getty Images

Mitt Romney este tatăl a cinci și bunicul a cel puțin 23 de nepoți, așa că sunt sigur că această ciudățenie este o aberație (și poate de dragul unei fotografii). Totuși, chiar și părinții veterani nu pot rezista nevoii de a juca Super Baby din când în când. Doar să nu-l lăsați!

9

Nu cădea pentru Trick “Nu Armpits”

melania trump

Getty Images

Un copil cu fugă în minte are o armă secretă în arsenalul lor: Ori de câte ori nu vor să fie luați, aceștia vor călca și aruncă brațele peste cap. Deci te duci să-l ridici pe micuțul tău până pe subsuori, doar pentru a descoperi că acum nu mai au. Până când v-ați recuperat, sunt la jumătatea blocului (sau Walk of Fame), după cum arată Barron Trump și mama sa rapidă Melania.

10

Când în Doubt, Trageți un Simba

bebelus at DNC

Getty Images

Fiecare părinte o face cel puțin o dată. E cool. Bonusul punctează dacă puteți obține o rază de lumină pentru a vă lovi copilul perfect, ca atunci, senatorul Barack Obama. (Mai multe puncte bonus dacă poți atrage pe toți în jurul tău să cânte “Cercul vietii.„)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1