Mai mult Lauren

Când Lauren Holly sa întâlnit cu bancherul de investiții Francis Greco în 2000 la o orbire, nu a fost chiar dragostea la prima vedere. La acea vreme, actrița, care a crescut în faima datorită rolurilor pe ecranele mari și mici (Dumb & Dumber, Sabrina, CBS Picket Garduri), a avut două căsătorii în spatele ei – primul la actorul Danny Quinn; cea de-a doua căsătorie cu actorul Jim Carrey. Lauren îți lasă un râs de gât, în timp ce își amintește cum o prietenă trebuia să-l convingă pe Francis să o cunoască. “Am fost câțiva ani mai în vârstă, m-am căsătorit de două ori înainte, eram actriță, o personalitate de tip A – și cred că a sunat prea mult pentru un băiat catolic de la o familie italiană imensă”. Dar, surprinzător pentru ambii, au făcut clic – și astăzi, șapte ani mai târziu, Lauren, 43 și Francis, 38, sunt părinții fericiți căsătoriți ai a trei fii adoptați: Alexander, 5, George, bătrânul Henry. Aici NCIS Steaua împărtășește povestea ei foarte personală de a găsi a treia oară iubire neașteptată și cum au transformat adopțiile fatete ale tinerilor ei fii.

Cum a fost soțul tău diferit de tipi în relațiile din trecut?
Niciodata n-am avut niciodata un tip in viata mea. De fapt, ei erau cei mai uimitori oameni de pe planetă. Doar personalitățile lor erau la fel de mari ca ale mele, dacă nu chiar mai mari. Deci, să întâlnești pe cineva care era atât de stabil și de jos până la pământ era foarte nou. Chiar și ideea de întâlnire era nouă. În anii 20 și 30, oamenii nu s-au întâlnit. Ai ieșit în grupuri mari și în cele din urmă te-ai dus acasă împreună. Dar cu Francis existau date efective în care să plănuiască lucrurile și să-mi spună ce oră mă ridica. Vroia să-i cunosc familia. A fost atât de diferită și a durat puțin timp să o înțeleg.

Cum a simțit Francis despre curba de învățare?
După o întâlnire de câteva săptămâni, el ma așezat într-o zi și mi-a zis: “Uite, eu nu sunt ca tine de tip Hollywood. Sunt gata pentru un angajament și o familie și, dacă nu, spune-mi și noi dar dacă sunteți mai mult decât interesați, ar trebui să vedem unde merge acest lucru “. Și am făcut-o, și 11 luni mai târziu a propus.

Odată ce te-ai angajat, ai ieșit din lumea actorilor o vreme. Ce a determinat această decizie?
Mi-am dat seama că întreaga lume era acolo și deschisă pentru mine. Am fost foarte norocos in cariera mea pana in acel moment, dar pentru prima data m-am gandit, Vreau doar să mă așez, să fiu cu bărbatul pe care-l iubesc și să încep o familie. Așa că am renunțat la afaceri și m-am mutat la New York împreună cu Francis și am luat un apartament împreună.

Pornind de la familia ta a venit destul de curând după aceea, bine?
Da, era un fel de fluviu. Întotdeauna am știut că voi adopta. Îmi amintesc că am fost foarte tânăr și că am urmărit o școală specială despre adopție, după care a fost mereu o parte a planului meu. Și m-am gândit că și eu aș avea și copiii mei. Când i-am povestit lui Francis despre asta, a fost atât de ciudat pentru că a spus că se gândea întotdeauna la adoptare – ceea ce ma surprins de când este dintr-o familie italiană foarte tradițională. Am început procesul de adopție cu câteva luni înainte de nunta noastră, deoarece ne-am gândit că ar dura cel puțin doi ani.

Care a fost procesul de adopție ca pentru tine?
Am început să lucrăm cu un avocat și un asistent social. Și, din întâmplare, câteva luni mai târziu, un cuplu a intrat într-un spital – un tip sicilian și o fată irlandeză cu ochi roșii, cu ochi verzi – și au dat naștere și au plecat. Asistentul meu social era la dispoziție și ma sunat și mi-a spus: “Un copil sa născut și cred că el îți aparține.” În timpul săptămânii, soțul meu mi-a spus: “Trebuie să facem asta din nou.” Pat George a venit de-a lungul a 15 luni mai târziu. Atunci, credeți sau nu, părinții lui de naștere al lui George au rămas însărcinați iar după 15 luni Henry a venit la noi. Sunt tripleți irlandezi, practic.

Știu cu toții că sunt adoptați?
O da. Am vorbit cu toți trei despre asta din ziua în care s-au născut. Sarbatorim ziua de adoptie a fiecarui copil la fel ca ziua de nastere. Nu am vrut niciodată să fie un șoc și nu am vrut niciodată să audă asta de la altcineva. Tocmai am avut prima noastră situație la școală unde cineva a spus ceva care a rănit sentimentele fiului meu. El a spus că unul dintre copii i-a spus că l-am furat.

Băieții te-au schimbat?
Mă uit înapoi și spun: “Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut copii până nu am fost puțin mai în vârstă”. Am prieteni care îmi spun “încă nu sunt gata” sau “nu am economisit încă destui bani pentru a avea copii”. Dar nu este vorba de nimic despre asta. Este vorba despre: Veți fi un părinte bun atunci când sunteți gata să nu mai fiți egoiști. Până când aveam 35 de ani, era vorba despre mine. Mă uit înapoi și sunt uimită de modul în care am trăit viața mea – a fost total implicată în sine.

imagine

Ai pierdut vreodată Hollywood-ul în timpul pauzei tale?
La început nu mi-a lipsit deloc viața. Dar după ce a venit George, am mâncat din nou mâncarea. Locuiam în Chicago, pentru că Francis și-a mutat afacerea acolo. În cele din urmă, Francis a spus: “Vrei să te întorci la treabă. Du-te la el”. Atunci NCIS a venit de-a lungul.

E minunat că Francis ți-a susținut dorința de a te întoarce la muncă.
Am făcut niște producții în timpul liber, dar tot ce am făcut, am făcut din casa noastră. Francis putea vedea cât de viu am devenit când eram implicat într-un proiect. Deci când NCIS a venit, am început să zbor înapoi între Los Angeles și Chicago. Aș fi plecat două-trei zile, apoi zburam acasă. Era nebună, dar a funcționat. În primăvara anului 2006, spectacolul a fost preluat pentru un al patrulea sezon, iar Francis a spus că va fi cel care să zboare înainte și înapoi, deoarece oricum va zbura atât de mult pentru afaceri și ne-am mutat în California. Francis este de obicei dispărut de luni până miercuri, iar copiii petrec mult timp cu mine pe scenă. Am creat o parcare pentru ei acolo unde se plimbă cu bicicletele, alergând și jucând cu scuterele și skateboard-urile lor. Am o bunică cu normă întreagă care mă ajută în timpul săptămânii, dar în weekend vreau să o fac singur.

Cum poți să găsești singur și Francis singur în aceste zile?
Oamenii ne spun întotdeauna: “Trebuie să plecați împreună”, dar faptul că nu am vrut să fim departe de băieți – nu ne-a plăcut deloc. Dar am inceput doar doua lucruri care sunt foarte bune. În după-amiaza zilei de duminică avem ceea ce numim “timp privat”. Francis și cu mine am putea să jucăm un joc sau să ne plimbăm. Alt lucru este că Francis mi-a dat recent un certificat spa pentru noul Hotel Four Seasons, care este la aproximativ 10 minute de locul unde trăim. El a lucrat pentru ca noi să putem rămâne peste noapte și noi am avut ceasul pe care ni l-au urmărit copiii pentru noi. A fost pentru prima oară în șase ani când eram singuri singuri. Desigur, primul lucru pe care l-am spus lui Francis a fost: “Ar trebui să-i aducem pe copii aici”, dar odată ce ne-am stabilit, am avut cel mai bun timp, iar acum am decis să facem o mini-vacanta ca asta o dată pe lună.

Aveți planuri pentru mai mulți copii?
Vorbim foarte mult despre asta. E ceva despre a avea un număr par, deci nu avem un copil de mijloc. Și din moment ce George și Henry sunt legați din punct de vedere biologic, ar fi drăguț să rezervăm asta pentru Alexander. În plus, băieții au decis că doresc o soră. Întotdeauna mă întreabă dacă am un copil în burtă sau o altă doamnă o va avea în burtă pentru noi? Dar nu știu dacă se va întâmpla asta. Este în mâinile universului în acest moment.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 20 =