Povestea din spatele acestui Photoshoot nou-născut cu tema curcubeului vă va topi inima

Pierderea unui copil este devastatoare, dar pentru mulți părinți, “bebelușul curcubeu” (un copil născut după pierderea copilului sau pierderea copilului) este o lumină la capătul tunelului. O familie fără unul dar Două copilașii de curcubeu au găsit o modalitate frumoasă de a sărbători noii lor copii, trimițând un omagiu fiului pierdut.

Cindy și Jim Bob Haggerton de la Hurst, Texas și-au pierdut copilul Evans pe 14 iunie 2014, cu o zi înainte de Ziua Tatălui. Evans sa născut cu 8 săptămâni mai devreme și a fost diagnosticat cu sindromul Potter (o afecțiune care provoacă insuficiență renală) și a decedat doar câteva ore după ce sa născut .

Un an mai târziu, cuplul a adoptat primul din cei doi copii ai lor, un băiețel pe nume Tate. Mai puțin de un an după acea, Cindy a dat naștere unui alt fiu, Whitten. Cu doi copii atât de aproape de vârstă, părinții au decis să-l includă pe Tate în filmul nou-născut al lui Whitten, recrutând Natasha Hance de Fotografie NHance și Birth Unscripted pentru a face onorurile.

imagine

Fotografia NHance / Natasha Hance

Potrivit lui Popsugar, Hance fusese prezent la toate trei nașteri ale băieților. “Când am făcut o nouă sesiune, am vrut să facem ceva care să lege pe cei trei băieți împreună”, a spus fotograful. “Așa că am făcut un curcubeu cu cei doi copii curcubeu și un fluture deasupra lor pentru a reprezenta fratele lor care sa născut cu un an înainte”.

Pentru Hance, fotografia a reprezentat închiderea. “Am documentat fiecare dintre nașterile copiilor și apoi am ajuns la sesiunea de nou-născut care a onorat toți frații cu această imagine”, a declarat ea pentru Huffington Post.

Filmul a avut loc acum un an, dar a văzut recent o creștere bruscă a popularității – ceea ce nu este surprinzător, dat fiind povestea plină de inimă și plină de speranță din spatele ei și cât de drăguți sunt băieții pe nori de bumbac. “A fost o călătorie lungă pentru familia lor”, a declarat Hance pentru Parents.com. “Deci, imaginea este o reamintire a numeroaselor binecuvântări care le-au așteptat prin furtună și că bebelușul lor nu va fi niciodată uitat”.

(h / t Huffington Post)

Urmăriți Redbook pe Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 83